Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem ten artykuł i zainstalowałem darmowego IObit driver boostera. Zaktualizował 16 sterowników. Efekt jest taki że teraz system się zamyka ale wiatraki się nie rozpędzają. Komp nie wyłącza się dalej. Teraz spróbuje wyłączyć to w autorun i chyba ściągne program z tego artykułu. Wielka ta biblioteka sterów ale chociaż może je znajdę na przyszłość.

Opublikowano
58 minut temu, waclaw1961 napisał:

mam pytanie bo nie moge zainstalowac bo rufus daje ze to jest cgt a nie mbr a w biosie nie mam przestawienia 

w rufusie trzeba przestawić na mbr bo samo nie ustawi

Opublikowano

Wersja pełna:

Dodatkowo wyłączono moduły (można je ponownie włączyć w panelu sterowania, pamiętając o wcześniejszym ustawieniu usług domyślnych w Optymalizatorze Usług):

- gadżety pulpitu;

Tak napisał autor - ja nie próbowałem.

Opublikowano

Witam mam pytanie, chciałbym do folderu Tuning dorzucić instalki programów np HWMonitor, tak że po instalacji win'a będą dostępne na pulpicie i teraz pytanie. W jakim programu lub w jaki sposób to zrobić (scalić z obrazem iso) ?

Opublikowano

O Sromotnik.. dawno go nie było :)

Dawaj Dawaj czekamy i z chęcią przetestujemy nowe dzieło. Z łaski swojej zajrzyj do wiadomości i uwag, które kilkukrotnie zgłaszałem.. może warto je uwzględnić.

pozdrowienia

p.s.

nie zauważyłem, ale Mr. Ice T wypuścił coś w czerewcu:

Jednak po liczbie postów / zainteresowaniu widzę, że Sromotnik prowadzi :)

Opublikowano
29 minut temu, nowy00 napisał:

Ile ten system zużywa RAMu po instalacji?

Po co zadajesz takie pytania nie przeglądając nawet tematu? Troszkę samodzielności...

Na 7 stronie znajdziesz screenshot'y wszystkich wersji, a na nich zużycie RAM dla tej modyfikacji Windows 7.

Opublikowano
51 minut temu, nowy00 napisał:

Ile ten system zużywa RAMu po instalacji?

Cholera , ten system zużywa RAM - nie biorę go....

Chyba że miałeś na myśli ile RAM jest używane po instalacji...

Tyle ile Trzeba , jak masz mniej niż 4GB to znaczy ze masz za mało RAM-u

Opublikowano
Oj, spokojnie, nie rozdwoję się. Teraz finalizuje prace nad W10 1909. Skończę to - zacznę W7 

Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? default_smile.png

Czekamy. Będzie się działo default_smile.png

Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
53 minuty temu, malismare napisał:

Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? default_smile.png

Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC

Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie...

G77 lubi to
Opublikowano
Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC
Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie...
To się nazywa PASJA

Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
39 minut temu, franekfranek napisał:

Sromotnik, czy Twoje narzędzie "czyszczenie" z PPM zastępuje w pełni program Privazer ? Ewent jeśli nie czy dopuszczasz jego użycie i nie rozjedzie się Twoje dzieło ?

Hej! Przetestowałem ten programik i jest bezpieczny, nie ingeruje w usługi, w ustawienia rejestru - przynajmniej nie zauważyłem. Działa zupełnie inaczej niż czyszczenie spod PPM, sprząta głównie katalogi przeglądarek, ciasteczka, tempy itp.

Śmiało używaj jako uzupełnienie

PZDR!

Opublikowano

Witam, mam 3 takie pytania.

1. Czy przy 8GB RAMU i systemie na dysku SSD ten plik wymiany cały to mi potrzebny?

2. Czysty system ze sterownikami ile wykorzystuje Ramu, średnio ogólnie plus, minus 0,5GB?

Coś porobiłem z usługami  że mi co jakiś czas wyskakuje że ramu mało w systemie(8GB jest) i się wiesza. Miał ktoś może podobnie? Takie ogólne jeszcze pytanie bo to ja coś porobiłem tylko nie wiem gdzie.

Pozdrawiam