Skocz do zawartości

[Luźna Rozmowa] Co nowego w 10 wersji okienek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jest przez Windows ISO Downloader

Tutaj masz finalną wersje Windows 10 RS2 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Te same obrazy są u nas na forum, ludzie oci**eliście ???

bbdcad98229b4b53bf9a2293c6354b4a.png

Opublikowano

Witam, jest jakaś możliwość zainstalowania tego updateu na systemie Enterprise LTSB x64 bo niczym mi nie idzie, ani instalka cab ani asystenty aktualizacji no nic zupełnie a nie chcę od nowa stawiać systemu nowym obrazem, jakieś sugestie ??

Opublikowano

Witam, jest jakaś możliwość zainstalowania tego updateu na systemie Enterprise LTSB x64 bo niczym mi nie idzie, ani instalka cab ani asystenty aktualizacji no nic zupełnie a nie chcę od nowa stawiać systemu nowym obrazem, jakieś sugestie ??

skoro przez wu nie wykrywa to czyli póki co nie ma dla LTSB

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał pobrać sobie ISO Creators Update ze strony Microsoft to tutaj krótki poradnik.

1. Przechodzimy na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
2. Wciskamy klawisz F12.
3. Wybieramy zakładkę "Emulacja".
4. W formularzu podpisanym jako "ciąg agenta użytkownika" wybieramy Apple Safari (iPad).
5. Strona odświeży się automatycznie i teraz możemy już zobaczyć "ukryte" opcje co do edycji, wersji i języka systemu. 1f642.png :)

P.S Działa z Edge

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał pobrać sobie ISO Creators Update ze strony Microsoft to tutaj krótki poradnik.

1. Przechodzimy na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

2. Wciskamy klawisz F12.

3. Wybieramy zakładkę "Emulacja".

4. W formularzu podpisanym jako "ciąg agenta użytkownika" wybieramy Apple Safari (iPad).

5. Strona odświeży się automatycznie i teraz możemy już zobaczyć "ukryte" opcje co do edycji, wersji i języka systemu. 1f642.png :)

P.S Działa z Edge

Czy to jest kompilacja 15063.14?

PS. jak zrobić żeby nie instalowało Windows 10 Insider Preview 16170 (rs_prerelease) - jednocześnie nie wychodząc z programu Insider?

Opublikowano

Mam juz ta aktualizacje zainstalowana ciągle win chce ja zainstalować i wyskakuje taki bład:

Aktualizacja zbiorcza dla systemów Windows 10 Version 1703 opartych na procesorach x64 (KB4016252) — błąd 0x80073715

Co z tym zrobic?

Opublikowano

Ściągnij sobie Fix_a może naprawi

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

a jak nie to

Uruchamiamy Wiersz polecenia (CMD), jako administrator.
 W oknie wiersza poleceń wpisujemy komendy, każdą zatwierdzamy Enterem:

net stop wuauserv
net stop bits

Usuwamy folder:

C:\Windows\SoftwareDistribution

Wracamy do wiersza poleceń i wpisujemy

net start wuauserv
net start bits  

Opublikowano

Mam juz ta aktualizacje zainstalowana ciągle win chce ja zainstalować i wyskakuje taki bład:

Aktualizacja zbiorcza dla systemów Windows 10 Version 1703 opartych na procesorach x64 (KB4016252) — błąd 0x80073715

Co z tym zrobic?

usuń

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update\RequestedAppCategories\8b24b027-1dee-babb-9a95-3517dfb9c552
Opublikowano

Niestety to nie pomogło.

Przeinstalowałem windows z pliku ISO Creators Update ze strony Microsoft - link post 1271. Jest to już wersja z końcówką 14.

Coś dziwnego bo ja mam z końcówką 13.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie