Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, slipciok napisał:

Oj maska007, maska007 - drwię tu też z siebie, bo jako polak wiem dokładnie, jak jest.

Pieniądze do skarpetki, te pirony z zagranicy to tylko okraść chcą, a hackery się czają wszędzie. Coś dają za darmo, to narzekanie, za coś płacić trza, to narzekanie. Zawsze źle i niedobrze.  

Polecam nic nie używać ;)

Witam.Sorki  za uniesienie.Ktoś jest nieostrożny jego sprawa.Szacunek za  pracę .:pp

Opublikowano
8 godzin temu, E_S_C napisał:

Witam, ktoś wie jak toolbox wykrywa system ? ze nie mozna go odpalic na innym niz  ghost spectre ? 

Toolbox ma zaimplementowane procedury werfikujące obecność kluczy w rejestrze systemowym realizowane poleceniem Reg QUERY i jeżeli nie wykryje wymaganych kluczy to wyświetla monit  "This tool only for Ghost Spectre Windows 10 Modded"

Snafriozo i helmut112 lubią to
Opublikowano
13 godzin temu, kamiloxf napisał:

Toolbox ma zaimplementowane procedury werfikujące obecność kluczy w rejestrze systemowym realizowane poleceniem Reg QUERY i jeżeli nie wykryje wymaganych kluczy to wyświetla monit  "This tool only for Ghost Spectre Windows 10 Modded"

dziękuję :) 

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim,

Dzisiaj dowiedziałem się przypadkowo o tym modzie, zainstalowałem póki co na VirtualBoxie i jestem zachwycony.  W końcu nie muszę usuwać ręcznie tych całych niepotrzebnych śmieci, wszystko ładnie działa. Pytanie tylko moje brzmi. 

Obecnie jestem na studiach informatycznych i zaczynam coś tam działać z programowaniem C++, póki co jakieś zabawy z ustawieniami sieci, DOS, Asembler etc. jak to na studiach. Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte" :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Dzień dobry wszystkim,
Dzisiaj dowiedziałem się przypadkowo o tym modzie, zainstalowałem póki co na VirtualBoxie i jestem zachwycony.  W końcu nie muszę usuwać ręcznie tych całych niepotrzebnych śmieci, wszystko ładnie działa. Pytanie tylko moje brzmi. 
Obecnie jestem na studiach informatycznych i zaczynam coś tam działać z programowaniem C++, póki co jakieś zabawy z ustawieniami sieci, DOS, Asembler etc. jak to na studiach. Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte" [emoji3]

Pozdrawiam [emoji4]
Lite to kastrat więc office itp nie będzie działac przynajmiej tak mi się wydaje

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

hordej lubi to
Opublikowano
40 minut temu, hordej napisał:

To w takim razie chyba dla bezpieczeństwa zostawić COMPACT, żeby później zdziwienia nie było :D

Ja nie spotkałem większych problemów z pracą na superlite (a pracuje w branży cyberbezpieczeństa) jako analityk/programista więc na Superlite będzie na 99,9% ok bo to mod pocięty z głową

Opublikowano

Przecież tego -  Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte"- PRZECIEŻ TEGO NIKT CI NIE ZAGWARANTJE- NAWET MICROSOFT NA ORG SYSTEMIE ! :cwl:

Opublikowano
1 godzinę temu, r3jn napisał:

Lite to kastrat więc office itp nie będzie działac przynajmiej tak mi się wydaje

Nieprawda, używam Office'a 365 na Superlite i wszystko działa bez problemu. 

MarcinGX lubi to
Opublikowano
6 minut temu, adnage napisał:

Nieprawda, używam Office'a 365 na Superlite i wszystko działa bez problemu. 

Właśnie miałem pytać o offica na superlite :D  Czyli bez problemu można zainstalować pakiet z np. iso?

Opublikowano
1 minutę temu, hordej napisał:

Właśnie miałem pytać o offica na superlite :D  Czyli bez problemu można zainstalować pakiet z np. iso?

Z ISO nie wiem, bo ja instaluję przez oficjalny instalator online. Ale przypuszczam, że nie powinno być problwmów.

Opublikowano
14 godzin temu, MarcinGX napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Windows 7 (GHOST ᴻ Spectre)- kolejne wydanie ma być wkrótce, w piątek...

fajnie ale myśle że dziś każdy uzywa juz win 10... choc fajnie dla jakiegos starego komputera :D a kiedy nowa wersja na win 10?

Opublikowano
14 godzin temu, MarcinGX napisał:

Windows 7 (GHOST ᴻ Spectre)- kolejne wydanie ma być wkrótce, w piątek...

Wiem o tym bo z nim gadałem o tym na stare pc sie przyda.

21 minut temu, r3jn napisał:

fajnie ale myśle że dziś każdy uzywa juz win 10... choc fajnie dla jakiegos starego komputera :D a kiedy nowa wersja na win 10?

Nowy w10 po niedzieli prawdopodobnie poniedziałek/wtorek, mowa o 2009 czyli 20h2.

Opublikowano
3 minuty temu, r3jn napisał:

No i git [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na to czekam

Bo mówił mi na pw na FB ze jest w testach czyli mozliwe ze chwilowo czeka na opinie od swoich potem udostepni na swojej stronie tak myśle.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, felcio11a napisał:

Hej. Czy jest szansa żeby system od ghost spectre był jeszcze rozwijany w wersji 20h1 (2004). Będzie taka możliwość. Narazie zostaje przy tej wersji majowej tylko tak chciałem zapytać. Pozdrawiam.

Jest rozwijany przez upadate.

Iso.:

Upadate.:

Standalone.Update.2004.19041.630.x64

Edytowane przez DRAGO
Opublikowano

U mnie jest coś nie tak z myszką bo tnie, że nie idzie trafić w cokolwiek . Czy coś tutaj w tle działa takiego co by aż kursor ścinało?  Może ta hibernacja lub coś innego bo ledwo co zainstalowany i już mnie wkurzył , a dodam że na JG także mysz przycinała hm

i5 4460

8gb ram

gtx 960 stery 457.09

mysz logitech m170  

Opublikowano
Godzinę temu, DRAGO napisał:

Jest rozwijany przez upadate.

Iso.:

Upadate.:

Standalone.Update.2004.19041.630.x64

jakis change log by się zdał

Teraz, kamiloxf napisał:

Może niekompatybilność jakiegoś sterownika ja tak miałem jak podpinałem słuchawki na USB

u nas wszystko ok może brak jakiegos sterownika? może masz jakąś nie typową myszke

Opublikowano

Strona 9 tego tematu - post od openforu - wszystko pięknie opisane.

Wszystkie są dobre - tutaj masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zależy jaki masz sprzęt i co ci pasuje.

Opublikowano
Strona 9 tego tematu - post od openforu - wszystko pięknie opisane.

Wszystkie są dobre - tutaj masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Zależy jaki masz sprzęt i co ci pasuje.
Jak przez ghost boxa wgramy sklep i Xbox app to pasek zadań będzie po angielsku niestety..