Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 godziny temu, kapslock napisał(a):

jakie jest haslo?

Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku.
Tragos...

jozef.k, stens and wbak1102 like this
Posted
W dniu 29.11.2025 o 11:20, boniek napisał(a):

Kompletnie zero własnej inicjatywy, zaangażowania, odrobiny wysiłku, aby tylko mieć podane na tacy przez kogoś innego. A najgorsze, że takich osób jest coraz więcej. Człowieku (to nie jest przesłanie tylko konkretnie do Ciebie @kapslock nie poczuj się urażony) wysil się trochę! Sprawdź sam! Poszukaj! Pomyśl, skoro jest hasło do archiwum, to może jest gdzieś tam na tej stronie źródłowej będzie podane. Czasami może go nie być, to wtedy szukaj ratunku. Ale w tym przypadku jak wół wpisane jest, bodajże przy samym linku do pliku.
Tragos...

no niestety nie ma przy samym linku albo ja jestem ślepy albo Ty widzisz rzeczy którzy inni nie widzą...

Posted
28 minut temu, kapslock napisał(a):

no niestety nie ma przy samym linku albo ja jestem ślepy

A co to jest?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Tak z ciekawości zapytam:

Ktoś jeszcze korzysta z Windows 8.1 na co dzień, u siebie na pececie czy tylko ten temat jest nadal otwarty jako "Park Jurajski", gdzie spacerują prehistoryczne Windowsy?