Skocz do zawartości

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 8.06.2019 o 15:36, lukasknw napisał:

Witam, jest to mod czy czyścioch ?

Przeczytaj na początku co pisze "Jakub", dla mnie jest to czyścioch z wstawionymi aktualizacjami.

Na temat wersji x64 się już wypowiedziałem wcześniej. Wersja x32 testowałem "Core i Pro", jak dla mnie jest to rewelacja. Obie wersje x64 i x32 na bardzo duży +. Moja rada podczas instalacji wyłączać internet.

lukasknw lubi to
Opublikowano

Po Co Ci korzystanie ze sklepu? 

Nie sprawdzałęm czy działa wiem że działa. Bo go nie usuwałem sprawdz sumy kontrolne ISO potem wypal w zależności od schematu partycjonowania dysku. Rufusem żadnym innym programem.

Opublikowano

Sklep Windows jest mi potrzebny do Netflixa.
Dlaczego?
Netflix odpalony z przeglądarki nie ma możliwości odpalenia filmów w 5.1. A przez aplikacje będę miał taką możliwość.

Pozdrawiam

Opublikowano

Świetny System. Działa rewelacyjnie, wszystko działa na 100%. Uruchamia się najszybciej z wszystkich Systemów, jakie miałem zainstalowane na moim laptopie. Ściągajcie i instalujcie, nie pożałujecie.  Jakub podziękowanie za wspaniałą robotę, wg. mnie niema potrzeby aktualizować tego Systemu, kto chce może sobie instalować aktualizacje z Update.

Opublikowano

Witam, posiadam plyte glowna Intel dh67bl i przy probie wgrania sterownikow od chipsetu wyskakuje mi blad jak na screenie. Jakis pomysl jak to rozwiazac?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
2 godziny temu, recy65 napisał:

Witam, posiadam plyte glowna Intel dh67bl i przy probie wgrania sterownikow od chipsetu wyskakuje mi blad jak na screenie. Jakis pomysl jak to rozwiazac?

Czy ten problem wystąpil pierwszy raz?Sterowniki ze screena to najnowsze sterowniki?Możesz użyć tego programu do instalacji sterowników.Instaluje on tylko czyste sterowniki bez zbędnych dodatków.

Opublikowano

Ten problem wystepuje tylko i wylacznie na win8.1. Wgralem nowsza wersje niz na stronie od mobo i poszlo normalnie. Snappy nie pokazuje nic do sciagniecia nie liczac 47 aktualizacji wiec raczej wszystko dziala. Sam system smiga dobrze wazne, ze to nie jakis kastrat. Jakub wielkie dzieki za poswiecony czas i prace wlozona w sys.