Jump to content
WinClub

malismare

Użytkownik
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About malismare

  • Rank
    Użytkownik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. do autora Błąd: da radę jakoś zaradzić ponieważ pracuje zdalnie to dla mnie kłopot z góry dziękuje
  2. do autora Jak w tej wersji nie pobrać aktualizacji 1909 ? pozdrawiam
  3. No to coś musiałem zrobić nie tak DZIEKI Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  4. Właśnie tak zrobilem z tą różnicą ze dogralem z panelu sterowania hyper-v Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  5. do Autora Zainstalowaną mam wersje Full 1909 - właczone usługi - w biosie ustawione aby miał wsparcie do systemów wirtualnych x64 - ustawione ustawienia domyślne a w virtualbox wywala mi coś takiego srom-otnik - wspomożesz radą z góry bardzo dziękuje
  6. witam do autora Zainstalowałem wersje Pro 1909 i mam problem otóż podłączając dysk zew. usb w eksploratorze usb widnieje jako za to w totalcomander widzie i pracuje na wszystkich plikach dlaczego tak jest ? pozdrawiam
  7. srom-otmik u mnie ramu 1,3 i 50 procesów nie wiem jak schodzisz do tych 600 MB jakaś magia u mnie autorus wygląda oraz pozdro
  8. siemka czy komuś po instalacji win Pro Lite 1909 udało sie zmapować dysk jakiś dysk sieciowy ? uruchomienie usługi SMB2 nic nie wnosi pozdro
  9. To się nazywa PASJA Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  10. Praca nad Win7 hihihi.... Nie żartuję...... Dzięki wielkie za kawał dobrej roboty Pozdro Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  11. Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? Czekamy. Będzie się działo Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  12. ad1 Czy komuś udało sie aktywować protokół SMB2/3 lub 1 ? bo ni w ząb nie wiem jak to zrobić
  13. A gdzie jest powiedzane ze przed "pierwszym czyszczeniem" nie należy instalować antywirusa? Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
  14. niech sie wypowie autor bo czy włączę ustawienia domyślne czy mam już po swojemu ustawione nie ma możliwości uruchomienia SMB1 bo
×
×
  • Create New...

Important Information