Guest DRAGO Posted October 19, 2017 Report Share Posted October 19, 2017 Coś nie działa @DRAGO Ta wersja nie była do końca wyleczona. Sam się nabrałem na nią, jednak nie ma wersji x64 wyleczonej nigdzie i chyba nie będzie. Jedynie jest x86. Edit.: Sprawdzam czy crack z poprzedniej wersji będzie działał na nowej wersji, chodzi o pliki aktywacji czyli o witaminkę niby ta witaminka jest na wersji portable x86, i to było dodane do wersji x64 z tego co sprawdziłem ale działało ok tylko nie sprawdziłem czy dało by rade zrobić z systemu modyfikacje ale to sprawdzę jak będzie ok to dam tu najnowszą wersje beta. Edit.: Jednak nic to nie daje witaminka z innej wersji nie będzie działała na innej wersji ntlite no trzeba by szukać jakiegoś aktywatora bo osoba która obiecała x64 olała sprawę. A ja to co znalazłem nie działa z tej opcji aktywacji z poprzedniej wersji na nowa wersje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Ma ktoś wersje 1.4.1 full? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Ma ktoś wersje 1.4.1 full? nie ma i nie będzie tej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 A to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCIN_ZIOMEK Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 A to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to nie jest full Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Jak by była wersja z witaminką to była by tu.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A nie ma poza poprzednimi wersjami w google chrome jak to dasz na tłumaczenie to masz tak.: NTLite x86 1.3.1.5060 Portable - wersja utwardzona / 1.2.0.4550 x86 Portable - utwardzona wersja / 1.4.1 Build 5625 - bez rejestracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loczowaty Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Ja mam tez wersje ale z innej strony może lepsza u mnie działa ok. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podasz dzialajacy link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Łapaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arecky Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Czy wersja x32 mozna edytowac obrazy x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Da sie. Wszystko działa nawet można auto logowanie zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2o1o Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 NTLite Enterprise 1.5.0.5855 Multilingual - Portable x86/x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Powyższa wersja gościa 2o1o jest zrąbana, wszystko niby idzie OK, dodawanie sterów itd. do czasu zapisywania zmian do obrazu, a raczej braku takiej możliwości. Pasek leci od 100% do 0%, tak to wygląda. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Narzędzie ściągnięte ze strony producenta i zero problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 NTLite 1.5.0.5855 - Portable x86/x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Trzeba go dodać do zapory w defenderze jak i antyvirusie. Mi wszystko działa w tym programie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment MARCIN_ZIOMEK Posted March 29, 2018 Featured Comment Report Share Posted March 29, 2018 NTLite 1.5.0.5855 - Portable x86/x64 z witaminką [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Działa testowane. Nawet defender nie krzyczy. Działa język polski. razor1995 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CloudX Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 @MARCIN_ZIOMEK Wielkie dzięki za NTLite działa jak natura chciała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCIN_ZIOMEK Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 35 minut temu, CloudX napisał: @MARCIN_ZIOMEK Wielkie dzięki za NTLite działa jak natura chciała Dziękuje to się opcją like w prawym dolnym rogu jesa likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CloudX Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 W dniu 19.04.2018 o 22:07, MARCIN_ZIOMEK napisał: Dziękuje to się opcją like w prawym dolnym rogu A proszę bardzo @MARCIN_ZIOMEK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Elo wiadomo coś o nowej wersji kiedy się pojawi.? A mowa o NTLite v1.6.0.6174 Szukam do tej pory nic nie ma z witaminką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Puki co nie znalazłem nowej wersji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 49 minut temu, Jakub napisał: Puki co nie znalazłem nowej wersji . Wiem sprawdziłem na ruskiej stronie tez nic nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyDoggo Posted August 15, 2018 Report Share Posted August 15, 2018 Ma ktoś może wersję 1.6, która obsługuje Windowsa 10 1803? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleb33 Posted August 15, 2018 Report Share Posted August 15, 2018 2 godziny temu, FluffyDoggo napisał: Ma ktoś może wersję 1.6, która obsługuje Windowsa 10 1803? Nie ma jeszcze witaminki do 1.6, najnowsza wersja z crackiem to 1.5.0.5855, trzeba czekać aż komuś wreszcie uda się złamać najnowszą. FluffyDoggo and pawel5428 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Guest FoRMaT2007 Posted March 29, 2019 Featured Comment Report Share Posted March 29, 2019 NTLite beta Enterprise v1.8.0.6790 x86-remek002-V2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] NTLite beta Enterprise v1.8.0.6790 x64-remek002-V2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek002 Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 Spolszczenie do wersji 1.8.0.6790. Nie jest to pełne "profesjonalne" spolszczenie i może ktoś kto ma więcej czasu i zna język angielski poprawi je i wyśle do autora programu. W paczce znajduje się program do tłumaczenia pliku .xml, który ułatwia tłumaczenie. Stare spolszczenie jest z wersji 1.3.0.4788 i już sporo funkcji nie było przetłumaczonych oraz było w nim kilka niepotrzebnych już linijek tekstu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mecenas likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garnizon Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Niestety po zainstalowaniu tej powyższej wersji, czy to w wersji portable, czy normalnej, nie dzieje się nic, jak próbuję go uruchomić. Poprzednio udostępnia wersja 1.5.05 działa ok. Tylko czy nadaje się do nowszych buildów 10 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted April 25, 2019 Author Report Share Posted April 25, 2019 Pobrałem wersje x64 działa bez zarzuty tak jak tutaj opisałem moge robic co chce i jak chce jak jeden soft ci nie dziala drugi tez to cos dziwnego pisze jeszcze raz zacznij od swojego systemu mecenas likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garnizon Posted April 25, 2019 Report Share Posted April 25, 2019 5 godzin temu, Mr.T napisał: pisze jeszcze raz zacznij od swojego systemu Dziękuję za odpowiedź. Udało mi się odpalić ten program, ale zupełnie nie rozumiem czemu. Najpierw spróbowałem na drugim kompie z Win 8.1 i efekt ten sam - nie odpala się. Poczytałem na necie, jak włączyć logowanie informacji o tym co się nie powiodło przy uruchamianiu programów. Odpaliłem przystawkę: zasady zabezpieczeń lokalnych (secpol.msc) i w /Zasady inspekcji ustawiłem logowanie niepowodzenia w "Przeprowadź inspekcję śledzenia procesów". Efekt ? Po tej zmianie i na jednym i na drugim kompie złamany program się odpala. Czemu ? Ale samo odpalenie przystawki secpol nie poprawiało sytuacji. Dopiero jak modyfikowałem tą jedną zasadę. O co tu chodzi ? Może mam jakąś usługę wyłączoną i wykonywanie jakiejkolwiek zmiany w tej przystawce ją po prostu włącza ? Zazanaczam, że oryginalny program w wersji free ze strony Nlite nie ma tego problemu. Przeprowadzę więcej testów i pewnie dojdę o co chodzi, bo po restarcie kompa jest ta sama sytuacja. Jeszcze raz dziękuję za podpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorAngar Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 o nareszcie wersja Full , na necie ciężko było znaleźć , dzięki za wstawkę ! w końcu się pobawię konkretnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by MARCIN_ZIOMEK,
1 reaction
Go to this post
Posted by Guest FoRMaT2007,
0 reactions
Go to this post