Freezak Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Witam, gdzie zniknął temat o tej modyfikacji windowsa? szukam obrazu w polskiej wersji językowej, nie zdążyłem zapisać linku. Dzięki z góry za pomoc. pawel1356 lubi to Cytuj
mario74 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Chyba ktoś się zdenerwował i wywalili też szukałem Cytuj
Super3511 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Temat został usunięty, nie wiem dlaczego. Jeśli potrzebujesz polska wersje możesz pobrać ISO ze strony Ghosta i spolszczyć według tego poradnika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk as1as lubi to Cytuj
manikcs Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest chyba link do ostatniej wersji spolszczonej przez użytkownika forum JanKo6, andre i Freezak lubią to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 10 godzin temu, Freezak napisał: Witam, gdzie zniknął temat o tej modyfikacji windowsa? szukam obrazu w polskiej wersji językowej, nie zdążyłem zapisać linku. Dzięki z góry za pomoc. Nie ma tematu i nie będzie jak są takie osły i mnie krytykuja to ja takich mam w D***E Cytuj
felcio11a Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Cześć. Czy pojawi się w najbliższym czasie aktualizacja ghost spectre windowsa 10 w wersji 2004 (20h1) i czy ta majowa wersja będzie dalej rozwijana aż do zakończenia jej wsparcia to znaczy że będzie co miesiąc lub dwa no nie wiem pojawiał się nowy obraz tej majowej aktualizacji z polską wersją? Prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze bym zapomniał: Jeżeli ci się nie uda zrobić tego windowsa 10 2004 w wersji polskiej to jak wgrać trzeba język? Musi być internet do tego żeby pobrać ten polski czy bez internetu też można zrobić tylko jak. Czy może wpisuję w google polski plik językowy dka windows 10 2004 ghost spektre czy jak?albo jak mówię zrobisz jak ci się u z wgranym językiem polskim? Edytowane 8 Września 2020 przez felcio11a Język polski Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 38 minut temu, felcio11a napisał: Cześć. Czy pojawi się w najbliższym czasie aktualizacja ghost spectre windowsa 10 w wersji 2004 (20h1) i czy ta majowa wersja będzie dalej rozwijana aż do zakończenia jej wsparcia to znaczy że będzie co miesiąc lub dwa no nie wiem pojawiał się nowy obraz tej majowej aktualizacji z polską wersją? Prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze bym zapomniał: Jeżeli ci się nie uda zrobić tego windowsa 10 2004 w wersji polskiej to jak wgrać trzeba język? Musi być internet do tego żeby pobrać ten polski czy bez internetu też można zrobić tylko jak. Czy może wpisuję w google polski plik językowy dka windows 10 2004 ghost spektre czy jak?albo jak mówię zrobisz jak ci się u z wgranym językiem polskim? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co do pobrania jezora pl potrzeba internet i przez ustawienia pobieramy jezor polski. System wydany w Pl poza autorem czyli ghostem w wersji iso nie będzie wpierany przez ghosta bo juz o tym mu pisalem ze ludzie z tego forum przerabiaja jego iso. Więc nie pisać potem z płacem do niego na FB i youtube. Cytuj
Freezak Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 6 godzin temu, manikcs napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest chyba link do ostatniej wersji spolszczonej przez użytkownika forum Dzięki Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Edit.: Instalujesz system Ghosta to instaluj tylko w wersji wydanej przej jego i potem ustawiaj pobieraj własny jezyk przez ustawienia nie kombinuj z iso bo rozwalisz tylko system. Cytuj
budge Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Integracja języka co niby ma rozwalić? Freezak nie ściagąj za godzine będzie poprawiony obraz. MarcinGX lubi to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 3 minuty temu, budge napisał: Integracja języka co niby ma rozwalić? Freezak nie ściagąj za godzine będzie poprawiony obraz. Chodzi o to ze tego obrazu nie wolno integrowac, integracja rozwala wpisy reg. itp. wiem bo sam juz to robilem i potem po instalacji nie miałem tak fajnie jak niby przy org. instalacji wersji en a potem samemu pobraniu jezyka. Ale róbta co chceta mnie to wici i powiewa co kto robi tylko potem zeby nie pojawiały sie wpisy u ghosta na YT i FB ze cos wam dolega w systemie. Cytuj
budge Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Rozwala to Tobie chyba głowe. MultiPhantom lubi to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 41 minut temu, budge napisał: Rozwala to Tobie chyba głowe. Rób co chcesz mnie to wali co kto robi. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Edit.: Prosze zrobic ładny temat z wersja Windows 10 2004 z zintegrowanym Pl. Ghost napisał mi ze mozemy taka wersje stawiać aby tylko potem nie było pytan do niego o jakis błędach w systemie. Cytuj
budge Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Poprawiony obraz Windows 10 Ghost Spectre 2004 z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] slawek1219 i daniu7 lubią to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Teraz, budge napisał: Poprawiony obraz Windows 10 Ghost Spectre 2004 z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zakładaj temat i ładnie opisany zeby był. To tak na marginesie a ten wykasowac czy jakos tak. Cytuj
Super3511 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 ale po co wy kombinujecie z integracja języka, jak to samo można zrobić w ustawieniach. To takie utrudnianie sobie życia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 1 minutę temu, Super3511 napisał: ale po co wy kombinujecie z integracja języka, jak to samo można zrobić w ustawieniach. To takie utrudnianie sobie życia Dokładnie o tym pisałem po co. ale niech sie bawiia, tylko niech najpierw ktos zrobi prawidłowy temat. Cytuj
budge Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 35 minut temu, DRAGO napisał: Rób co chcesz mnie to wali co kto robi. Więc napisałem do GHOST ᴻ Spectre w tej sprawie mam nadzieje ze niebawem napisze on do @Mr.T w sprawie tych nielegalnych integracji i wydawaniu systemu bez jego zgody. GHOst niech napisze do Microsoftu że integruje język polski. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) 27 minut temu, budge napisał: GHOst niech napisze do Microsoftu że integruje język polski. Jakos nie widziałem wydania od GHOST ᴻ Spectre zeby on sam wydał taką wersje. A jeśli wydał to prosze o org. strone z tym wydaniem. Edytowane 8 Września 2020 przez DRAGO Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) W moim temacie była Burza, to tu teraz ja sie pobawie w burze. I gdzie ten temat z wersją pl ghosta i org. strona ghosta gdzie wydał wersje z zintegrowanym jezykiem polskim.? Edytowane 8 Września 2020 przez DRAGO Cytuj
felcio11a Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Czy to jest może wersja windows 10 ghost spectre 2004 z najnowszymi poprawkami?To znaczy czy jest to wersja 2004 - 19041.488? Edytowane 8 Września 2020 przez felcio11a Najnowsze poprawki Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Godzinę temu, felcio11a napisał: Czy to jest może wersja windows 10 ghost spectre 2004 z najnowszymi poprawkami?To znaczy czy jest to wersja 2004 - 19041.488? Tak, ale sprawdzaj na stronie ghosta na FB lub YT Tu sa linki na YT i FB Cytuj
Super3511 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Mnie tylko ciekawi czy te wasze polskie wersje czasami nie niszczą modyfikacji. Skoro Ghost pisał ze jak używa się takiego systemu bo własnoręcznej modeyfikacji to nie pytać się go o problemy to raczej miał temu powód Ogólnie to nie wiem jaki maxie cel z ta integracja języka polskiego w iso ale jest to trochę głupie bo to chyba nie problem przemęczyć się chwile z angielskim i zmienić za pomocą poradnika prowadzącego za rączkę język. nudzija i daro_84 lubią to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 10 godzin temu, Super3511 napisał: Mnie tylko ciekawi czy te wasze polskie wersje czasami nie niszczą modyfikacji. Skoro Ghost pisał ze jak używa się takiego systemu bo własnoręcznej modeyfikacji to nie pytać się go o problemy to raczej miał temu powód Ogólnie to nie wiem jaki maxie cel z ta integracja języka polskiego w iso ale jest to trochę głupie bo to chyba nie problem przemęczyć się chwile z angielskim i zmienić za pomocą poradnika prowadzącego za rączkę język. Tu bardziej chodzi o ustawienia jesli tam nie grzebane to jest mysle ok ale jesli cos juz jest zintegrowane mozliwe ze pewne ustawienia moga miec problem. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 15 godzin temu, budge napisał: Poprawiony obraz Windows 10 Ghost Spectre 2004 z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdziłem i powiem coś w tym nie gra toolbox nie odpala się na polskiej wersji czyli tej z zintegrowanym językiem polskim. Więc nie polecam pobierać takiej wersji. Cytuj
budge Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Robisz tylko zamieszanie na tym forum ,toolbox normalnie działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] MarcinGX i manikcs lubią to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 4 godziny temu, budge napisał: Robisz tylko zamieszanie na tym forum ,toolbox normalnie działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U mnie nie działał, chyba ze teraz działa. zainstalowałem na VB na vhd i nie odpaliło mi toolbox, zainstalowalem zwykłą wersje tez na vhd i odpalilo więc cos tu nie gra. To ze u ciebie działa nie znaczy ze u innych bedzie działać. Cytuj
budge Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Natomiast ja zainstalowałem na komputerze a nie na VB lub vhd i wszystko działa. MarcinGX lubi to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 5 minut temu, budge napisał: Natomiast ja zainstalowałem na komputerze a nie na VB lub vhd i wszystko działa. A i rano była awaria servera u ghosta na jego stronach mozliwe ze dlatego toolbox nie działal. Tera działa normalnie ale ja wole samemu ustawiac jezyk wtedy wiem ze nic nie było grzebane w iso. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi