Skocz do zawartości

[Luźna Rozmowa] Co nowego w 10 wersji okienek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smiga az milo, logowanie do xbox nie dziala 0xD0000001 odziwo forza potrafi sie zalogowac.

Jedynie doskwiera fakt ze apka messenger niema jak sie logowac przez przegladarke i hasla sie nie wpisze.

Obecnie bardziej stabilna od RS2

Opublikowano

Smiga az milo, logowanie do xbox nie dziala 0xD0000001 odziwo forza potrafi sie zalogowac.

Jedynie doskwiera fakt ze apka messenger niema jak sie logowac przez przegladarke i hasla sie nie wpisze.

Obecnie bardziej stabilna od RS2

Na 16193? Właśnie się zalogowałem na XBOX i pykam.

Opublikowano

Zainstalowałem najnowszą wersję kompilację Preview i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyła. Może się mylę, ale odnoszę wrażenie, że chodzi jakoś sprawniej, szybciej niż 15063. Póki co żadnych błędów nie dostrzegłem, aplikacja Xbox działa jak należy.

Opublikowano

To nie żart. Linux oficjalnie trafi do sklepu Microsoftu   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Zachęcamy do wypróbowania pakietu EMET, który może być dobrym i bezpłatnym uzupełnieniem mechanizmów bezpieczeństwa dla Windows 10 OS Security

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Źródło:
www.microsoft.com

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to akurat wersja 14393.1198. dlatego pytam. zaktualizować to ja mogę sobie, ale chcę pobrać już tą docelową wersję, english mam...ale pl byłaby lepsza

Opublikowano

Ok. Dzięki za odpowiedzi. Już kończę instalować wersję ENG. Potem pobiorę i zobaczę..

A dlaczego nie 15063? A tak sobie, mam wolne, zobaczę różnice między nimi. 

Opublikowano

To nie żart. Linux oficjalnie trafi do sklepu Microsoftu   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Niedługo M$ przejmie Linuxa i go fizycznie zlikwiduje...

Nie wygląda to dobrze.

Opublikowano

Niedługo M$ przejmie Linuxa i go fizycznie zlikwiduje...

Nie wygląda to dobrze.

Też  mi to przyszło na myśl  ale miejmy nadzieje że do tego nie dojdzie ?  bo pozostanie tylko nam podziemie - te jełopy  dążą  do tego żeby  nawet wiedzieli kiedy będziesz klocka stawiał  i to nie tylko kiedy  ale i jakiego i po czym ! :D

Opublikowano

Hej. Mam takie pytano. Czy pobierając obraz win10 prez MediaCeationToll ze strony microsoftu będzie to obraz już zaaktualizowany do 1703 i innymi łatkami czy Windows Update będzie musiał to robić? 

Opublikowano

Hej. Mam takie pytano. Czy pobierając obraz win10 prez MediaCeationToll ze strony microsoftu będzie to obraz już zaaktualizowany do 1703 i innymi łatkami czy Windows Update będzie musiał to robić? 

Obraz ściągany przez MCT jest czystym obrazem z marca 2017. Wszelkie poprawki wydane później trzeba ściągnąć przez WU

Opublikowano

ale frukt :) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i jeszcze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i tu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

nieprawda bo pojawia się Windows 10 Insider Preview Build 16199

Aty co? "Polonista"?  Chyba każdy ogarnięty wie, że W10 build 16199 to nie jest numer Windowsa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie