Jump to content

Recommended Posts

Posted

hej srom-otnik wstępnie dzięki za nowy win na poprzednim latałem od poprzedniej edycji i śmiało mogę powiedzieć że nic lepszego nie ma :) ale chciałbym zapytać czy te wersję czyli pełna i lite jak się mają do poprzednich bo tam mieliśmy lite ,ultra lite i core czy w tej też tak będzie czy pozostanie tak jak teraz ?

Junak65 and gamerroberto like this
Posted
5 minut temu, Franc napisał:

Mistrzu - zerknij w spojler "Usunięto" i sprostuj opis, w "Dodano" zmień datę bazy (chyba że stara została)

Franc, ale co jest źle? Robiłem kopiuj-wklej z opisu starej wersji, a później to zaktualizowałem. Zobacz teraz czy jest coś nie tak, bo nie widzę :wacko:

Posted

Po prostu dziękuję.Obecnie jestem na wersji LTSB Core. Ale choćby przez szacunek dla Twojej pracy ,zaraz biorę się za instalację i testowanie.Pozdrawiam serdecznie.Czekam na LTSC od Ciebie.

Posted

Hej! 

Nauczony poprzednimi szkolnymi błędami, nie kasowałem modułów IE, WMP oraz mowy, aktywowałem wszystkie NET'y i Direct Play. Wersję Lite wyciąłem "pod siebie", ale sądzę, że wielu z Was będzie z niej zadowolona. Do podstawowej obsługi kompa tj. Internet + szeroko rozumiane multimedia, jest idealny. Gdyby jednak coś nie trybiło, macie wersję pełną, na której MUSI wszystko działać, bo oprócz apek ModernUI i Sklepu niczego nie wycinałem.

Mam nadzieję, że jakiś większych rozczarowań nie będzie.

P.S. Czytajcie UWAŻNIE powyższy opis i INSTRUKCJĘ w TUNING

PZDR!

Posted

Dzięki wielkie systemik "pędzi" jak rakieta!!!

Jeden - jak na razie, nie mogę zainstalować ani eseta ani bitdefendera :( jedynie malwarebytes poszło. Jakieś porady na antyvira? Versja lite zainstalowana.

Posted
50 minut temu, pafnucy7 napisał:

Dzięki wielkie systemik "pędzi" jak rakieta!!!

Jeden - jak na razie, nie mogę zainstalować ani eseta ani bitdefendera :( jedynie malwarebytes poszło. Jakieś porady na antyvira? Versja lite zainstalowana.

eset darmowy test na 30 dni premium wszedł jak w masło

Posted
5 minut temu, emefe napisał:

Czy w wersji full jest kontrola rodzicielska - tzn kontrola czasu dostępu na koncie dziecka?

Nie dotykałem kontroli rodzicielskiej, sprawdzałem - jest obecna, ale jak się to konfiguruje, to nigdy jak żyję, jeszcze nie sprawdzałem.

PZDR!

Posted

Koncząc zachwalanie, ta edycja moda wymiata , mowa o lite, komp normalnie zapierdziela na dysku ssd , naprawde aż miło, zero niedociągnięć, testuje cały dzień, oczywiśćie poustawiałem wedle instrukcji, jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI  za wykonaną robotę .

Posted
3 godziny temu, stanq napisał:

tylko ja podczas instalki widze wersje home i pro zamiast pelnej i lite ?

Jakiś inną wersję nagrałeś, @srom-otnik tylko wersję Win8.1Pro modyfikuję.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pro Lite

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pro

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
2 godziny temu, srom-otnik napisał:

Hej!

Jak sytuacja? Możemy uznać system za final?

Można wiedzieć kiedy możemy się spodziewać wersji Win 10? Chętnie bym przetestował to cudo ale brakuje sterów pod moją płytę bo ona tylko W10 , do tej pory korzystam z JG10 Pro i chwalę :)

Posted
6 minut temu, Darien napisał:

Można wiedzieć kiedy możemy się spodziewać wersji Win 10? Chętnie bym przetestował to cudo ale brakuje sterów pod moją płytę bo ona tylko W10 , do tej pory korzystam z JG10 Pro i chwalę :)

Daje sobie 2 tygodnie abstynencji od komputera, na początku marca zainstaluję w10 i będę powoli badał temat.

moszter, jas74 and eidur like this