bimbersco Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 ja bym się pokusił w autorun odznaczyć ten kontroler,jak będzie wszystko chodziło jest zbędny jak w Lenovo -Management,system ma stery sam w sobie.. Cytuj
punzon Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Czytałem ten artykuł i zainstalowałem darmowego IObit driver boostera. Zaktualizował 16 sterowników. Efekt jest taki że teraz system się zamyka ale wiatraki się nie rozpędzają. Komp nie wyłącza się dalej. Teraz spróbuje wyłączyć to w autorun i chyba ściągne program z tego artykułu. Wielka ta biblioteka sterów ale chociaż może je znajdę na przyszłość. Cytuj
waclaw1961 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 mam pytanie bo nie moge zainstalowac bo rufus daje ze to jest cgt a nie mbr a w biosie nie mam przestawienia Cytuj
nudzija Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 58 minut temu, waclaw1961 napisał: mam pytanie bo nie moge zainstalowac bo rufus daje ze to jest cgt a nie mbr a w biosie nie mam przestawienia w rufusie trzeba przestawić na mbr bo samo nie ustawi Cytuj
waclaw1961 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 probowalem nie che sie botowac plyta ga-935 dzieki a troche systemow wgrywalem dla testow nawet angielskie Cytuj
RudaBroda102 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siema mam pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi czy da się dodać Gadżety lub znacie jakieś programy żeby mieć takie gadżety? Cytuj
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wersja pełna: Dodatkowo wyłączono moduły (można je ponownie włączyć w panelu sterowania, pamiętając o wcześniejszym ustawieniu usług domyślnych w Optymalizatorze Usług): - gadżety pulpitu; Tak napisał autor - ja nie próbowałem. Cytuj
RudaBroda102 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 ok już mam program Rainmeter bardzo fajny. Mam tez 2 pytanie ponieważ żaden loader nie chce mi działać macie może jakieś inne pomysły? Cytuj
Enigma Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam mam pytanie, chciałbym do folderu Tuning dorzucić instalki programów np HWMonitor, tak że po instalacji win'a będą dostępne na pulpicie i teraz pytanie. W jakim programu lub w jaki sposób to zrobić (scalić z obrazem iso) ? Cytuj
xech Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @srom-otnik Wydasz final wersje win7 po zakończenia wsparcia ? z all update itp ? Cytuj
moszter Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 1 godzinę temu, xech napisał: @srom-otnik Wydasz final wersje win7 po zakończenia wsparcia ? z all update itp ? Będzie Cytuj
franekfranek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 O Sromotnik.. dawno go nie było Dawaj Dawaj czekamy i z chęcią przetestujemy nowe dzieło. Z łaski swojej zajrzyj do wiadomości i uwag, które kilkukrotnie zgłaszałem.. może warto je uwzględnić. pozdrowienia p.s. nie zauważyłem, ale Mr. Ice T wypuścił coś w czerewcu: Jednak po liczbie postów / zainteresowaniu widzę, że Sromotnik prowadzi :) Cytuj
freestyle01 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Czekamy na aktualizację Win7 Cytuj
my_g0t Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 29 minut temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Po co zadajesz takie pytania nie przeglądając nawet tematu? Troszkę samodzielności... Na 7 stronie znajdziesz screenshot'y wszystkich wersji, a na nich zużycie RAM dla tej modyfikacji Windows 7. Cytuj
m4s Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 51 minut temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Cholera , ten system zużywa RAM - nie biorę go.... Chyba że miałeś na myśli ile RAM jest używane po instalacji... Tyle ile Trzeba , jak masz mniej niż 4GB to znaczy ze masz za mało RAM-u Cytuj
moszter Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 3 godziny temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Bez sterowników, surowy system. Cytuj
rejos Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Jak usunalem folder tuning a chcialbym zainstalowac aero to moge gdzies to pobrac? Cytuj
Luis Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 dobra panowie, najważniejsze pytanie, kiedy? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Oj, spokojnie, nie rozdwoję się. Teraz finalizuje prace nad W10 1909. Skończę to - zacznę W7 my_g0t, stanq, Luis i 1 inny lubią to Cytuj
malismare Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Oj, spokojnie, nie rozdwoję się. Teraz finalizuje prace nad W10 1909. Skończę to - zacznę W7 Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? Czekamy. Będzie się działo Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 53 minuty temu, malismare napisał: Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie... G77 lubi to Cytuj
malismare Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie...To się nazywa PASJA Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj
franekfranek Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2020 Sromotnik, czy Twoje narzędzie "czyszczenie" z PPM zastępuje w pełni program Privazer ? Ewent jeśli nie czy dopuszczasz jego użycie i nie rozjedzie się Twoje dzieło ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2020 39 minut temu, franekfranek napisał: Sromotnik, czy Twoje narzędzie "czyszczenie" z PPM zastępuje w pełni program Privazer ? Ewent jeśli nie czy dopuszczasz jego użycie i nie rozjedzie się Twoje dzieło ? Hej! Przetestowałem ten programik i jest bezpieczny, nie ingeruje w usługi, w ustawienia rejestru - przynajmniej nie zauważyłem. Działa zupełnie inaczej niż czyszczenie spod PPM, sprząta głównie katalogi przeglądarek, ciasteczka, tempy itp. Śmiało używaj jako uzupełnienie PZDR! franekfranek lubi to Cytuj
mooner Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tak z ciekawosci... co znaczy skrot JG? przypadkwoe litery? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 20 godzin temu, mooner napisał: Tak z ciekawosci... co znaczy skrot JG? przypadkwoe litery? Inicjały mooner lubi to Cytuj
musha Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @srom-otnik będziesz robił finał dla win 7? Cytuj
Franc Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 19 minut temu, musha napisał: @srom-otnik będziesz robił finał dla win 7? Następny co nie czyta postów - na poprzedniej stronie autor się wypowiedział w tym temacie Cytuj
punzon Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Witam, mam 3 takie pytania. 1. Czy przy 8GB RAMU i systemie na dysku SSD ten plik wymiany cały to mi potrzebny? 2. Czysty system ze sterownikami ile wykorzystuje Ramu, średnio ogólnie plus, minus 0,5GB? Coś porobiłem z usługami że mi co jakiś czas wyskakuje że ramu mało w systemie(8GB jest) i się wiesza. Miał ktoś może podobnie? Takie ogólne jeszcze pytanie bo to ja coś porobiłem tylko nie wiem gdzie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi