Jump to content

Windows 10 22H2 by Djrys

djrys

Recommended Posts

Mr.T

Zintegrowane wszystkie poprawki na dzień wydania systemu (modyfikacji) oraz został uaktywniony cały pakiet DOT.Net oraz DirectPlay

Djrys

Zintegrowane wszystkie poprawki na dzień wydania systemu (modyfikacji) oraz został uaktywniony cały pakiet DOT.Net oraz DirectPlay

10 godzin temu, ampa napisał:

Mr.T

Djrys

Dzięki za informację. Ktoś już może przetestował wersję 1809? Działa lepiej niż wersja 1803, która przymula dysk?

Cytat

Wystarczy zobaczyć na testy niezależnych użytkowników, wzrost użycia dysku(widoczny na HDD w szczególności) od buildu 1703 był widoczny. W 1709 przy czystym systemie mamy spadek wydajności dysku o jakieś 20-25% względem 1607. Wersja 1803 jest niezdatna do użycia na dyskach HDD. Mowa tutaj oczywiście o czystym systemie wraz z domyślnymi procesami bez wycinania oraz wyłączania procesów... 

Dla HDD z buildow W10 Home, Pro według mnie najlepsza domyślna jest 1607, później 1703.  Co to builda 1803 jeszcze trzeba poczekać aż poprawią defekty, obecnie wygląda to na coś pokroju beta 1403 :D

17 godzin temu, janszu57 napisał:

Właśnie przed chwilą zainstalowałem Twoją wstawkę 1809 na blaszaku i do tej pory wszystko śmiga. Na chwilę obecną trudno do czegoś się przyczepić. Testuję dalej. Dzięki za dobrą pracę.

ciesze się że wszystko działa

27 minut temu, Arizona napisał:

Sprawdzalem nawet jakieś 10 minut temu i u mnie takie coś nie wyskakuje jak podanie klucza

To można prosić kogoś z  dobrym uploadem na innym serwerze ? Zippy albo driver google ? Bo z oficjalnej strony Microsoftu przez narzędzie też mi nie idzie a system świeży tylko mod ale on mi nie pasuje zbytnio wolę już mieć pełny system i nie mieć problemów.

1 minutę temu, renatan napisał:

cos ma pokichane z systemem

Tak to możliwe system od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

28 minut temu, marcin1209 napisał:

To można prosić kogoś z  dobrym uploadem na innym serwerze ? Zippy albo driver google ? Bo z oficjalnej strony Microsoftu przez narzędzie też mi nie idzie a system świeży tylko mod ale on mi nie pasuje zbytnio wolę już mieć pełny system i nie mieć problemów.

Tak to możliwe system od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Widziałeś do kogo pisał renatan i na jaki temat? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to twój podstawowy problem. Nawet słowa instrukcji nie czytasz w żadnym temacie tylko ,, dajcie mi".

Nie ma oficjalnego 1809 dlatego z oficjalnej strony MS nie pobierzesz tego builda. Obrazy z 1809 sa z poprzednio wypuszczonej wadliwej wersji wraz z dogranymi łatkami z insidera co generuje build z insidera(I pozniejsze latki z WU tez beda z insidera). Chcesz to sobie korzystaj z insidera, jak chcesz stabilny system  z Cortana i całym pakietem to pobierz z strony Microsoftu oficjalna obecna wersje czyli 1803.

W innym wypadku będziesz tylko męczyć autora ryska lada moment bo cos ci w 1809 nie zadziala jak nalezy( a to juz wina MS)

25 minut temu, schonaldo napisał:

Widziałeś do kogo pisał renatan i na jaki temat? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to twój podstawowy problem. Nawet słowa instrukcji nie czytasz w żadnym temacie tylko ,, dajcie mi".

Nie ma oficjalnego 1809 dlatego z oficjalnej strony MS nie pobierzesz tego builda. Obrazy z 1809 sa z poprzednio wypuszczonej wadliwej wersji wraz z dogranymi łatkami z insidera co generuje build z insidera(I pozniejsze latki z WU tez beda z insidera). Chcesz to sobie korzystaj z insidera, jak chcesz stabilny system  z Cortana i całym pakietem to pobierz z strony Microsoftu oficjalna obecna wersje czyli 1803.

W innym wypadku będziesz tylko męczyć autora ryska lada moment bo cos ci w 1809 nie zadziala jak nalezy( a to juz wina MS)

Co ty taki impulsywny ? Chłopie wyluzuj przecież nie napisałem byle czego ani żadnego Hejtu**** Po prostu zobaczyłem w instrukcji rzeczy , które mi nie były na rękę bo wiem , że potem będzie mi sypać (Powodować) coś błędy jak będę próbował coś zrobić...System postawiłem by sprawdzić co ciekawego w nim jest bo przyznam bardzo interesująco wyglądał masz bardzo fajny system robisz świetne mody ale nie jest po prostu dla mnie.

Co do oficjalnej strony Microsoftu to jedynie mogę pobrać przez narzędzie Tools gdzie również mi na końcu wywala błąd i próbowałem pobrać tutaj z forum ale dzięki temu , że uprzedziłeś mnie o tej wersji 1809 to nie będę instalował jej ponieważ jak pamiętam **przypominam sobie*** też sprawia jakieś tam problemy a co do  wersji Insider to nie korzystałem z tej wersji systemu.

A powodem reinstalacji systemu jest po prostu , że wywaliło mi polską czcionkę np.: nie było ą   ś itd. nie pomogło nic ani zainstalowanie czcionki ani nawet przywracanie poprzez robienie wpisu w notatniku i zapisaniu w rozszerzeniu *.reg

Odpowiadam na zarzut+ linkowanie do działu. To czy uzywasz moda mojego nie przynosi mi zadnego dochodu/ jest mi to obojetne.(czy zrobisz reinstall po minucie, dwoch czy po roku).

Znowu kolejny wpis i kłamstwo ,,Po prostu zobaczyłem w instrukcji rzeczy " Nie widziałeś instrukcji na oczy co udowodniłeś w swoim wpisie na temat ,, braku wyszukiwania".  Warto jest być przyzwoitym i nie kłamać tam gdzie już dałeś dowody na samego siebie.

,,A powodem reinstalacji systemu jest po prostu , że wywaliło mi polską czcionkę np.: nie było ą   ś i"

jak klikasz na klawiaturze Shift+Ctrl to potem z tym będzie problem(wystarczy ponownie wcisnąć tą kombinacje) . Nie będziesz musiał formatowac co chwile Windowsa :)

,,

Czy możliwe jest by windows 10 posiadał wirusa kopiącego kryptowaluty ?

marcin1209 odpowiedział marcin1209 → na temat → Modyfikacje - 10

Jak ktoś nie wierzy , że windows 10 ma wirusa , który kopie bitcoiny tutaj macie dowód. I najgorsze jest to gdy usuniemy go ręcznie albo jak Usuń to mamy problem z uruchomieniem się Windowsa i trzeba na nowo robić póki co nie wiem jak bezpiecznie usunąć lub wyświetla się komunikat o Soundmixer i też to denerwuje."

"

Sprawdziłem i mi sie przypomniało, jesteś tym użytkownikiem który oskarżył korporacje Microsoftu o kopanie na jego komputerze bitcoinów. Możliwe, że i troll coś dużo takich wpisów

,,Zaczynasz się robić żałosny lepiej idź do mamusi i się poskarż nie mam ochoty więcej ci odpowiadać więcej na twoje nudne Odpowiedzi. BYE !"

@marcin1209Dobrze dziecko, poskarże się mojej świętej pamięci Matce spoczywającej na cmentarzu. Ty zajmij się tym kopaniem bitcoinów przez microsoft i graniem w kolorowe gry dla dzieci.

Edited by schonaldo
dopisek dla dziecka marcin1209

8 minut temu, schonaldo napisał:

Odpowiadam na zarzut+ linkowanie do działu. To czy uzywasz moda mojego nie przynosi mi zadnego dochodu/ jest mi to obojetne.(czy zrobisz reinstall po minucie, dwoch czy po roku).

Znowu kolejny wpis i kłamstwo ,,Po prostu zobaczyłem w instrukcji rzeczy " Nie widziałeś instrukcji na oczy co udowodniłeś w swoim wpisie na temat ,, braku wyszukiwania".  Warto jest być przyzwoitym i nie kłamać tam gdzie już dałeś dowody na samego siebie.

,,A powodem reinstalacji systemu jest po prostu , że wywaliło mi polską czcionkę np.: nie było ą   ś i"

jak klikasz na klawiaturze Shift+Ctrl to potem z tym będzie problem(wystarczy ponownie wcisnąć tą kombinacje) . Nie będziesz musiał formatowac co chwile Windowsa :)

,,

Czy możliwe jest by windows 10 posiadał wirusa kopiącego kryptowaluty ?

marcin1209 odpowiedział marcin1209 → na temat → Modyfikacje - 10

Jak ktoś nie wierzy , że windows 10 ma wirusa , który kopie bitcoiny tutaj macie dowód. I najgorsze jest to gdy usuniemy go ręcznie albo jak Usuń to mamy problem z uruchomieniem się Windowsa i trzeba na nowo robić póki co nie wiem jak bezpiecznie usunąć lub wyświetla się komunikat o Soundmixer i też to denerwuje."

"

Sprawdziłem i mi sie przypomniało, jesteś tym użytkownikiem który oskarżył korporacje Microsoftu o kopanie na jego komputerze bitcoinów. Możliwe, że i troll coś dużo takich wpisów

Zaczynasz się robić żałosny lepiej idź do mamusi i się poskarż nie mam ochoty więcej ci odpowiadać więcej na twoje nudne Odpowiedzi. BYE !

W dniu 15.10.2018 o 14:31, djrys napisał:

poprawki na nowe bolączki windows 10 1809:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A skąd pobrać KB4468550 ? Taka aktualizacja w Microsoft Update Catalog nie istnieje i nie można jej także pobrać nigdzie indziej.

Ggogle wypluwa:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Mógłbyś podać linka do tego update?

pozdrawiam