jkaw Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 Witam. Panowie jak zlikwidować logo. Mimo aktywacji nie znika. I jeszcze ta uwaga . Pomóżcie. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jnm Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 W dniu 10.05.2021 o 16:24, Jakub napisał: Spoko. Nazwałeś system win ultimate tylko przypomne Ci kolego że w sprzedaży masz wersje Core i Pro dla 8.1/8. W 10 masz Home i Pro i inne. Ultimate kojarze z windowsa 7. Co do linuxa 3/4 lata temu siedziałem na : kubuntu, fedora, Linux jest fajny ale trzeba dużo komend znać itp. 1). Nie ja tak nazwałem system i trzeba umieć go samodzielnie spolszczyć , gdyż występuje tylko w j.angielskim i dlatego NIE jest w POLSCE sprzedawany. 2). To jeszcze mało kojarzysz - robiąc przy tym "byki ortograficzne". Linux wcale NIE-wymaga znajomości wielu poleceń, lecz uwagi i zdrowego rozsądku... . 3). Popraw lepiej - Swoją ortografię... Godzinę temu, jkaw napisał: Panowie jak zlikwidować logo. Mimo aktywacji nie znika. I jeszcze ta uwaga . Pomóżcie. Pozdrawiam Ustaw prawidłowo > SecureBoot... Cytuj
jkaw Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Może coś podpowiesz jak to zrobić? Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, jkaw napisał: Może coś podpowiesz jak to zrobić? może to pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jkaw Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 57 minut temu, pawelek1980 napisał: może to pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki. Poradziłem, włączyłem funkcję w BIOS-ie. Pozdrawiam Cytuj
Jakub Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 18 minut temu, Bronson napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jednak nie są aktywne. Dla tego nie będę aktywował skryptami. Cytuj
GT500s Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 @JakubTy zawsze coś spitolisz jadę komendami od lat i żadnych problemów nie ma. Robisz jakieś kombinacje alpejskie to masz... 10 godzin temu, Bronson napisał: Jednak nie taki pikuś, instalowałem dwa razy system z 13.04.21r i nie mogę aktywować "NetFramework 3.5", w wersji 08.12.20r nie było takiego problemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jednak pikuś tylko podstawowej wiedzy brakuje. Otóż w systemie nie ma plików instalacyjnych i prosi o podanie źródła, które jest np na oryginalnym ISO. a z tymi aktualizacjami to śmiech na sali więc... Cytuj
GT500s Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Na mojej nigdy nie miałem problemu i nikt nigdy mi tego nie zgłaszał MarcinGX lubi to Cytuj
Jakub Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 Systemy robione na szybko potestuje sobie kiedy indziej. Na czas robienia nowych ręcznie zapodam i zainstaluje directx web installer. Mam rodzinę więc sami rozumiecie. jorgusek lubi to Cytuj
Bronson Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 ? mici55 i Jakub lubią to Cytuj
jnm Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2021 W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał: Witam Ciebie w moim dziale : Windows 8.1 with update 3 Tutaj znajdziesz oryginalny system od MS, który zawiera: 32 & 64 bitowe wersje w języku polskim w dwóch wariantach: Pro i Core. Zintegrowane aktualizacje na dzień : 9.11.21 Zmienioną datę obrazy na dzień: 9.11.21 Uaktywniony Pakiet NetFramework 35 Zainstalowany Direct Web installer Uaktywniony Direct Play Zintegrowany StarISBack w wersji Zainstalowany Winaerotweaker Skompresowany plik install.wim do install.esd System przechodzi aktywację oryginalnym kluczem zakupionym w sklepie. Jest to system bez aktywacji System nie ma usuniętych żadnych oryginalnych rzeczy. Nie jest to kastrat. Serwer Mega.nz 32 bit - 64 bit - NIE PAJACUJ !!!, PODAJ aktualne LINKI lub USUŃ TEMAT ! Cytuj
okienek7 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2021 W dniu 23.12.2021 o 03:41, jnm napisał: NIE PAJACUJ !!!, PODAJ aktualne LINKI lub USUŃ TEMAT ! Do tej pory nie dodał Cytuj
Jakub Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 W dniu 27.12.2021 o 00:02, okienek7 napisał: Do tej pory nie dodał Linki pojawia się w dniu dzisiejszym . Małe problemy z routerem i siecią Vectra Toruń. Wieczorem będę wrzucał linki coś koło 20:00. Cytuj
Jakub Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 Aktualizacja Grudzień 2021 upiety JanKo6 i Jerzy68 lubią to Cytuj
Jerzy68 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 W dniu 1.01.2022 o 22:06, Jakub napisał: Aktualizacja Grudzień 2021 upiety Bardzo dobre Systemy, tak jak zawsze, solidna Firma. Dziękuję i polecam. Jakub lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 Wg mnie lepsza była by wersja z install.esd zamiast install.wim mogę zrobić wersje tej modyfikacji z install.esd żeby ważyła mniej i wrzucić. Jakub dzięki za dostarczenie aktualnej wersji Windows 8.1 ;} W dniu 1.01.2022 o 22:06, Jakub napisał: Aktualizacja Grudzień 2021 upiety Cytuj
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Stworzyłem wersję install.esd tej modyfikacji {Windows 8.1 x32} i oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Jakub Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 23 minuty temu, hip3r napisał: Stworzyłem wersję install.esd tej modyfikacji {Windows 8.1 x32} i oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki serdeczne już podlinkowywuje Jerzy68 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Stworzyłem także wersję install.esd tej modyfikacji w wersji x64 oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2022 8 godzin temu, rastor napisał: Przydała by się suma kontrolna do tego iso, na mega.nz często występują błędy mimo iż plik niby poprawnie się pobrał. Najlepiej pakować w rar lub zip wtedy nie potrzeba podania sumy a i tak wiadomo że jest pobrane bez błędnie bo inaczej by się nie dało wypakować . Jak się sprawdza sumę kontrolną? 8 godzin temu, rastor napisał: Przydała by się suma kontrolna do tego iso, na mega.nz często występują błędy mimo iż plik niby poprawnie się pobrał. Najlepiej pakować w rar lub zip wtedy nie potrzeba podania sumy a i tak wiadomo że jest pobrane bez błędnie bo inaczej by się nie dało wypakować . Masz rację że jak były by błędy sumy to wypakowanie przynajmniej Winrarem zakończyło by się błędami. Nie wiedziałem że na mega.nz występują takie błędy, wiesz może czy takie błędy występują też na dysku Google? Cytuj
Jakub Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2022 Godzinę temu, hip3r napisał: Jak się sprawdza sumę kontrolną? Masz rację że jak były by błędy sumy to wypakowanie przynajmniej Winrarem zakończyło by się błędami. Nie wiedziałem że na mega.nz występują takie błędy, wiesz może czy takie błędy występują też na dysku Google? spokojnie jak coś będzie nie tak wrzucę upload mam teraz nowszy sprzęcik wiec lada moment będa nowe JanKo6 lubi to Cytuj
Jakub Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2022 Spokojnie ja używam hash shek shell extensions do sum kontrolnych Cytuj
Jerzy68 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 11:55, Jakub napisał: Dzięki serdeczne już podlinkowywuje Podziękowanie dla kolegi za obie wersje, może znajdzie czas na Windowsa 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi