MRJERZYK Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 W dniu 31.08.2021 o 14:01, smiglo5 napisał: Co do aktywacji to KMSy owszem są na pół roku, ja używam tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Aktywuje Officy, Windowsa i jest opcja Auto Renewal (aktywacja na pół roku aktywowana w tle raz na tydzień = aktywacja na stałe) Hi! Jaki pass do pliku "KMS_VL_ALL_AIO-42.7z" Pozdr. Quote
zdzisiek24 Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 @MRJERZYK ... przecież jest jak byk - 7z password: 2021 G3orG3 likes this Quote
walterM Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 nie rozumiem fascynacji tego systemu, instalowalem 2 razy na virtualboxie i domyslnie 100 procesow w tle 1gb ramu. i nikt w sumie nie sprawdzal czy jest bezpieczny czy nie ma tam jakiegos backdoora.. z tego co pamietam by uruchomic sklep trzeba go wpierw doinstalowac oczywiscie uzywajac POTEZNEGO narzedzia autorskiego 'toolboxa' ktory pobiera z servera autora pliki z zamknietym kodem zrodlowym i nie wiadomo co w ogole robi Quote
adonx Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 @walterM widać z ciebie jest specjalista od systemów krytykujesz każdy system windows. G3orG3 and walterM like this Quote
ChatStresser Posted September 7, 2021 Report Posted September 7, 2021 W dniu 5.09.2021 o 12:33, walterM napisał: nie rozumiem fascynacji tego systemu, instalowalem 2 razy na virtualboxie i domyslnie 100 procesow w tle 1gb ramu. i nikt w sumie nie sprawdzal czy jest bezpieczny czy nie ma tam jakiegos backdoora.. z tego co pamietam by uruchomic sklep trzeba go wpierw doinstalowac oczywiscie uzywajac POTEZNEGO narzedzia autorskiego 'toolboxa' ktory pobiera z servera autora pliki z zamknietym kodem zrodlowym i nie wiadomo co w ogole robi No wlasnie mnie tez zastanawia kwestia bezpieczenstwa w takich modyfikacjach, jezeli ktos gra tylko w gry to nie ma sie raczej czego bac. Ale sa osoby, ktore na kompie obsluguje gieldy, konta bankowe itp. Skad u was taka pewnosc co do tego calego Ghosta? walterM likes this Quote
8rasta Posted March 9, 2022 Report Posted March 9, 2022 W dniu 4.06.2021 o 18:57, zaq1122a napisał: Jakiego trojana Ci pokazało? Po instalacji systemu? Sry że teraz piszę miałem to wcześniej jak instalowałem wer. polską, ta wersja zawiera malware Floxif, jak macie defendera to wykryje jak nie to zainstalujcie malwarebytes. Aktualnie używam wesję angielską (spolszczoną) i nie ma problemów:) Quote
japa Posted March 12, 2022 Report Posted March 12, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Oczkins92 Posted April 21, 2022 Report Posted April 21, 2022 Napiszę coś od siebie.System nie warty poświecania czasu dla tych co są jak użytkownikami naszych przeróbek. System jest odczuwalnie wolniejszy od naszego rodzimego JG10 od weterana Sromotnika.Ta lekkość to co autor prezentował to fajnie wypada na screenach.Nawet ramu więcej pobiera.Nie polecam. ramhell likes this Quote
Recommended Posts