remek002 Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 10 godzin temu, smaug123 napisał: czyli co? czyli wersję Business będzie można zainstalować na tylu maszynach, ile się chce? Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 11 minut temu, enterprise2000 napisał: Business €250 za rok. A po roku odnowienie za 50% ceny. Nawet jak się złoży 10 osób, to wychodzi 110 zeta od osoby. Trzeba by ankietę zrobić, ilu byłoby chętnych. Ktoś uzbiera kasę a później tyle go widzieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek002 Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 Problem polega na tym, ze licencja jest sprawdzana przy pobieraniu aktualizacji Windows. Należałoby nie używać tej opcji oraz wyłączy aktualizacje programu. Aktualizacje Windows można pobierać w darmowej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 1 minutę temu, remek002 napisał: Co do licencji to jest możliwość zrobić tak żeby działała więcej niż rok, ale to nie istotne, istotna kwestia jest, czy znaleźli by się chętni na złożenie się na nią i im więcej osób tym taniej wyjdzie. A skąd mam pewność że nie znikniesz z moimi i innych pieniędzmi ? nudzija likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek002 Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 To kwestia zaufania, albo zaufasz i możesz coś zyskać, albo stracisz... Poza tym ja nikogo nie zmuszam, jedynie mogę pomoc i nie muszę zbierać kasy i kupować licencję. Równie dobrze Ty mógłbyś zbierać kasę i ją kupić, mógłbyś też rozdać zasłużonym na forum. To już wasza wola co chcecie i czy w ogolę chcecie się zrzucać... Jeszcze mam Twoją stara licencje, którą mi kiedyś wysłałeś i działa nadal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 2 minuty temu, remek002 napisał: To kwestia zaufania, albo zaufasz i możesz coś zyskać, albo stracisz... Poza tym ja nikogo nie zmuszam, jedynie mogę pomoc i nie muszę zbierać kasy i kupować licencję. Równie dobrze Ty mógłbyś zbierać kasę i ją kupić, mógłbyś też rozdać zasłużonym na forum. To już wasz wola co chcecie i czy w ogolę chcecie się zrzucać... Jeszcze mam Twoją stara licencje, którą mi kiedyś wysłałeś i działa nadal Pomyliłeś mnie z @Mr.T ale mniejsza o to. Troszkę już widziałem i zaufanie jest spoko ale do czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek002 Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 Faktycznie pomyliłem W takim razie nie było tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 Zakończmy może wątek kupowania licencji dla forumowiczów. Nie ma to najmniejszego sensu. Takie wykorzystanie nie jest zgodne z EULA programu, tyle. Spuszczę zasłonę milczenia na temat wysyłania pieniędzy, uczciwości i kupowania licencji - to nie miejsce na takie dywagacje. Kto chce korzystać i wesprzeć twórcę - sobie kupi, kto się zna ten ogarnie wszystko przez DISM i darmowymi narzędziami. VACek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysyn Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Jeśli kogoś to interesuje, z okazji świąt promocja na ntlite z 40€ na 28€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depsones Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 x32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba007 Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 @hip3r - co to jest? Myslisz że nikt nie może znależć oficjalnej strony do pobrania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depsones Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 37 minut temu, seba007 napisał: @hip3r - co to jest? Myslisz że nikt nie może znależć oficjalnej strony do pobrania? Motto forum to "Jesteśmy po to, żeby pomagać.", linki które dałem mogą komuś pomóc, a twój komentarz jedynie przeszkadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrroberto Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 Linki, które dałeś są w pierwszym poście tematu ,więc też można uznać, że "przeszkadzają". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depsones Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 Godzinę temu, rrroberto napisał: Linki, które dałeś są w pierwszym poście tematu ,więc też można uznać, że "przeszkadzają". Nie do końca, przynajmniej mi wpierw otwiera się ostatnia strona i jak chcę 1 to muszę zrobić to ręcznie, nie ciągnijmy dalej tego tematu bo zaśmiecamy bardziej forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by MARCIN_ZIOMEK,
1 reaction
Go to this post
Posted by Guest FoRMaT2007,
0 reactions
Go to this post