jw3484 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 dlaczego niemoge pobrac aktualizacji Cytuj
Gość testowy1test Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Da rade inny serwer ? Mega jest do d... (mam gdzies ich konto jak sa problemy z pobieraniem przez przegladarke). Google dysk ? (fakt czasem ktos raportuje i usuwaja) Cytuj
eidur Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Sposób na mega [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
max9494 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cześć Pobrałem system, chciałbym go z usb zainstalować jednak przy bootowaniu pena wyskakuje, że ten plik systemu można tylko na nfts bootować. Potrzebuje fat32 bo bios nie widzi. Instalowaliście go z cd ? Cytuj
lukiz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 j/w download center jest zbedne - nie lepiej uzyc ninite czy cos? system bdb z tego co widze juz pobieram Cytuj
WinSxS Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 j/w download center jest zbedne - nie lepiej uzyc ninite czy cos? Miałem w planach założyć coś takiego, z powodu braku zupełnie czasu zrezygnowałem z tego pomysłu. Cytuj
ssl111 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Cześć.Jako laik myślę że mam prawo zapytać do czego to co w niezbędniku.Nie pytam o 7zip Cytuj
JaceG36C Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 jaki klucz produktu wpisać? bo pisze że mam 30 dni do aktywacji Cytuj
WinSxS Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 jaki klucz produktu wpisać? bo pisze że mam 30 dni do aktywacji użyj Loadera. Cytuj
stelly Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 System działa jak najbardziej, csgo zainstalowane, liga legend, lecz mam problem z gierką theHunter Call of the wild . Po próbie instalacji pojawia się komunikat "runtime error at 1 0 cannot import paramcount" visual c++ , net 4.6.2 , próbowałem instalować wszystko lecz nic się nie dzieje. Jakieś propozycje ? (Na laptopie z win 10 zainstalował się bez problemu ) Cytuj
KryniuDM Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 @stelly Brakuje po prostu pewnej aktualizacji. Zajrzyj tutaj i pobierz : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
qbonny Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki... Cytuj
jorgusek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Można prosić inny serwer? Mega jest mega słabe. Na Vivaldi cały czas mam starting i 0%, a jak odpalam Firefoxem, to próbuje mnie zmusić do instalacji wtyczki... Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć dobre łącze z odpowiednią prędkością. Cytuj
qbonny Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mega jest bardzo szybkie pobiera się za pomocą MegaDownloadera, tylko trzeba mieć dobre łącze z odpowiednią prędkością. Niestety, akurat z tym mam problemy, Wszystko inne działa jak należy. Z tego co widzę, nie tylko ja się skarżę na mega. Efekt na Vivaldi (tak sobie stoi i się nie zmienia): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A na Firefoxie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niezbyt mam ochotę istalować zbędne mi wtyczki. EDIT: Poszło na Chromium. Cytuj
windows81 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 @qbonny Na chwilę zainstalować wtyczkę, pobrać, a potem ją odinstalować... Ehh problemy macie ludzie serio Ewentualnie użyć MegaDownloader [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LucP Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mam problem tworze pendrive rufusem ale nie wykrywa go podczas startu systemu. Jakieś pomysły ? Cytuj
ssl111 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ponów może próbę.Sprawdz czy wszystko jak ma być.Ja jako laik nigdy nie miałem problemów z programami z tej str. jak i z programem Cytuj
razor1995 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Spróbuj utworzyć bootowalny pendrive UltraISO. U mnie działa za każdym razem z każdym modem Cytuj
Moulder Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Krzy256 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Mam notoryczny komunikat: "Nie można znaleźć tego elementu" podczas tworzenia, zmiany nazwy lub przenoszenia folderu. Dzieje się to na każdym dysku. Po wciśnięciu próbuj ponownie operacja jest wykonywana, ale komunikat jest wkurzający. Znalazłem podobny wątek: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ...ale stosując opisany tam sposób nie udało mi się rozwiązać problemu. Próbowałem włączyć na chwilę wszystkie możliwe procesy, ale to też nie usunęło problemu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na jakiś kierunek z czym kombinować. Zależy mi na takim odchudzonym szybkim Windowsie do montażu filmów. Proszę bardzo - plik *.reg, który naprawia błąd ze zmianą nazw plików - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BuchuOEM Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Panowie jak wgrać aktualizacje net framework 4.6.3 lub wyżej na ten system? Cytuj
razor1995 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie pozwala normalnie zainstalować? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
kajapa Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam Jestem tu nowy, zainstalowałem LIGHTA i muszę powiedzieć że śmiga aż miło, lecz dla czegoś tam brakuję. Mam sparaliżowane ręce i nogi a najlepszym sposobem obsługi jest klawiatura, ołówek z dobrą gumką żeby się nie ślizgał oraz coś takiego jak Centrum Ułatwień, w którym są funkcje "klawisze myszy" zamiast myszki klawiatura numeryczna, i "klawisze trwałe" dwuklik blokuje klawisze systemowe (alt control delete itp) Szkoda ze nie ma tych funkcji w wersji Light, nie znalazłem nigdzie jak to doinstalować. A może jest szansa ich przywrócenia? Pomożecie? Cytuj
anna.parker Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 @kajapa A nie lepiej Ci w Twoim przypadku zainstalować normalną wersję Win7? W wersjach okrojonych wyrzuca się takie rzeczy jak Centrum Ułatwień, zazwyczaj. Cytuj
eruk506 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2017 Emmmm. Zainstalowałem na starym komputerze i w 20 sekund system się uruchomił, i wszystko śmigało jak cacy. Wielki plusik Cytuj
RapCzenZo Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 Powie ktos jak to wrzucic na plyte ? wrzucilem iso odpalam plyte przez f12 wybieram plyte nic wlacza sie sytem wypakowalem pliki z iso wrzucilem na plyte restart f12 wybieram plyte i nic help........ Cytuj
Gość koper Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Kto dziś używa DVD czy CD? Zgraj na Pendrive programem Rufus. Cytuj
moszter Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Kto dziś używa DVD czy CD? Zgraj na Pendrive programem Rufus. A jak bios nie obsługuje USB? Tylko płyty. Cytuj
linupsiarz Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 czy mógłbym poprosić o wersję x86? potrzebuję na obecną wirtualkę Cytuj
dzolo45 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Jakim programem był cięty system bo chciałbym dodać sterowniki i może wywalić IE i WMP , nie wiem czemu prawie każdy dodaje aktualizacje tego badziewia w modach jak mało kto używa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi