Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat został usunięty, nie wiem dlaczego. Jeśli potrzebujesz polska wersje możesz pobrać ISO ze strony Ghosta i spolszczyć według tego poradnika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

as1as lubi to
Opublikowano
10 godzin temu, Freezak napisał:

Witam, gdzie zniknął temat o tej modyfikacji windowsa? szukam obrazu w polskiej wersji językowej, nie zdążyłem zapisać linku. Dzięki z góry za pomoc.

Nie ma tematu i nie będzie jak są takie osły i mnie krytykuja to ja takich mam w D***E

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Czy pojawi się w najbliższym czasie aktualizacja ghost spectre windowsa 10 w wersji 2004 (20h1) i czy ta majowa wersja będzie dalej rozwijana aż do zakończenia jej wsparcia to znaczy że będzie co miesiąc lub dwa no nie wiem pojawiał się nowy obraz tej majowej aktualizacji z polską wersją? Prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze bym zapomniał: Jeżeli ci się nie uda zrobić tego windowsa 10 2004 w wersji polskiej to jak wgrać trzeba język? Musi być internet do tego żeby pobrać ten polski czy bez internetu też można zrobić tylko jak. Czy może wpisuję w google polski plik językowy dka windows 10 2004 ghost spektre  czy jak?albo jak mówię zrobisz jak ci się u z wgranym językiem polskim?

Edytowane przez felcio11a
Język polski
Opublikowano
38 minut temu, felcio11a napisał:

Cześć. Czy pojawi się w najbliższym czasie aktualizacja ghost spectre windowsa 10 w wersji 2004 (20h1) i czy ta majowa wersja będzie dalej rozwijana aż do zakończenia jej wsparcia to znaczy że będzie co miesiąc lub dwa no nie wiem pojawiał się nowy obraz tej majowej aktualizacji z polską wersją? Prosiłbym o odpowiedź. Jeszcze bym zapomniał: Jeżeli ci się nie uda zrobić tego windowsa 10 2004 w wersji polskiej to jak wgrać trzeba język? Musi być internet do tego żeby pobrać ten polski czy bez internetu też można zrobić tylko jak. Czy może wpisuję w google polski plik językowy dka windows 10 2004 ghost spektre  czy jak?albo jak mówię zrobisz jak ci się u z wgranym językiem polskim?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Co do pobrania jezora pl potrzeba internet i przez ustawienia pobieramy jezor polski. System wydany w Pl poza autorem czyli ghostem w wersji iso nie będzie wpierany przez ghosta bo juz o tym mu pisalem ze ludzie z tego forum przerabiaja jego iso. Więc nie pisać potem z płacem do niego na FB i youtube.

Opublikowano

Edit.:

Instalujesz system Ghosta to instaluj tylko w wersji wydanej przej jego i potem ustawiaj pobieraj własny jezyk przez ustawienia nie kombinuj z iso bo rozwalisz tylko system.

Opublikowano
3 minuty temu, budge napisał:

Integracja języka co niby ma rozwalić? Freezak nie ściagąj za godzine będzie poprawiony obraz.

Chodzi o to ze tego obrazu nie wolno integrowac, integracja rozwala wpisy reg. itp. wiem bo sam juz to robilem i potem po instalacji nie miałem tak fajnie jak niby przy org. instalacji wersji en a potem samemu pobraniu jezyka. 

Ale róbta co chceta mnie to wici i powiewa co kto robi tylko potem zeby nie pojawiały sie wpisy u ghosta na YT i FB ze cos wam dolega w systemie.

Opublikowano
41 minut temu, budge napisał:

Rozwala to Tobie chyba głowe.

Rób co chcesz mnie to wali co kto robi.

Opublikowano

Edit.:

Prosze zrobic ładny temat z wersja Windows 10 2004 z zintegrowanym Pl. Ghost napisał mi ze mozemy taka wersje stawiać aby tylko potem nie było pytan do niego o jakis błędach w systemie.

Opublikowano
Teraz, budge napisał:

Poprawiony obraz Windows 10 Ghost Spectre 2004 z językiem polskim:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zakładaj temat i ładnie opisany zeby był. To tak na marginesie a ten wykasowac czy jakos tak.

Opublikowano
1 minutę temu, Super3511 napisał:

ale po co wy kombinujecie z integracja języka, jak to samo można zrobić w ustawieniach. To takie utrudnianie sobie życia

Dokładnie o tym pisałem po co. ale niech sie bawiia, tylko niech najpierw ktos zrobi prawidłowy temat.

Opublikowano
35 minut temu, DRAGO napisał:

Rób co chcesz mnie to wali co kto robi.

Więc napisałem do GHOST ᴻ Spectre w tej sprawie mam nadzieje ze niebawem napisze on do @Mr.T w sprawie tych nielegalnych integracji i wydawaniu systemu bez jego zgody.

GHOst niech napisze do Microsoftu że integruje język polski.

Opublikowano (edytowane)

27 minut temu, budge napisał:

GHOst niech napisze do Microsoftu że integruje język polski.

Jakos nie widziałem wydania od GHOST ᴻ Spectre zeby on sam wydał taką wersje. A jeśli wydał to prosze o org. strone z tym wydaniem.

Edytowane przez DRAGO
Opublikowano (edytowane)

W moim temacie była Burza, to tu teraz ja sie pobawie w burze.

I gdzie ten temat z wersją pl ghosta i org. strona ghosta gdzie wydał wersje z zintegrowanym jezykiem polskim.?

Edytowane przez DRAGO
Opublikowano
Godzinę temu, felcio11a napisał:

Czy to jest może wersja windows 10 ghost spectre 2004 z najnowszymi poprawkami?To znaczy czy jest to wersja 2004 - 19041.488?

Tak, ale sprawdzaj na stronie ghosta na FB lub YT

Tu sa linki na YT i FB 

Opublikowano

Mnie tylko ciekawi czy te wasze polskie wersje czasami nie niszczą modyfikacji. Skoro Ghost pisał ze jak używa się takiego systemu bo własnoręcznej modeyfikacji to nie pytać się go o problemy to raczej miał temu powód default_biggrin.png Ogólnie to nie wiem jaki maxie cel z ta integracja języka polskiego w iso ale jest to trochę głupie bo to chyba nie problem przemęczyć się chwile z angielskim i zmienić za pomocą poradnika prowadzącego za rączkę język.

nudzija i daro_84 lubią to
Opublikowano
10 godzin temu, Super3511 napisał:

Mnie tylko ciekawi czy te wasze polskie wersje czasami nie niszczą modyfikacji. Skoro Ghost pisał ze jak używa się takiego systemu bo własnoręcznej modeyfikacji to nie pytać się go o problemy to raczej miał temu powód default_biggrin.png Ogólnie to nie wiem jaki maxie cel z ta integracja języka polskiego w iso ale jest to trochę głupie bo to chyba nie problem przemęczyć się chwile z angielskim i zmienić za pomocą poradnika prowadzącego za rączkę język.

Tu bardziej chodzi o ustawienia jesli tam nie grzebane to jest mysle ok ale jesli cos juz jest zintegrowane mozliwe ze pewne ustawienia moga miec problem.

Opublikowano
15 godzin temu, budge napisał:

Poprawiony obraz Windows 10 Ghost Spectre 2004 z językiem polskim:

Sprawdziłem i powiem coś w tym nie gra toolbox nie odpala się na polskiej wersji czyli tej z zintegrowanym językiem polskim. Więc nie polecam pobierać takiej wersji.

Opublikowano
4 godziny temu, budge napisał:

Robisz tylko zamieszanie na tym forum ,toolbox normalnie działa.

U mnie nie działał, chyba ze teraz działa. zainstalowałem na VB na vhd i nie odpaliło mi toolbox, zainstalowalem zwykłą wersje tez na vhd i odpalilo więc cos tu nie gra.

To ze u ciebie działa nie znaczy ze u innych bedzie działać.

Opublikowano
5 minut temu, budge napisał:

Natomiast ja zainstalowałem na komputerze a nie na VB lub vhd i wszystko działa.

A i rano była awaria servera u ghosta na jego stronach mozliwe ze dlatego toolbox nie działal.

Tera działa normalnie ale ja wole samemu ustawiac jezyk wtedy wiem ze nic nie było grzebane w iso.