jw3484 Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 dlaczego niemoge pobrac aktualizacji Quote
Guest testowy1test Posted November 23, 2016 Report Posted November 23, 2016 Da rade inny serwer ? Mega jest do d... (mam gdzies ich konto jak sa problemy z pobieraniem przez przegladarke). Google dysk ? (fakt czasem ktos raportuje i usuwaja) Quote
eidur Posted November 23, 2016 Report Posted November 23, 2016 Sposób na mega [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
max9494 Posted December 11, 2016 Report Posted December 11, 2016 Cześć Pobrałem system, chciałbym go z usb zainstalować jednak przy bootowaniu pena wyskakuje, że ten plik systemu można tylko na nfts bootować. Potrzebuje fat32 bo bios nie widzi. Instalowaliście go z cd ? Quote
lukiz Posted January 2, 2017 Report Posted January 2, 2017 j/w download center jest zbedne - nie lepiej uzyc ninite czy cos? system bdb z tego co widze juz pobieram Quote
WinSxS Posted January 20, 2017 Author Report Posted January 20, 2017 j/w download center jest zbedne - nie lepiej uzyc ninite czy cos? Miałem w planach założyć coś takiego, z powodu braku zupełnie czasu zrezygnowałem z tego pomysłu. Quote
ssl111 Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 Cześć.Jako laik myślę że mam prawo zapytać do czego to co w niezbędniku.Nie pytam o 7zip Quote
JaceG36C Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 jaki klucz produktu wpisać? bo pisze że mam 30 dni do aktywacji Quote
WinSxS Posted March 21, 2017 Author Report Posted March 21, 2017 jaki klucz produktu wpisać? bo pisze że mam 30 dni do aktywacji użyj Loadera. Quote
stelly Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 System działa jak najbardziej, csgo zainstalowane, liga legend, lecz mam problem z gierką theHunter Call of the wild . Po próbie instalacji pojawia się komunikat "runtime error at 1 0 cannot import paramcount" visual c++ , net 4.6.2 , próbowałem instalować wszystko lecz nic się nie dzieje. Jakieś propozycje ? (Na laptopie z win 10 zainstalował się bez problemu ) Quote
KryniuDM Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 @stelly Brakuje po prostu pewnej aktualizacji. Zajrzyj tutaj i pobierz : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
qbonny Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki... Quote
jorgusek Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki... Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć dobre łącze z odpowiednią prędkością. Quote
qbonny Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć dobre łącze z odpowiednią prędkością. Niestety, akurat z tym mam problemy, Wszystko inne działa jak należy. Z tego co widzę, nie tylko ja się skarżę na mega. Efekt na Vivaldi (tak sobie stoi i się nie zmienia): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A na Firefoxie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niezbyt mam ochotę istalować zbędne mi wtyczki. EDIT: Poszło na Chromium. Quote
windows81 Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 @qbonny Na chwilę zainstalować wtyczkę, pobrać, a potem ją odinstalować... Ehh problemy macie ludzie serio Ewentualnie użyć MegaDownloader [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LucP Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Mam problem tworze pendrive rufusem ale nie wykrywa go podczas startu systemu. Jakieś pomysły ? Quote
ssl111 Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Ponów może próbę.Sprawdz czy wszystko jak ma być.Ja jako laik nigdy nie miałem problemów z programami z tej str. jak i z programem Quote
razor1995 Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Spróbuj utworzyć bootowalny pendrive UltraISO. U mnie działa za każdym razem z każdym modem Quote
Moulder Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Krzy256 Posted May 28, 2017 Report Posted May 28, 2017 Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów. Proszę bardzo - plik *.reg, który naprawia błąd ze zmianą nazw plików - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BuchuOEM Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Panowie jak wgrać aktualizacje net framework 4.6.3 lub wyżej na ten system? Quote
razor1995 Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Nie pozwala normalnie zainstalować? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote
kajapa Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Witam Jestem tu nowy, zainstalowałem LIGHTA i muszę powiedzieć że śmiga aż miło, lecz dla czegoś tam brakuję. Mam sparaliżowane ręce i nogi a najlepszym sposobem obsługi jest klawiatura, ołówek z dobrą gumką żeby się nie ślizgał oraz coś takiego jak Centrum Ułatwień, w którym są funkcje "klawisze myszy" zamiast myszki klawiatura numeryczna, i "klawisze trwałe" dwuklik blokuje klawisze systemowe (alt control delete itp) Szkoda ze nie ma tych funkcji w wersji Light, nie znalazłem nigdzie jak to doinstalować. A może jest szansa ich przywrócenia? Pomożecie? Quote
anna.parker Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 @kajapa A nie lepiej Ci w Twoim przypadku zainstalować normalną wersję Win7? W wersjach okrojonych wyrzuca się takie rzeczy jak Centrum Ułatwień, zazwyczaj. Quote
eruk506 Posted July 24, 2017 Report Posted July 24, 2017 Emmmm. Zainstalowałem na starym komputerze i w 20 sekund system się uruchomił, i wszystko śmigało jak cacy. Wielki plusik Quote
RapCzenZo Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Powie ktos jak to wrzucic na plyte ? wrzucilem iso odpalam plyte przez f12 wybieram plyte nic wlacza sie sytem wypakowalem pliki z iso wrzucilem na plyte restart f12 wybieram plyte i nic help........ Quote
Guest koper Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Kto dziś używa DVD czy CD? Zgraj na Pendrive programem Rufus. Quote
moszter Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Kto dziś używa DVD czy CD? Zgraj na Pendrive programem Rufus. A jak bios nie obsługuje USB? Tylko płyty. Quote
linupsiarz Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 czy mógłbym poprosić o wersję x86? potrzebuję na obecną wirtualkę Quote
dzolo45 Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 Jakim programem był cięty system bo chciałbym dodać sterowniki i może wywalić IE i WMP , nie wiem czemu prawie każdy dodaje aktualizacje tego badziewia w modach jak mało kto używa. Quote
Recommended Posts