Mr.T Posted April 10, 2020 Author Report Posted April 10, 2020 uruchom CMD PPM jako admin i wpisz slmgr.vbs /ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx i ENTER oczywiscie w miejsce xxxxx swoj klucz Quote
dibo29 Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Mam pytanie mam klucz od windowsa 10 kompilacja 18363 czy da rade aktywować powyższy system tym kluczem? Quote
razor1995 Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Mam pytanie mam klucz od windowsa 10 kompilacja 18363 czy da rade aktywować powyższy system tym kluczem?Nie.LTSC aktywujesz kluczem Windows 10 Enterprise, dostępnym dla firm i instytucji. Tutaj musisz użyć aktywatora lub zainstalować sobie system zgodny z kluczem, jaki posiadasz.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote
BobSley Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 Witam!! Czy można instalować wszystkie aktualizacje z Win Update??? Quote
maniek21 Posted April 25, 2020 Report Posted April 25, 2020 W dniu 7.04.2020 o 20:03, stalowarura napisał: Ma ktoś też problem z aktywacją? Za chiny nie mogę go aktywować, kms reloader niby aktywuje jednak po wejściu we właściwości komputera nadal nie jest aktywowany. Wszystkie inne nie aktywatory nie działają. Od razu wyskakuje jakiś błąd. Jakieś sugestie? Mam też oryginalny klucz z Win 10 Education jednak wpisując go też mam błąd. Edit: Udało się, tym KMSoffline.2.0.9 Polecam również HWID GEN. Quote
Falcon337 Posted April 26, 2020 Report Posted April 26, 2020 @Mr.T Siemka, mam wersję twojego systemu, tyle że 2k19 Jest jakaś różnica między nimi? Warto robić formata dla 2k20? Jakieś changelogi itp można zobaczyć Bo tak to normalnie system jest ładnie zaktualizowany ( oczywiście windowsowskie aktualizacje ) Quote
GT500s Posted April 26, 2020 Report Posted April 26, 2020 @Falcon337 zadałeś pytanie retoryczne Quote
jimmsonmakaveli Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 idzie wyłączyć defendera na stałe ? Quote
martines1 Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 o co chodzi z tym gdy klikam na program jakiś prawym wyskakuje przejmij/przywróc Quote
Mr.T Posted April 27, 2020 Author Report Posted April 27, 2020 nadajesz lub zabierasz pelne prawa admina potrzebne do usuwania jakis plików gdy sa zablokowane Quote
martines1 Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 2 godziny temu, Mr.T napisał: nadajesz lub zabierasz pelne prawa admina potrzebne do usuwania jakis plików gdy sa zablokowane jak to wyłączyć ;)? Quote
Mr.T Posted April 27, 2020 Author Report Posted April 27, 2020 w rejestrze wpisz te slowa znajdzie ci i usun a wogole czyta to ktos czy tylko do ozdoby jest Quote
Guest Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 O co chodzi z tym gdy klikam na program jakiś prawym wyskakuje przejmij/przywróc - chyba jest wiecej opcji ? Jeśli to jest tylko jedna z wielu to co ci to przeszkadza ? Jak nie wiesz po co to to nie korzystaj -albo usuń. A jak ci to przeszkadza to usuń to z prawokliku. I MOŻE BĘDZIECIE DODAWAĆ CZASAMI JAKIEŚ SCRENY, ŻEBY MOŻNA BYŁO ZROZUMIEĆ O CO CHODZI BEZ PISANIA WIELU POSTÓW ? Quote
213131414a21453 Posted May 2, 2020 Report Posted May 2, 2020 Nie mogę zainstalować forzy 4. Wyskakuje błąd 0x80073CF3, potrzebuje chyba microsoft store. Jak to zainstalować ? Quote
Mr.T Posted May 2, 2020 Author Report Posted May 2, 2020 Godzinę temu, 213131414a21453 napisał: potrzebuje chyba microsoft store ten system tego w oryginale nie posiada Quote
master2007 Posted May 2, 2020 Report Posted May 2, 2020 Zauważyłem jeden problem. Mam postawiony system na ssd a drugi dysk hdd zaszyfrowany bitlocerem i jak chcę wejść na dysk zaszyfrowany wyskakuje okienko z hasłem i dysk się otwiera. Jednak jak wcześniej włoże jakiegoś pendriva i jak chce odszyfrować dysk wyskakuje okienko o hasło i dysk w teorii się odszyfruje jednak nie ma możliwości w niego wejść. Dzieję się tak tylko wtedy jak jest pendrive w USB. Niby nic uciążliwego bo po restarcie najpierw odszyfruję dysk i dopiero włoże pena np żeby wgrać system przez rufusa i jest ok. Ale jednak nieraz mnie drażni że muszę kompa ponownie uruchamiać Tak to system petarda. Quote
1szymon4 Posted May 4, 2020 Report Posted May 4, 2020 Zainstalowałem system ma laptopie z ekranem dotykowym, który można odłączyć od klawiatury i mam dwa problemy: - nie działa mi autoobracanie ekranu - nie wyświetla się klawiatura ekranowa Laptop to hp pavilion x2 Da radę jakoś temu zaradzić? Pozdrawiam. Edit: Wystarczyło przywrócić usługi i wszystko działa. Quote
Levi Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 Cześć. Ściągam tego win10 pewnie będzie super tak jak win7, który też pobrałem od Mr. T I mam dwa pytania: 1. Czy można aktywować tego wina kluczem z allegro za 8zł? Bezpośrednio w windows update, tam gdzie się kod wpisuje;p Czy tylko i wyłącznie KMSpico? 2. Wszystkie najlepsze gry świata typu tibia, diablo2, diablo4, cs go będą śmigać bez problemu? Bo nie kumam czym jest Enterprise, z tego co czytałem to ma więcej wbudowanych programów itp. Mam nadzieje, że na tym windowsie można grać we wszystko i oglądać filmy etc tak jak na win7 czy zwykłej 10tce od microsoftu. @edit I jeszcze właśnie zauważyłem, że ten plik ISO waży lekko ponad 3.2gb, a nie 2.99gb i tu pytanie czy pobrałem coś złego czy po prostu tak ma być? Quote
Franc Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 Musisz mieć klucz do wersji LTSC aby aktywacja przeszła Co do gier - ta wersja nie ma aplikacji: Sklepu i XBoxa - jak masz gry wymagające tych komponentów to sobie daruj tą wersję Windowsa Coś słabo szukałeś informacji na temat różnic między "zwykłą" dziesiątką a wersją LTSC (przeznaczoną głównie dla biznesu) - lepiej poczytaj albo później po instalacji będziesz szukał "brakujących" komponentów Quote
Levi Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 29 minut temu, Franc napisał: Musisz mieć klucz do wersji LTSC aby aktywacja przeszła Co do gier - ta wersja nie ma aplikacji: Sklepu i XBoxa - jak masz gry wymagające tych komponentów to sobie daruj tą wersję Windowsa Coś słabo szukałeś informacji na temat różnic między "zwykłą" dziesiątką a wersją LTSC (przeznaczoną głównie dla biznesu) - lepiej poczytaj albo później po instalacji będziesz szukał "brakujących" komponentów Chciałem windowsa 10 pro pobrać ale ostatnio był aktualizowany 25 kwietnia 2018. Słabo się znam na windowsach. Gdzie taki klucz i ile kosztuje? Nie piszę o oryginale ;p Quote
master2007 Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 4 godziny temu, Levi napisał: Chciałem windowsa 10 pro pobrać ale ostatnio był aktualizowany 25 kwietnia 2018. Słabo się znam na windowsach. Gdzie taki klucz i ile kosztuje? Nie piszę o oryginale ;p Aktywacja tego systemu przez CMD jako admin: slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato i tyle. Było w temacie. To tylko 5 stron do poczytania Quote
Levi Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 W dniu 5.05.2020 o 20:21, master2007 napisał: Aktywacja tego systemu przez CMD jako admin: slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato i tyle. Było w temacie. To tylko 5 stron do poczytania Dzięki. Czytałem cały, ale to bardziej szukałem opinii o tym windowsie ;p @Mr.T windows waży 3.2 GIGA, a nie 2.9 To dobrze czy jakiś błąd/pomyłka? Quote
Mr.T Posted May 7, 2020 Author Report Posted May 7, 2020 53 minuty temu, Levi napisał: windows waży 3.2 GIGA, a nie 2.9 Quote
lysybroda Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 W dniu 7.05.2020 o 15:48, Mr.T napisał: czy da się usunąć strzałki wioczne na gorze i na dole tak aby cała lista była w pełni rozwinięta na stałe, jeśli tak jak to edytować, ewentualnie usunąć zbędne dla siebie komendy? pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Mr.T Posted June 22, 2020 Author Report Posted June 22, 2020 nie to ograniczenia rozdzielczosci i wielkosci monitora Quote
ripek Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 2 godziny temu, lysybroda napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moze lepiej zrob sobie podmenu np takie jak masz wyslij do > i tam dowal programy ktore potrzebujesz Quote
pastorek88 Posted July 7, 2020 Report Posted July 7, 2020 Witam mam problem z bluethoot,instaluje sterowniki i dalej nic,mój laptop to HP ENVY 17t-j100 Leap Motion QE CTO Notebook PC (ENERGY STAR) Jakieś pomysły,rady ! Quote
creams Posted July 11, 2020 Report Posted July 11, 2020 W Lenovo Y700 zmieniłem dysk na M2 i zainstalowałem tą modyfikację. Przez pół godziny komputer działał super, a później bluescreen critical_process_died. Kolejne uruchomienie i ten sam problem ale po minucie i tak już dalej w kółko. Macie pomysł jak rozwiązać problem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts