VACek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 stary Chodziło mi o model P.S Ale fakt przydała by się wersja x86 to bym sobie na tabsie postawił Cytuj
linupsiarz Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 jakiś pentium duo, jednak nie ma co grzebać, już kiedyś miałem info że nie obsługuje wirtualizacji czy coś by postawić x64 Cytuj
Bart2577 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 może jest jakaś szansa na x86 postawił bym sobie na asusus transformens t100 Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Sorry ale jak jest napisane to moj prywatny mod i istnieje tylko w wersji x64 ogólnie odchodze juz powoli od tworzenia modyfikacji tylko to co dla siebie niech młode pokolenie sie wykarze Cytuj
Bart2577 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Spoko nie ma problemu .. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj
SweeTs Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Nie wiem czy to wina systemu czy raczej sterowników (pierwszy raz takie problemy, tylko i wyłącznie na tym modzie), ale co reset kompa mam problem z dźwiękiem, a dokładnie mówiąc jego brak. Wchodząc do ustawień Dźwięku nie mogę nawet odpalić testowego dźwięku, wywala błąd bądź cisza. Filimiki na YoutTube, wspomniany brak dźwięku i na dodatek zwiecha obrazu, stoi na 0:00, plus ciągłe 'kręcenie' (loading). Sporadycznie wideo jest odtwarzane, czas stoi w miejscu na 0:0, bez dźwięku, z kręciołkiem. Spróbuje przeinstalować system na nowo, jeżeli problem dalej będzie aktualny, będę zmuszony wrócić do 'kochanej' 10 Edit: Tak, widocznie to wina sterowników audio, dunno why. Na czystym - działa bez problemu, zainstalowałem stery - wszystko padło jak opisane powyżej. Odinstalowałem i wszystko działa. Jednakże, bez sterów nie mogę użyć programu Nahimic - nie znajduje sterów audio. Cytuj
Mr.T Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 moze jakies starsze spróbuj Cytuj
szymibtw Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 System petarda Wyskoczyło mi około 10 aktualizacji. Mogę je śmiało instalować czy lepiej nie?? I co z narzędziem do złośliwego oprogramowania ukryć czy jak? Cytuj
Mr.T Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 możesz zainstalowac ale zrob kopie alb o punkt przywracania nie wiem czy tylko u mie ale mi ktoras poprawka cos namotala ale nie wiem moze tylko u mnie Cytuj
szymibtw Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 A tą aktualizację Narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania można instalować na modach? Cytuj
Mr.T Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 tak oczywiscie mozna Cytuj
zibi505 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Witam.mam zamiar zainstalować ten system na płycie głównej z procesorem kaby-lake. Na pewno ktoś to już robił.Jak sprawuje się system z tym procesorem?czy instalacja systemu z bootowalnego pendrive przebiega bezproblemowo,a może jednak windows 10 jest lepszym wyborem pod procesor siódmej generacji?Jakie macie zdanie na ten temat? Cytuj
szymibtw Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Ja proponuję sprawdzić i na win10 i na win8.1 każda maszyna inaczej reaguje na system Cytuj
zibi505 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Nie omieszkam sprawdzić.Chciałbym jednak zapytać klubowiczów,którzy instalowali ten mod na kaby-lake czy przy instalacji systemu nie nie mieli problemów ze sterownikami wiadomo przecież,że M$ rzuca kłody pod starsze systemy Cytuj
Gość xwing Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Działa na KabyLake i7-7700k bez problemu. Sterowniki ściągnij sobie z strony producenta płyty głównej. Jedynie był problem z windows update, ale Zbigniew59 napisał: "Poszukać i zainstalować patch wufuc i WU działa normalnie." Cytuj
szymibtw Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Czy jak uzywam Privazera do czyszczenia to nie usunie on tweakow zastosowanych w systemie? Cytuj
szymibtw Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Dwie aktualizacje nie weszły póki co, jakiś sposób na to? Cytuj
Franc Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Dwie aktualizacje nie weszły póki co, jakiś sposób na to? Tak, zainstalować czysty system, to jest mod, musisz mieć świadomość że takie "błędy" mogą wystąpić, część rzeczy została wycięta, jak poprawka dotyczy tych usuniętych elementów wtedy wyrzuca błąd Cytuj
Mr.T Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Dwie aktualizacje nie weszły póki co, jakiś sposób na to? Przed chwila go postawilem wszystkie poprawki weszły bez problemu Cytuj
Gość Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - czytałeś kilka postów wyżej ? - co zrobić gdy nie działa WU - jeśli zainstalowałeś wufuc i dalej nie działa to napisz. Jeśli nie - TO CZYTAJCIE DANY TEMAT - MA TYLKO KILKA STRON - a nie tylko -BO U MNIE NIE DZIAŁA . Cholera człowieka bierze jak czyta takie coś co kilka postów wyżej zostało wyjaśnione. Cytuj
jorgusek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Przed chwilą zainstalowałem System, pobiera się 13 aktualizacji. Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Witam, system postawiony zaraz po ukazaniu się, aktualizacje off od początku... dzisiaj uaktualniłem i wszystko poszło OK, system wstal po 15 poprawkach! Pozdr. Cytuj
szymibtw Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - czytałeś kilka postów wyżej ? - co zrobić gdy nie działa WU - jeśli zainstalowałeś wufuc i dalej nie działa to napisz. Jeśli nie - TO CZYTAJCIE DANY TEMAT - MA TYLKO KILKA STRON - a nie tylko -BO U MNIE NIE DZIAŁA . Cholera człowieka bierze jak czyta takie coś co kilka postów wyżej zostało wyjaśnione. Poszło dzięki Cytuj
Geno Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Mi wyskakuje blad 800736b3 przy aktualizacji... jakies rozwiazanie? wufuc nie pomaga Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 oczyść dysk, restart i musi iść mi poszło bez problemu Cytuj
Geno Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Standardowe oczyszczanie dysku nic nie daje...:/ Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 przelec Privazer lub Dism++ i najlepiej usunąc folder lub zmienic jego nazwe SoftwareDistribution C:\Windows\SoftwareDistribution Cytuj
Andreas85 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Potwierdzam aktualizacje bez żadnych problemów się ściągają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi