maska007 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 1 minutę temu, slipciok napisał: Oj maska007, maska007 - drwię tu też z siebie, bo jako polak wiem dokładnie, jak jest. Pieniądze do skarpetki, te pirony z zagranicy to tylko okraść chcą, a hackery się czają wszędzie. Coś dają za darmo, to narzekanie, za coś płacić trza, to narzekanie. Zawsze źle i niedobrze. Polecam nic nie używać Witam.Sorki za uniesienie.Ktoś jest nieostrożny jego sprawa.Szacunek za pracę . Cytuj
kamiloxf Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 8 godzin temu, E_S_C napisał: Witam, ktoś wie jak toolbox wykrywa system ? ze nie mozna go odpalic na innym niz ghost spectre ? Toolbox ma zaimplementowane procedury werfikujące obecność kluczy w rejestrze systemowym realizowane poleceniem Reg QUERY i jeżeli nie wykryje wymaganych kluczy to wyświetla monit "This tool only for Ghost Spectre Windows 10 Modded" Snafriozo i helmut112 lubią to Cytuj
E_S_C Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 13 godzin temu, kamiloxf napisał: Toolbox ma zaimplementowane procedury werfikujące obecność kluczy w rejestrze systemowym realizowane poleceniem Reg QUERY i jeżeli nie wykryje wymaganych kluczy to wyświetla monit "This tool only for Ghost Spectre Windows 10 Modded" dziękuję Cytuj
hordej Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzień dobry wszystkim, Dzisiaj dowiedziałem się przypadkowo o tym modzie, zainstalowałem póki co na VirtualBoxie i jestem zachwycony. W końcu nie muszę usuwać ręcznie tych całych niepotrzebnych śmieci, wszystko ładnie działa. Pytanie tylko moje brzmi. Obecnie jestem na studiach informatycznych i zaczynam coś tam działać z programowaniem C++, póki co jakieś zabawy z ustawieniami sieci, DOS, Asembler etc. jak to na studiach. Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte" Pozdrawiam Cytuj
r3jn Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzień dobry wszystkim, Dzisiaj dowiedziałem się przypadkowo o tym modzie, zainstalowałem póki co na VirtualBoxie i jestem zachwycony. W końcu nie muszę usuwać ręcznie tych całych niepotrzebnych śmieci, wszystko ładnie działa. Pytanie tylko moje brzmi. Obecnie jestem na studiach informatycznych i zaczynam coś tam działać z programowaniem C++, póki co jakieś zabawy z ustawieniami sieci, DOS, Asembler etc. jak to na studiach. Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte" [emoji3] Pozdrawiam [emoji4]Lite to kastrat więc office itp nie będzie działac przynajmiej tak mi się wydaje Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka hordej lubi to Cytuj
hordej Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 To w takim razie chyba dla bezpieczeństwa zostawić COMPACT, żeby później zdziwienia nie było Cytuj
kamiloxf Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 40 minut temu, hordej napisał: To w takim razie chyba dla bezpieczeństwa zostawić COMPACT, żeby później zdziwienia nie było Ja nie spotkałem większych problemów z pracą na superlite (a pracuje w branży cyberbezpieczeństa) jako analityk/programista więc na Superlite będzie na 99,9% ok bo to mod pocięty z głową MarcinGX, Snafriozo i hordej lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Przecież tego - Czy bez problemu mogę instalować wersje SUPERLITE czy jednak wybrać COMPACT? Chodzi mi czy LITE nie jest okrojony z różnych "narzędzi/funkcji", które mogą być mi potrzebne w przyszłości. Żeby później nie było, że na ćwiczeniach facet karze mi wejść w jakąś opcje, a ja "panie profesorze...a ja to mam usunięte"- PRZECIEŻ TEGO NIKT CI NIE ZAGWARANTJE- NAWET MICROSOFT NA ORG SYSTEMIE ! Cytuj
adnage Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 1 godzinę temu, r3jn napisał: Lite to kastrat więc office itp nie będzie działac przynajmiej tak mi się wydaje Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Nieprawda, używam Office'a 365 na Superlite i wszystko działa bez problemu. MarcinGX lubi to Cytuj
hordej Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 6 minut temu, adnage napisał: Nieprawda, używam Office'a 365 na Superlite i wszystko działa bez problemu. Właśnie miałem pytać o offica na superlite Czyli bez problemu można zainstalować pakiet z np. iso? Cytuj
adnage Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, hordej napisał: Właśnie miałem pytać o offica na superlite Czyli bez problemu można zainstalować pakiet z np. iso? Z ISO nie wiem, bo ja instaluję przez oficjalny instalator online. Ale przypuszczam, że nie powinno być problwmów. Cytuj
MarcinGX Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Windows 7 (GHOST ᴻ Spectre)- kolejne wydanie ma być wkrótce, w piątek... JanKo6 lubi to Cytuj
pp108 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Jest opcja aktywacjai Widnowsa w tym Ghost toolboxie? Nieważne, znalazłem Cytuj
r3jn Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 14 godzin temu, MarcinGX napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 7 (GHOST ᴻ Spectre)- kolejne wydanie ma być wkrótce, w piątek... fajnie ale myśle że dziś każdy uzywa juz win 10... choc fajnie dla jakiegos starego komputera a kiedy nowa wersja na win 10? Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 14 godzin temu, MarcinGX napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 7 (GHOST ᴻ Spectre)- kolejne wydanie ma być wkrótce, w piątek... Wiem o tym bo z nim gadałem o tym na stare pc sie przyda. 21 minut temu, r3jn napisał: fajnie ale myśle że dziś każdy uzywa juz win 10... choc fajnie dla jakiegos starego komputera a kiedy nowa wersja na win 10? Nowy w10 po niedzieli prawdopodobnie poniedziałek/wtorek, mowa o 2009 czyli 20h2. Cytuj
r3jn Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Nowy w10 po niedzieli prawdopodobnie poniedziałek/wtorek, mowa o 2009 czyli 20h2.No i git na to czekam Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 3 minuty temu, r3jn napisał: No i git [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na to czekam Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Bo mówił mi na pw na FB ze jest w testach czyli mozliwe ze chwilowo czeka na opinie od swoich potem udostepni na swojej stronie tak myśle. Cytuj
felcio11a Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Hej. Czy jest szansa żeby system od ghost spectre był jeszcze rozwijany w wersji 20h1 (2004). Będzie taka możliwość. Narazie zostaje przy tej wersji majowej tylko tak chciałem zapytać. Pozdrawiam. MarcinGX lubi to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, felcio11a napisał: Hej. Czy jest szansa żeby system od ghost spectre był jeszcze rozwijany w wersji 20h1 (2004). Będzie taka możliwość. Narazie zostaje przy tej wersji majowej tylko tak chciałem zapytać. Pozdrawiam. Jest rozwijany przez upadate. Iso.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Upadate.: Standalone.Update.2004.19041.630.x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edytowane 11 Listopada 2020 przez DRAGO Cytuj
MEQSATYH Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 U mnie jest coś nie tak z myszką bo tnie, że nie idzie trafić w cokolwiek . Czy coś tutaj w tle działa takiego co by aż kursor ścinało? Może ta hibernacja lub coś innego bo ledwo co zainstalowany i już mnie wkurzył , a dodam że na JG także mysz przycinała hm i5 4460 8gb ram gtx 960 stery 457.09 mysz logitech m170 Cytuj
kamiloxf Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Może niekompatybilność jakiegoś sterownika ja tak miałem jak podpinałem słuchawki na USB Cytuj
r3jn Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Godzinę temu, DRAGO napisał: Jest rozwijany przez upadate. Iso.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Upadate.: Standalone.Update.2004.19041.630.x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jakis change log by się zdał Teraz, kamiloxf napisał: Może niekompatybilność jakiegoś sterownika ja tak miałem jak podpinałem słuchawki na USB u nas wszystko ok może brak jakiegos sterownika? może masz jakąś nie typową myszke Cytuj
dziadzio Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Standalone.Update.2004.19041.630.x64 mi odrzuciło to update Cytuj
Spidi Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Godzinę temu, dziadzio napisał: Standalone.Update.2004.19041.630.x64 mi odrzuciło to update mi też Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam,jak spolszczyć jego system,próbowałem według poradnika ale nie spolszczył się do końca,dużo było po angielsku. Moglibyście polecić jaką najlepszą wersję pobrać? Cytuj
Gość Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Strona 9 tego tematu - post od openforu - wszystko pięknie opisane. Wszystkie są dobre - tutaj masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zależy jaki masz sprzęt i co ci pasuje. Cytuj
MarcinGX Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Już jest: WINDOWS 7 ULTIMATE N RED SHIFT EDITION - WINDOWS 7 STANDARD EDITION [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
r3jn Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Strona 9 tego tematu - post od openforu - wszystko pięknie opisane. Wszystkie są dobre - tutaj masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zależy jaki masz sprzęt i co ci pasuje.Jak przez ghost boxa wgramy sklep i Xbox app to pasek zadań będzie po angielsku niestety.. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi