josef1402 0 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Wielki szacun dla twórcy. A teraz pytanie jak naprawić taki system jakiej instalki użyć ? Przy starcie systemu czarny ekran i komunikat ble ble ble i że brak pliku windows\system32\winload.exe Czy da się ręcznie wrzucić winload.exe to bym prosił o taki plik Quote Link to post Share on other sites
DanieI 34 Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Sprawdzał ktoś jak działa na sprzęcie z procesorem typu Core 2 Duo SU7300 2x 1.3 GHz i 2GB RAM? Quote Link to post Share on other sites
Deszczu 10 Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Wiem, że eksperyment ale np u mnie nie da się kopiować na urządzenia przenośne i z nich nic, bo komputer się zawiesza. Nie mam tyle czasu obecnie na sprawdzanie Windowsów, więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to tylko ten Windows. Quote Link to post Share on other sites
pinek 5 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Hejka, @ Mr T , czy ten eksperyment będzie nadal kontynuowany rozwijany ? mam tego windowsa na swoim HP mini 2133 i jakoś narazie działa jak by był kontynuowany zgłaszam sie na ochotnika / testera Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,126 Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 niektore projekty na bazie Windows 7 odswieze ale dopiero marzec po tym wielkim rollup Quote Link to post Share on other sites
windows81 13 Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Jak to zainstalować na virtualboxie? Bo nie idzie w ogóle pokazuje się tylko logo windows i stoi Quote Link to post Share on other sites
jacaxx1 0 Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Witam jest szansa aby pobrać z innego serwera? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,126 Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 poprawiony pierwszy post Quote Link to post Share on other sites
Brzezik<3 0 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Jak to jest. Minęło już sporo czasu a ja dalej do niego wracam. Instaluje twoją modyfikację nawet moim klientom, a co najlepsze jeszcze oni ją chwalą. Używam już go od ponad Roku. Nie wiesza się, dosłownie cudo. Myślałem że tego krojonego dzika, co miesiąc trzeba będzie przeinstalowywać. Ale nie! Trzyma się twardo, ale jak wiadomo trzeba trochę oczyścić z zbędnego badziewia. Instalowałem przeróżne aplikacje, zaczynając od Chroma, i kończąc chociażby na Sony Vegasie czy FL Studio. Wszystko działa. Gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,126 Posted February 7, 2017 Author Report Share Posted February 7, 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup Quote Link to post Share on other sites
KryniuDM 2 Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Jest szansa na x64? A może lepiej bym wszedł na to zamiast W10? Mój config Intel Core 2 DUO E4600 @2.40GHz 4 GB Ram DDR2 Quote Link to post Share on other sites
k3vin 869 Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 @KryniuDM Co do 64, to poczekaj najpierw na aktualizację, o której wspomina autor moda, może przemyśli tę wersję. Jeśli chcesz więcej wyciągnąć z tego sprzętu to sprawdź ten system, pamiętając, że to mocny kastrat. Quote Link to post Share on other sites
arew 0 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Czesc, Jak ustawic by domyslnie przy starcie PC uruchamialo sie wiecej niz 2 gb ramu? Zeby nie bylo trzeba za kazdym razem potwierdzac. Quote Link to post Share on other sites
Kubaseq 0 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Czesc, Jak ustawic by domyslnie przy starcie PC uruchamialo sie wiecej niz 2 gb ramu? Zeby nie bylo trzeba za kazdym razem potwierdzac. Poszukaj patchu na 4 gb ram chyba nawet gdzieś na forum widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Truskafka 3 Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Powiem tak uzywam tego windowsa jest swietny i szybki. Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 To jest 32bit? Quote Link to post Share on other sites
xkx 43 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Oczywiście Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 No i co opłaca się instalować? Ile zajmuje Winda po instalce? Quote Link to post Share on other sites
Nezo 2 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup Jak tam prace? Można się spodziewać czy lepiej iść w ThinPC / DreamOS na starym lapku? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,126 Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 Prawdopodobnie odświeżę po wielkim marcowym Rollup niestety przecież nei wyszedł tylko zwykle poprawki a widzisz ile nowych projektow wyszło a na kazdy ile czasu potrzeba Majkel likes this Quote Link to post Share on other sites
dwarfen 0 Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 Ten system dla naprawdę starych kompów warto prowadzić dalej. Quote Link to post Share on other sites
jorgusek 301 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Ten system dla naprawdę starych kompów warto prowadzić dalej. Systemy do nowych i silnych komputerów są wszędzie, dla tych co Ty nazywasz "dla naprawdę starych kompów", Systemy które pozwolą pracować na nich z zadowoleniem można znaleźć tylko na tym Forum, dlatego uważam, że warto prowadzić nadal ten Temat. Quote Link to post Share on other sites
krzysPn 0 Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Ściagnąłem z pierwszej strony plik który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip ale sie nie da??? jest gdzies wersja ISO??? bo nie wiem co z tym zrobić... Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,126 Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip zgadza sie ale sie nie da??? da sie przed chwila pobralem i rozpakowalem bez problemu widocznie zle ci sie sciagneło Quote Link to post Share on other sites
jorgusek 301 Posted April 30, 2017 Report Share Posted April 30, 2017 Ściagnąłem z pierwszej strony plik który ma rozszerzenie 7z - myślałem ,że rozpakuje to programem 7-zip ale sie nie da??? jest gdzies wersja ISO??? bo nie wiem co z tym zrobić... Ściągnij jeszcze raz, da się rozpakować "7z" oraz "WinRar". Quote Link to post Share on other sites
krzysPn 0 Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Dzięki bardzo za sprawdzenie- problemem był 7-zip... Płytka startuje pojawia sie na środku mini okienko windowsa, przez jakis czas czyta płytkę po czym robi się restart kompa i pojawia sie komunikat "Brak BOOTMGR" kilka razy próbowałem i stale to samo..??? Dodam ,ze sprzetowo to laptop Asus A9Rp z Celeron M 1,8 i 2Gb ramu.....wie ktos o co chodzi?? Quote Link to post Share on other sites
krzysPn 0 Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Kombinuje dalej- usunałem partycje ... teraz przy instalacji mam komunikat "brak pliku NTLDR nacisnij ctrl alt del aby zrestartować "... nie wiem dlaczego nie idzie.... Quote Link to post Share on other sites
krzysPn 0 Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Poddaję się ...szkoda że nie działa:( Quote Link to post Share on other sites
manijak-79 2 Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 mam pytanie dało by się go zainstalować na hp t 5740 intel atom 1,66 ,ram 2 gb . karta cf 2 gb Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,895 Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Tak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts