Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polskie czcionki zanikają na win 10 jak np. próbuje się instalować windowsa z poziomu systemu z zachowaniem danych i przerywa...sprawdzałem to kilka razy jak nie mogłem zaktualizować i za każdym razem to się działo ale kombinacja klawiszy pomaga na takie coś.

Opublikowano

Witam, mi zawsze na firefoxie nie pobierało z mega.nz z powodu niby tego, że firefox nie potrafi odszyfrowac prawidłowo z mega.nz danych czy klucza. Na chrome zawsze mi pobierało poprawnie. Z ciekawości teraz sprawdziłem na firefoxie i na chrome i też mam taki błąd z niby źle podanym kluczem deszyfrującym.

Wcześniej gdy na firefoxie nie chciało mi pobierać to miałem po prostu komunikat, że firefox się nie nadaję i by przejść na chrome. Teraz na jednej i drugiej przeglądarce jest ten sam nowy błąd.

Tak więc jak mi nie działa to innym też nie musi. Jak komuś działa to fajnie ale to może być pewnie sprawa losowa.

Opublikowano

ok powtórzę upload na mega dodam nowe linki i sprawdzicie chociaż te mi działały

2 godziny temu, ziloth napisał:

Cent Browser, Opera, Firefox, MegaDownloader - błąd pobierania 17134.345. Można przecież podać klucz deszyfrujący.

2 godziny temu, RemixPL1994 napisał:

Witam, mi zawsze na firefoxie nie pobierało z mega.nz z powodu niby tego, że firefox nie potrafi odszyfrowac prawidłowo z mega.nz danych czy klucza. Na chrome zawsze mi pobierało poprawnie. Z ciekawości teraz sprawdziłem na firefoxie i na chrome i też mam taki błąd z niby źle podanym kluczem deszyfrującym.

Wcześniej gdy na firefoxie nie chciało mi pobierać to miałem po prostu komunikat, że firefox się nie nadaję i by przejść na chrome. Teraz na jednej i drugiej przeglądarce jest ten sam nowy błąd.

Tak więc jak mi nie działa to innym też nie musi. Jak komuś działa to fajnie ale to może być pewnie sprawa losowa.

Opublikowano
16 godzin temu, maximus600 napisał:

A skąd pobrać KB4468550 ? Taka aktualizacja w Microsoft Update Catalog nie istnieje i nie można jej także pobrać nigdzie indziej.

Ggogle wypluwa:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Mógłbyś podać linka do tego update?

pozdrawiam

maximus600 lubi to
Opublikowano

Wyskakuje podczas aktualizacji coś takiego jak na grafice załączonej i nie mogę zaktualizować. Do tej pory nie było problemów.

Opublikowano
18 minut temu, emek napisał:

Wyskakuje podczas aktualizacji coś takiego jak na grafice załączonej i nie mogę zaktualizować. Do tej pory nie było problemów.

nic nie usuwane dograne patche spróbuj czystej na vm czysta idzie update nie robię bo ten system jest na razie w rozsypce w Microsofcie wyjdzie oficjalny to update będzie działał

emek i jorgusek lubią to
Opublikowano

Skąd mogę pobrać poprawki do ręcznej instalki by podnieść wersje Windows 10 ? mam pakietowy net no i wiecie pobierać cały obraz by zaktualizować to mi się nie uśmiecha a mam poprzednią wersję  djrys 

Opublikowano
W dniu 1.11.2018 o 10:26, x1987 napisał:

Skąd mogę pobrać poprawki do ręcznej instalki by podnieść wersje Windows 10 ? mam pakietowy net no i wiecie pobierać cały obraz by zaktualizować to mi się nie uśmiecha a mam poprzednią wersję  djrys 

KB4464455-x64

Opublikowano

1809 z 30 października powoduje jakieś dziwne błędy z mikrofonem (Razer Kraken 7.1 v2), słuchawki są na USB. Dźwięk rejestruje jak robot, po włączeniu usuwaniu zakłóceń w Synaps problem znika jednak dźwięk jest mocno przytłumiony (efekt akwarium). Ktoś się z tym spotkał? Dla testu podpiąłem do 1803 i wszystko grało. Nawet bez wyłączenia usuwania zakłóceń.

Opublikowano
W dniu 2.11.2018 o 14:07, djrys napisał:

KB4464455-x64

Dziękuje DJRYS :)

Opublikowano

djrys wielkie dzięki za Twoją pracę i wkład. Mam pytanko. Czy jak zainstaluję windę z tego obrazu Windows 10 1809 (X86-X64) 2018 PL z 30 Października , to będę mógł aktualizować przez windows update? Czy trzeba ręcznie wgrywać poprawki.? Jeszcze jedno. Czy na dzień dzisiejszy muszę po instalacji wgrać jakieś poprawki?

Pozdrawiam