jkaw Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 Witajcie. Panowie jak mam ściągnąć Windows 10 Potato Edition? Pomóżcie. Pozdrawiam. zmiszek112 lubi to Cytuj
felcio11a Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 Czy ten windows 10 potato edition różni się od wersji ghost spectre czy lepszy jest ten potato edition i w czym. Z tego co wiem windows 10 potato edition jest w wersji 1703 czyli dotyczy się to windowsa 10 1703? Cytuj
Forii Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 3 godziny temu, felcio11a napisał: Czy ten windows 10 potato edition różni się od wersji ghost spectre czy lepszy jest ten potato edition i w czym. Z tego co wiem windows 10 potato edition jest w wersji 1703 czyli dotyczy się to windowsa 10 1703? Ghost spectre to autor, ma różne mody i ich nazwy potato jak sama nazwa sugeruje to wersja dla starych komputerów (starsze podzespoły - kartofle), jak mozesz sobie pozwolic to polecam 2004 superlite, jak nie to smialo testuj potato, w razie co zrobisz formata i zainstalujesz inną wersje tak, potato w wersji 1703 tyczy sie windowsa 10 1703 - tylko okrojonego jak ziemniak do zera. Cytuj
Darien Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 08:53, QAUZ napisał: !!!nie wszystko Niby co jest niespolszczone? Chętnie się dowiem bo wszystko z czego korzystam ma język polski. MarcinGX lubi to Cytuj
jkaw Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 Czy ktoś wrzuci linka na MEGA Windows 10 Potato Edition? Cytuj
nudzija Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jkaw Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 Dzięki bardzo . Pozdr Cytuj
TheRefuze Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 A po co to spolszczać jak język da się doinstalować po instalacji systemu z panelu sterowania? nudzija lubi to Cytuj
Darien Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 56 minut temu, TheRefuze napisał: A po co to spolszczać jak język da się doinstalować po instalacji systemu z panelu sterowania? No o tym mowa , podobno coś jest nie do końca spolszczone , tak jak czasami w grach , dogrywasz polski język a i tak coś jest po angielsku. Znaczy się u mnie wszystko w porządku , nie wiem jak u innych. Cytuj
Geno Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 U mnie tez poprawnie spolszcza:) ps. aktualizacja KB4580364 wpadla Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam zainstalowałem GS /pendrive rufus/ i po restarcie cały czas komputer zaczyna opcje automatycznej naprawy nie ładuje win gs ,co może być nie tak ? Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Tzn? Ok rufus mógł mieć gpt ale co teraz mam zrobić ? Ponownie zrobić bootpendrive? ???? Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Coś w biosie przełączyć ?? Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Zainstalowałem (pełna 2004), spolszczyłem. Działa, ale jest problem z instalacją sterowników Brothera. Niby się instalują, ale aplikacja Brothera pokazuje że nie są zainstalowane. Driver Booster też nie potrafi ich zaktualizować. No to zainstalowałem 2004 od @sromotnika i wszystko działa od strzału. Poza tym mod @sromotnika startuje o wiele szybciej. System na SSD. srom-otnik lubi to Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 31 minut temu, Geno napisał: moze na gpt robisz?? Możesz dokończyć gdzie leży mój błąd ? Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Rodzi się pytanie po co się wypowiadasz magiku od kalkulatorów ? Moze Ktoś kompetentny da jakaś radę jak Rozwiązać ten problem ? Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 24 minuty temu, danielt83 napisał: jak Rozwiązać ten problem ? W rufusie, w okienku Schemat partycjonowania wybierz MBR a nie GPT. Bo pewnie taka jest tablica partycji na której chcesz instalować windę. danielt83 lubi to Cytuj
danielt83 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Dzięki za odp ale mam tylko ten komputer i na drugi czekam do jutra nauczy mnie to nie kabinowac gdy mam tylko jeden komp przy dobie :/ Cytuj
jorg35 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy. Cytuj
danielt83 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 18 godzin temu, jorg35 napisał: Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy. Fora wprost potrzebują takich cennych uwag jak twoja ,, geniuszu” mariano128 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 14 minut temu, danielt83 napisał: Fora wprost potrzebują takich cennych uwag jak twoja ,, geniuszu” A jeszcze bardziej, tak bezsensownych komentarzy. Cytuj
adonx Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 @jorg35 napisał tylko prawdę i takich jest tu dużo co nie chce im się czytać chcą wszystko na tacy i natychmiast. jorg35 i nudzija lubią to Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie każdy jest informatykiem i nie musi wiedzieć co to jest tablica partycji i do czego służy. Nie każdy wie ile bitów ma kb, a na pewno na palcach liczyć kto umie posługiwać się systemem dwójkowym - a przecież to podstawa informatyki. Tak że trochę wyluzujcie profesorowie. Cytuj
adonx Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Nikt chyba tu nie jest profesorem,ale jak ktoś decyduje się na komputer to jakieś podstawy o kompie powinien sobie przyswoić,poczytać itd. Nikt tu nie pisze o takich podstawach informatyki co ty wypisujesz. jorg35 lubi to Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Żona też ma swój komputer, nigdy go nie psuje tylko co chwilę woła bo coś się jej stało. I choćbym sto razy tłumaczył w czym rzecz, to za chwilę znów coś jej się stanie. Cytuj
gasparus Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Dodatkowo weźcie pod uwagę, że głównie poruszamy się tutaj po "modach", a nie czystych, oryginalnych systemach, więc tym bardziej trzeba mieć z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak i być gotowym na różne takie historie "Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy." - a tym bardziej... zmodyfikowanej windy Cytuj
Gość Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 5 godzin temu, gasparus napisał: Dodatkowo weźcie pod uwagę, że głównie poruszamy się tutaj po "modach", a nie czystych, oryginalnych systemach, więc tym bardziej trzeba mieć z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak i być gotowym na różne takie historie "Pierw się trzeba doszkolić a później brać się do instalacji windy." - a tym bardziej... zmodyfikowanej windy Amen. Cytuj
danielt83 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Po pierwsze to nikogo o nic gotowego na tacy nie prosiłem popełniłem bład w rufusie co sie może zdarzyć i komus kto jest w temacie od dawna , po drugie po to jest forum aby zapytac uzyskać pomoc podpowiedz a po trzecie jak nie chcesz nie odpisuj na hu.. sie udzielasz błyskotliwymi komentarzami ? zostaw to madrzejszym od siebie którzy chca pomóc. zdzisiek24 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi