Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, kapslock napisał(a):

jakie jest haslo?

Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku.
Tragos...

stens, wbak1102, CloudX i 1 inny lubią to
Opublikowano
W dniu 29.11.2025 o 11:20, boniek napisał(a):

Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku.
Tragos...

no niestety nie ma przy samym linku albo ja jestem ślepy albo Ty widzisz rzeczy którzy inni nie widzą...

Opublikowano
W dniu 13.12.2025 o 09:23, Spinka napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam:

Ktoś jeszcze korzysta z Windows 8.1 na co dzień, u siebie na pececie czy tylko ten temat jest nadal otwarty jako "Park Jurajski", gdzie spacerują prehistoryczne Windowsy?

Nikt już nie używa WIndowsa 8.1. Koniec wspracia w 2023, wspierane jest tyle softu co na Windows 7.

W dniu 18.12.2025 o 14:57, kapslock napisał(a):

Czemu nie widzę linka do pobrania ? Ostatnio miałem teraz ani na kompie nie widzę ani na telefonie

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (jeśli jesteś ślepy, hasło basewin.pl)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
52 minuty temu, Wardzislaw napisał(a):

Nikt już nie używa WIndowsa 8.1. Koniec wspracia w 2023

To byś się zdziwił ile ludzi go używa,sam znam kilka osób a że ma koniec wsparcia to nie idzie używać?

Hasło już jest podane wyżej >>⤵️

W dniu 12.12.2025 o 12:50, jozef.k napisał(a):

Hasło; 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Lukas012345 lubi to
Opublikowano
W dniu 1.01.2026 o 13:09, Spinka napisał(a):

A komu potrzebne jest wsparcie? JA np. siedzę na ostatniej wersji  Windows JG 10 LTSB i to, że ten system nie ma już wsparcia mi nie przeszkadza. Co Ty widzisz w tym w3sparciu?  

Wszystkie modyfikacje Windowsa nie są oryginałami ido czego tu wsparcie? Tylko bałaganu w systemie narobi.

Zrobiłem pendrive w programie ventoy po uruchomieniu i wybaniu obrazu iso komunikat No bootfile found for UEFI co z tym zrobić

Opublikowano

ja odpalam win 8.1 z tego tematu na lenovo x131e

w srodowisku: thorium (przeglądarka), mpc hc, picotorrent chyba jeszcze mi posłuży trochę chyba.

a dzisiaj zwracam się z tematem - udało się komuś odpalić opcoma do opla astry h na tym systemie?