Jump to content

Recommended Posts

Guest testowy1test
Posted

Da rade inny serwer ? Mega jest do d... (mam gdzies ich konto jak sa problemy z pobieraniem przez przegladarke). Google dysk ? (fakt czasem ktos raportuje i usuwaja)

Posted

Cześć

Pobrałem system, chciałbym go z usb zainstalować jednak przy bootowaniu pena wyskakuje, że ten plik systemu można tylko na nfts bootować. Potrzebuje fat32 bo bios nie widzi. Instalowaliście go z cd ?

Posted

j/w download center jest zbedne - nie lepiej uzyc ninite czy cos?

Miałem w planach założyć coś takiego, z powodu braku zupełnie czasu zrezygnowałem z tego pomysłu.

Posted

System działa jak najbardziej, csgo zainstalowane, liga legend, lecz mam problem z gierką theHunter Call of the wild . Po próbie instalacji pojawia się komunikat "runtime error at 1 0 cannot import paramcount" visual c++ , net 4.6.2 , próbowałem instalować wszystko lecz nic się nie dzieje. Jakieś propozycje ? (Na laptopie z win 10 zainstalował się bez problemu )

Posted

Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki...

Posted

Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki...

Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć  dobre łącze z odpowiednią prędkością.

Posted

Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć  dobre łącze z odpowiednią prędkością.

Niestety, akurat z tym mam problemy, Wszystko inne działa jak należy. Z tego co widzę, nie tylko ja się skarżę na mega.

Efekt na Vivaldi (tak sobie stoi i się nie zmienia):

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A na Firefoxie:

Niezbyt mam ochotę istalować zbędne mi wtyczki.

EDIT: Poszło na Chromium.

Posted

@qbonny

Na chwilę zainstalować wtyczkę, pobrać, a potem ją odinstalować... Ehh problemy macie ludzie serio

Ewentualnie użyć MegaDownloader [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Ponów może próbę.Sprawdz czy wszystko jak ma być.Ja jako laik nigdy nie miałem problemów z programami z tej str. jak i z programem

Posted

Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek:

...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów.

Posted

Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek:

...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów.

Proszę bardzo - plik *.reg, który naprawia błąd ze zmianą nazw plików - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Witam

Jestem tu nowy, zainstalowałem LIGHTA i muszę powiedzieć że śmiga aż miło, lecz dla czegoś tam brakuję. Mam sparaliżowane ręce i nogi a najlepszym sposobem obsługi jest klawiatura, ołówek z dobrą gumką żeby się nie ślizgał oraz coś takiego jak Centrum Ułatwień, w którym są funkcje "klawisze myszy" zamiast myszki klawiatura numeryczna, i "klawisze trwałe" dwuklik blokuje klawisze systemowe (alt control delete itp) Szkoda ze nie ma tych funkcji w wersji Light, nie znalazłem nigdzie jak to doinstalować. A może jest szansa ich przywrócenia? Pomożecie?

Posted

Powie ktos jak to wrzucic na plyte ? wrzucilem iso odpalam plyte przez f12  wybieram plyte nic wlacza sie sytem  :D wypakowalem pliki z iso wrzucilem na plyte  restart f12 wybieram plyte i nic 

help........

Posted

Jakim programem był cięty system bo chciałbym dodać sterowniki i może wywalić IE i WMP , nie wiem czemu prawie każdy dodaje aktualizacje tego badziewia w modach jak mało kto używa.