Jump to content

NTlite - Download

Recommended Posts

Coś nie działa :E

@DRAGO

Ta wersja nie była do końca wyleczona. Sam się nabrałem na nią, jednak nie ma wersji x64 wyleczonej nigdzie i chyba nie będzie. Jedynie jest x86.

Edit.:

Sprawdzam czy crack z poprzedniej wersji będzie działał na nowej wersji, chodzi o pliki aktywacji czyli o witaminkę niby ta witaminka jest na wersji portable x86, i to było dodane do wersji x64 z tego co sprawdziłem ale działało ok tylko nie sprawdziłem czy dało by rade zrobić z systemu modyfikacje ale to sprawdzę jak będzie ok to dam tu najnowszą wersje beta.

Edit.:

Jednak nic to nie daje witaminka z innej wersji nie będzie działała na innej wersji ntlite no trzeba by szukać jakiegoś aktywatora bo osoba która obiecała x64 olała sprawę. A ja to co znalazłem nie działa z tej opcji aktywacji z poprzedniej wersji na nowa wersje.

Jak by była wersja z witaminką to była by tu.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A nie ma poza poprzednimi wersjami w google chrome jak to dasz na tłumaczenie to masz tak.:

NTLite x86 1.3.1.5060 Portable - wersja utwardzona /   1.2.0.4550 x86 Portable - utwardzona wersja / 1.4.1 Build 5625 - bez rejestracji

Powyższa wersja gościa 2o1o jest zrąbana, wszystko niby idzie OK, dodawanie sterów itd. do czasu zapisywania zmian do obrazu, a raczej braku takiej możliwości. Pasek leci od 100% do 0%, tak to wygląda.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Narzędzie ściągnięte ze strony producenta i zero problemów.

Spolszczenie do wersji 1.8.0.6790.

Nie jest to pełne "profesjonalne" spolszczenie i może ktoś kto ma więcej czasu i zna język angielski poprawi je i wyśle do autora programu.

W paczce znajduje się program do tłumaczenia pliku .xml, który ułatwia tłumaczenie.

Stare spolszczenie jest z wersji 1.3.0.4788 i już sporo funkcji nie było przetłumaczonych oraz było w nim kilka niepotrzebnych już linijek tekstu.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

mecenas likes this

5 godzin temu, Mr.T napisał:

pisze jeszcze raz zacznij od swojego systemu

Dziękuję za odpowiedź. Udało mi się odpalić ten program, ale zupełnie nie rozumiem czemu.

Najpierw spróbowałem na drugim kompie z Win 8.1 i efekt ten sam - nie odpala się. Poczytałem na necie, jak włączyć logowanie informacji o tym co się nie powiodło przy uruchamianiu programów.

Odpaliłem przystawkę: zasady zabezpieczeń lokalnych (secpol.msc) i w /Zasady inspekcji ustawiłem

logowanie niepowodzenia w "Przeprowadź inspekcję śledzenia procesów". Efekt ?

Po tej zmianie i na jednym i na drugim kompie złamany program się odpala. Czemu ? Ale samo odpalenie przystawki secpol nie poprawiało sytuacji. Dopiero jak modyfikowałem tą jedną zasadę. O co tu chodzi ? Może mam jakąś usługę wyłączoną i wykonywanie jakiejkolwiek zmiany w tej przystawce ją po prostu włącza ? Zazanaczam, że oryginalny program w wersji free ze strony Nlite nie ma tego problemu.

Przeprowadzę więcej testów i pewnie dojdę o co chodzi, bo po restarcie kompa jest ta sama sytuacja. Jeszcze raz dziękuję za podpowiedź.