Jump to content

Recommended Posts

Posted

NTLite 1.2.0.4750 Professional (64/32) + Portable (PL)

NTLite to niewielkie i bardzo proste w obsłudze narzędzie do zmiany ukrytych ustawień systemów Windows 7, 8 i 10, pozwalające dokonywać zmian na istniejącym środowisku operacyjnym, jak również dostosowywać jego nośnik instalacyjny do indywidualnych preferencji. Dzięki niemu oczyścimy system ze zbędnych komponentów, jak również zintegrujemy z instalatorem składniki, które normalnie musielibyśmy zainstalować ręcznie w "czystym" Windowsie. .

linki

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

* nie będzie darmowych linków ; oni się narobili i linki są takie ja są

Posted

@wiktorynek, spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

dzięki działa, internet off, start program jak sprawdzi aktualizacje, internet on i śmiga aż miło :)

Posted

A nie ma ktoś wersji x64 bo ta z postu ma błąd a ta od razor'a działa ale tylko na 86.

Posted

@wiktorynek, spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki - szkoda, że brak najnowszej wersji i x64, ale faktycznie ta wersja działa nawet online.

P.S. Avira też nie krzyczy.

Posted

Na x64 się nie natknąłem niestety :(

Jak się coś pojawi, to wrzucę.

Od około godziny 17.00 nie można już zaaktywować na podany numerek ( przekroczony limit aktywacji na ten sam numer )

Posted

Podłączam się do zapytania.. :rolleyes:

Powiem ci tak zdobycie NTLite w wersji 64bit to jak wygranie tysiaka w lotka :D 

Posted

Powiem ci tak zdobycie NTLite w wersji 64bit to jak wygranie tysiaka w lotka :D

Pewnie masz rację :) Ale ja znalazłem wersję x64 z witaminką, ale jest to beta i tylko język angielski - NTLite 1.0.0 build 2525 beta

Posted

My mówimy o wersji corporate ,a ty o free

Wybaczcie, nie doczytałem. :P  Gdybyś spał po 4h dziennie, to byś sam nie kontaktował.  :lol: 

Stara wersja bardzo

Po co ta krytyka, że to stare, tamto takie. Lepiej mieć cokolwiek za darmo niż zapłacić, a jeżeli ma się wymagania to do pracy i kupić.  :P