josef1402 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Wielki szacun dla twórcy. A teraz pytanie jak naprawić taki system jakiej instalki użyć ? Przy starcie systemu czarny ekran i komunikat ble ble ble i że brak pliku windows\system32\winload.exe Czy da się ręcznie wrzucić winload.exe to bym prosił o taki plik Cytuj
DanieI Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 Sprawdzał ktoś jak działa na sprzęcie z procesorem typu Core 2 Duo SU7300 2x 1.3 GHz i 2GB RAM? Cytuj
Deszczu Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Wiem, że eksperyment ale np u mnie nie da się kopiować na urządzenia przenośne i z nich nic, bo komputer się zawiesza. Nie mam tyle czasu obecnie na sprawdzanie Windowsów, więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to tylko ten Windows. Cytuj
pinek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hejka, @ Mr T , czy ten eksperyment będzie nadal kontynuowany rozwijany ? mam tego windowsa na swoim HP mini 2133 i jakoś narazie działa jak by był kontynuowany zgłaszam sie na ochotnika / testera Cytuj
Mr.T Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 niektore projekty na bazie Windows 7 odswieze ale dopiero marzec po tym wielkim rollup Cytuj
windows81 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jak to zainstalować na virtualboxie? Bo nie idzie w ogóle pokazuje się tylko logo windows i stoi Cytuj
jacaxx1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam jest szansa aby pobrać z innego serwera? Cytuj
Mr.T Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 poprawiony pierwszy post Cytuj
Brzezik<3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak to jest. Minęło już sporo czasu a ja dalej do niego wracam. Instaluje twoją modyfikację nawet moim klientom, a co najlepsze jeszcze oni ją chwalą. Używam już go od ponad Roku. Nie wiesza się, dosłownie cudo. Myślałem że tego krojonego dzika, co miesiąc trzeba będzie przeinstalowywać. Ale nie! Trzyma się twardo, ale jak wiadomo trzeba trochę oczyścić z zbędnego badziewia. Instalowałem przeróżne aplikacje, zaczynając od Chroma, i kończąc chociażby na Sony Vegasie czy FL Studio. Wszystko działa. Gorąco polecam! Cytuj
Mr.T Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup Cytuj
KryniuDM Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Jest szansa na x64? A może lepiej bym wszedł na to zamiast W10? Mój config Intel Core 2 DUO E4600 @2.40GHz 4 GB Ram DDR2 Cytuj
k3vin Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 @KryniuDM Co do 64, to poczekaj najpierw na aktualizację, o której wspomina autor moda, może przemyśli tę wersję. Jeśli chcesz więcej wyciągnąć z tego sprzętu to sprawdź ten system, pamiętając, że to mocny kastrat. Cytuj
arew Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Czesc, Jak ustawic by domyslnie przy starcie PC uruchamialo sie wiecej niz 2 gb ramu? Zeby nie bylo trzeba za kazdym razem potwierdzac. Cytuj
Kubaseq Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Czesc, Jak ustawic by domyslnie przy starcie PC uruchamialo sie wiecej niz 2 gb ramu? Zeby nie bylo trzeba za kazdym razem potwierdzac. Poszukaj patchu na 4 gb ram chyba nawet gdzieś na forum widziałem. Cytuj
Truskafka Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Powiem tak uzywam tego windowsa jest swietny i szybki. Cytuj
Gość koper Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No i co opłaca się instalować? Ile zajmuje Winda po instalce? Cytuj
Nezo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup Jak tam prace? Można się spodziewać czy lepiej iść w ThinPC / DreamOS na starym lapku? Cytuj
Mr.T Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup niestety przecież nei wyszedł tylko zwykle poprawki a widzisz ile nowych projektow wyszło a na kazdy ile czasu potrzeba Majkel lubi to Cytuj
dwarfen Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ten system dla naprawdę starych kompów warto prowadzić dalej. Cytuj
jorgusek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ten system dla naprawdę starych kompów warto prowadzić dalej. Systemy do nowych i silnych komputerów są wszędzie, dla tych co Ty nazywasz "dla naprawdę starych kompów", Systemy które pozwolą pracować na nich z zadowoleniem można znaleźć tylko na tym Forum, dlatego uważam, że warto prowadzić nadal ten Temat. Cytuj
krzysPn Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ściagnąłem z pierwszej strony plik który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip ale sie nie da??? jest gdzies wersja ISO??? bo nie wiem co z tym zrobić... Cytuj
Mr.T Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip zgadza sie ale sie nie da??? da sie przed chwila pobralem i rozpakowalem bez problemu widocznie zle ci sie sciagneło Cytuj
jorgusek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ściagnąłem z pierwszej strony plik który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip ale sie nie da??? jest gdzies wersja ISO??? bo nie wiem co z tym zrobić... Ściągnij jeszcze raz, da się rozpakować "7z" oraz "WinRar". Cytuj
krzysPn Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Dzięki bardzo za sprawdzenie- problemem był 7-zip... Płytka startuje pojawia sie na środku mini okienko windowsa, przez jakis czas czyta płytkę po czym robi się restart kompa i pojawia sie komunikat "Brak BOOTMGR" kilka razy próbowałem i stale to samo..??? Dodam ,ze sprzetowo to laptop Asus A9Rp z Celeron M 1,8 i 2Gb ramu.....wie ktos o co chodzi?? Cytuj
krzysPn Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Kombinuje dalej- usunałem partycje ... teraz przy instalacji mam komunikat "brak pliku NTLDR nacisnij ctrl alt del aby zrestartować "... nie wiem dlaczego nie idzie.... Cytuj
krzysPn Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Poddaję się ...szkoda że nie działa:( Cytuj
manijak-79 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 mam pytanie dało by się go zainstalować na hp t 5740 intel atom 1,66 ,ram 2 gb . karta cf 2 gb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi