Mr.T Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 Win 10 1809 LTSC x64 2k20 Mod "Win 10 1809 LTSC x64 2k20 zbudowany został na bazie "Windows 10 Enterprise 1809 PL" . Wyjaśniam: Tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba. Nieaktywowany Zero opisywania - jak nie zainstalujesz to się nie przekonasz. Zmiany względem oryginału: - Zintegrowane wszystkie poprawki - Uaktywniono pakiety DotNet. Framework - Dodano HashCheck - Dodano 7-zip, - Dodano nowe funkcje w panelu sterowania HD tune Pro, Gpu-Z. Cpu-Z, Rufus i Konta zawansowane - Dodano przydatne skróty pod PPM, - Zintegrowane StartIsBack - Usunięto Easy transfer - Usunięto telemetrie ======================================================================================================================== - Pełne prawa administratora - Wyłączony podpis cyfrowy - Szybki start i zamykanie systemu ISO waży 2.99 Giga [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Banisca, AJRON.gz, Savage and 15 others like this Quote
Fabek Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 No świetnie, że akurat się pojawił. Wczoraj jeszcze wahałem się między LTSC 2019 a zwykłym. Instalka będzie na stacjonarce Dell Vostro 3670. Opiszę wrażenia niebawem. Quote
LosBlancos Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Dzięki. Już nigdy nie zainstaluję innej modyfikacji niż Twoja ponieważ u innych użytkowników jakieś cuda się dzieją.. Jak nie działa Java to wirtualizacje.. Programowanie wgl nie wchodzi w grę.. Quote
manikcs Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Będzie wersja VIP? Joke. Dzięki prezes za system. Quote
Makarons Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Warto tu używać RemoveSPY_AIO, czy to wszystko jest już w zestawie? Quote
Mr.T Posted March 2, 2020 Author Report Posted March 2, 2020 51 minut temu, Makarons napisał: Warto tu używać RemoveSPY_AIO, możesz spróbowac nic nie popsujesz Quote
Makarons Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 1 minutę temu, Mr.T napisał: możesz spróbowac nic nie popsujesz No właśnie na poprzednim LTSC wyłączało bezpowrotnie WU, nie potrafiłem go włączyć po użyciu trybu ADV. Quote
wingg Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Dzięki .Instalacja na czysto. Jeden drobny (-), karta wi-fi tplink archer T6E ,musiałem manualnie zainstalować. Reszta wszystkio OK. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Quote
Marcin1609 Posted March 3, 2020 Report Posted March 3, 2020 W dniu 2.03.2020 o 11:27, LosBlancos napisał: Dzięki. Już nigdy nie zainstaluję innej modyfikacji niż Twoja ponieważ u innych użytkowników jakieś cuda się dzieją.. Jak nie działa Java to wirtualizacje.. Programowanie wgl nie wchodzi w grę.. zgadza się systemy jego są dobrze zrobione , a inne coś często nie działa, lata temu skrytykowałem ,że "systemy wtedy by Romuald są nie dopracowane" zwracam szacunek Quote
Demonidas Posted March 4, 2020 Report Posted March 4, 2020 Mr.T można prosić o inny serwer niż files.fm Quote
Mr.T Posted March 4, 2020 Author Report Posted March 4, 2020 zaraz bedzie poprawiony plik ten umarł juz jest Quote
chesters25 Posted March 4, 2020 Report Posted March 4, 2020 robie reup na mega.nz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] marcin23imk and haker1983 like this Quote
Mr.Z1 Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 Jestem zielony jaką modyfikacje win10 instalować pod gry ? , idąc tokiem rozumowania i widze ze ta jest najnowsza więc myśle nad tą Quote
Franc Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 1 minutę temu, Mr.Z1 napisał: Jestem zielony jaką modyfikacje win10 instalować pod gry ? , idąc tokiem rozumowania i widze ze ta jest najnowsza więc myśle nad tą Na początek przeczytaj opis (oraz co to jest w ogóle wersja LTSC) i zadaj sobie pytanie - czy korzystasz z aplikacji Sklep i XBox - bo w tym modzie ich nie ma Mi tam są one niepotrzebne (wszystkie gry mam z GOG) ale niektórzy bez nich życia sobie nie wyobrażają i zadają pytanie jak je doinstalować Mr.Z1 and mastaofdizasta82 like this Quote
Mr.Z1 Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 No w sumie niekorzystam, o ile halo na steamie sie liczy , tam trzeba sie zalogować do konta microsoft ,ale to raczej nie przeszkodzi Quote
anna.parker Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Mirror: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] haker1983 and JanKo6 like this Quote
Guest Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Modyfikacja jest nowa ale sam build ma już 1,5 roku - chociaż ta wersja- LTSC- zawsze była super. Quote
dante82 Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 Poda ktoś aktywator który na tym modzie zadziała, bo te co są na forum nie działają. Quote
Crazy36 Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 1 minutę temu, dante82 napisał: Poda ktoś aktywator który na tym modzie zadziała, bo te co są na forum nie działają. Ten działa Quote
Franc Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 2 godziny temu, dante82 napisał: Poda ktoś aktywator który na tym modzie zadziała, bo te co są na forum nie działają. Na forum różne są podawane - mamy zgadywać który/które wypróbowałeś? hwid.kms38.gen.mk6 działa, kmsoffline również (oba sprawdziłem), a są na forum "polecane" przez userów Quote
master2007 Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 Siemanko mam jedno pytanie System chodzi jak szalony testuję od wczoraj i jestem bardzo zadowolony tylko mam jeden problem. Nie lubię pracować na koncie z pełnymi uprawnieniami administrator dlatego uruchomiłem wbudowane konto admina przez cmd: net user Administrator /active:yes plus ustawiłem na nim hasło: net user Administrator tajne-hasło Przelogowałem się na konto Administratora i zmieniłem uprawnienia użytkownika przy instalacji windows na Standardowego. Restart komputera i chciałem coś odpalić na koncie bez uprawnień admin (Uruchom jako Administrator) i wywala takie coś jak w załączniku. Nie ma monitu o hasło admina. Jak sobie z tym poradzić? Pomożecie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BartTut Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 Jak można usunąć te dodatkowe programy z panelu sterowania? HD Tune i tak nie działa, wystarczy usunąć ten folder z program files czy coś jeszcze trzeba zrobić? Quote
Mr.T Posted March 15, 2020 Author Report Posted March 15, 2020 2 godziny temu, BartTut napisał: HD Tune i tak nie działa dziala co do reszty ciekawe po co pisalem w głównym temacie na czerwono więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, wiec jak nie pasuje to po co instalowac shoter likes this Quote
master2007 Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 8 godzin temu, Mr.T napisał: dziala co do reszty ciekawe po co pisalem w głównym temacie na czerwono więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, wiec jak nie pasuje to po co instalowac Kierowniku a co z uprawnieniami admina? Pomożesz? HDTune działa Quote
Mr.T Posted March 15, 2020 Author Report Posted March 15, 2020 59 minut temu, master2007 napisał: a co z uprawnieniami admina? Cytat Nie ma monitu o hasło admina. bo UAC jest wyłączone pewnie jeszcze Quote
master2007 Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 30 minut temu, Mr.T napisał: bo UAC jest wyłączone pewnie jeszcze Włączyłem UAC i teraz wszystko bangla Super dzięki za pomoc, system rakieta. Quote
krecik002 Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 Witam, mam problem ze sterownikami nvidia tzn cały czas wyskakuje mi komunikat o braku panetu sterowania nvidia i jak klikam na inforamcje kieruje mnie do sklepu M$ a stamtąd nie mogę go pobrać. Quote
Mr.T Posted March 15, 2020 Author Report Posted March 15, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stad pobierz stery krecik002 likes this Quote
Recommended Posts