Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, felcio11a napisał:

Czy ten windows 10 potato edition różni się od wersji ghost spectre czy lepszy jest ten potato edition i w czym. Z tego co wiem windows 10 potato edition jest w wersji 1703 czyli dotyczy się to windowsa 10 1703?

Ghost spectre to autor, ma różne mody i ich nazwy

potato jak sama nazwa sugeruje to wersja dla starych komputerów (starsze podzespoły - kartofle), jak mozesz sobie pozwolic to polecam 2004 superlite, jak nie to smialo testuj potato, w razie co zrobisz formata i zainstalujesz inną wersje

tak, potato w wersji 1703 tyczy sie windowsa 10 1703 - tylko okrojonego jak ziemniak do zera.

Opublikowano
56 minut temu, TheRefuze napisał:

A po co to spolszczać jak język da się doinstalować po instalacji systemu z panelu sterowania? 

No o tym mowa , podobno coś jest nie do końca spolszczone , tak jak czasami w grach , dogrywasz polski język a i tak coś jest po angielsku.

Znaczy się u mnie wszystko w porządku , nie wiem jak u innych.

Opublikowano

Zainstalowałem (pełna 2004), spolszczyłem. Działa, ale jest problem z instalacją sterowników Brothera. Niby się instalują, ale aplikacja Brothera pokazuje że nie są zainstalowane. Driver Booster też nie potrafi ich zaktualizować.

No to zainstalowałem 2004 od @sromotnika i wszystko działa od strzału. Poza tym mod @sromotnika startuje o wiele szybciej. System na SSD.

srom-otnik lubi to
Opublikowano
14 minut temu, danielt83 napisał:

Fora wprost potrzebują takich cennych uwag jak twoja ,, geniuszu”

A jeszcze bardziej, tak bezsensownych komentarzy.

Opublikowano

Nie każdy jest informatykiem i nie musi wiedzieć co to jest tablica partycji i do czego służy. Nie każdy wie ile bitów ma kb, a na pewno na palcach liczyć kto umie posługiwać się systemem dwójkowym - a przecież to podstawa informatyki.

Tak że trochę wyluzujcie profesorowie. :)

Opublikowano

Nikt chyba tu nie jest profesorem,ale jak ktoś decyduje się na komputer to jakieś podstawy o kompie powinien sobie przyswoić,poczytać itd.:D

Nikt tu nie pisze o takich  podstawach informatyki co ty wypisujesz.:laie_67:

jorg35 lubi to
Opublikowano

Dodatkowo weźcie pod uwagę, że głównie poruszamy się tutaj po "modach", a nie czystych, oryginalnych systemach, więc tym bardziej trzeba mieć z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak i być gotowym na różne takie historie :D

"Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy." -  a tym bardziej... zmodyfikowanej windy :) 

Opublikowano
5 godzin temu, gasparus napisał:

Dodatkowo weźcie pod uwagę, że głównie poruszamy się tutaj po "modach", a nie czystych, oryginalnych systemach, więc tym bardziej trzeba mieć z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak i być gotowym na różne takie historie :D

"Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy." -  a tym bardziej... zmodyfikowanej windy :) 

Amen.

Opublikowano

Po pierwsze to nikogo o nic gotowego na tacy nie prosiłem popełniłem bład w rufusie co sie może zdarzyć i komus kto jest w temacie od dawna , po drugie po to jest forum aby zapytac uzyskać pomoc podpowiedz a po trzecie jak nie chcesz nie odpisuj na hu.. sie udzielasz błyskotliwymi komentarzami ? zostaw to madrzejszym od siebie którzy chca pomóc. 

zdzisiek24 lubi to