guliwers Posted October 24 Report Posted October 24 W dniu 19.10.2025 o 14:34, strubell napisał(a): Witam. Ma ktoś link do tego systemu?? Pozdrawiam serdecznie Podpinam się pod pytanie Quote
jozef.k Posted October 24 Report Posted October 24 @guliwers masz link >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło: basewin.pl Quote
stens Posted November 28 Report Posted November 28 basewin.pl 19 minut temu, kapslock napisał(a): jakie jest haslo? Quote
boniek Posted November 29 Report Posted November 29 23 godziny temu, kapslock napisał(a): jakie jest haslo? Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku. Tragos... jozef.k, stens and wbak1102 like this Quote
kapslock Posted Friday at 10:31 AM Report Posted Friday at 10:31 AM W dniu 29.11.2025 o 11:20, boniek napisał(a): Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku. Tragos... no niestety nie ma przy samym linku albo ja jestem ślepy albo Ty widzisz rzeczy którzy inni nie widzą... Quote
stens Posted Friday at 11:00 AM Report Posted Friday at 11:00 AM 28 minut temu, kapslock napisał(a): no niestety nie ma przy samym linku albo ja jestem ślepy A co to jest? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jozef.k Posted Friday at 11:50 AM Report Posted Friday at 11:50 AM Hasło; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Spinka Posted Saturday at 08:23 AM Report Posted Saturday at 08:23 AM Tak z ciekawości zapytam: Ktoś jeszcze korzysta z Windows 8.1 na co dzień, u siebie na pececie czy tylko ten temat jest nadal otwarty jako "Park Jurajski", gdzie spacerują prehistoryczne Windowsy? Quote
jozef.k Posted Saturday at 09:07 AM Report Posted Saturday at 09:07 AM @Spinka Raczej jako Park Jurajski jak to nazwałeś. Quote
Recommended Posts