lysyn Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wróciłem do aktualnej wersji Win 10 i po zainstalowaniu nowych sterów NVIDII i ponownym włączeniu kompa mam zamazany obraz. Jedynie powrót do sterów 378.92 pomaga (mam GTX 1080).
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jak MS lubi tak apki to niech doda porządną apkę do pobierania torrentów
ziloth Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mi nie chcą się te steru NVIDII zainstalować. Mam kompilacje 16179.1000. Też mam 16169!
krzyhu392 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ktoś tutaj na forum napisał, że to tylko w polskiej wersji są problemy z instalacją sterowników grafiki.
VACek Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Też mam 16169! to masz starą wersje bo najnowsza to 16179 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Mark72 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 @lysyn jakiej firmy masz tą 1080 bo ja też mam GTX1080 i wszystko śmiga bez zarzutu
lysyn Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 MSI jakas krecona (Gamer chyba) Ew przeinstaluje system i zobacze. LLysyn lubi to
demiano7 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Panowie proszę o pomoc z przeglądarką Egde. Ktoś używa tej przeglądarki?? Interesuje mnie czy działają wam treści flash na stronce wizja.tv (byłbym mega wdzięczny jeśli ktoś by sprawdził). Wersja systemu 15063.250
stens Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Edge blokuje flasha, ale na pasku adresu pokazuje się ikonka(jakby puzel) i tam można go włączyć.
ziloth Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 to masz starą wersje bo najnowsza to 16179 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No tak....Pomyliłem się...mam oczywiście 16179....
demiano7 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Edge blokuje flasha, ale na pasku adresu pokazuje się ikonka(jakby puzel) i tam można go włączyć. Wiem właśnie o tym, puzel kliknąłem i w ustawieniach zaawansowanych włączyłem flash. Na innych stronach działa wszystko ok, tylko wizja.tv sprawia mi problemy stąd moja prośba do Was. Gdyby ktoś sprawdził czy u niego jest to samo, miałbym argument żeby napisać do nich żeby się tym zajęli.
vdsl Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wiem właśnie o tym, puzel kliknąłem i w ustawieniach zaawansowanych włączyłem flash. Na innych stronach działa wszystko ok, tylko wizja.tv sprawia mi problemy stąd moja prośba do Was. Gdyby ktoś sprawdził czy u niego jest to samo, miałbym argument żeby napisać do nich żeby się tym zajęli. Żeby to sprawdzić musze specjalnie zakładać konto?
demiano7 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Żeby to sprawdzić musze specjalnie zakładać konto? Nie, wystarczy że wejdziesz na stronke, powinien któryś kanał ruszyć. Jak będzie zamiast okna tylko nazwa streamującego to znaczy że masz tak jak ja.
vdsl Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie, wystarczy że wejdziesz na stronke, powinien któryś kanał ruszyć. Jak będzie zamiast okna tylko nazwa streamującego to znaczy że masz tak jak ja. Mam tak jak poniżej na każdym kanale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
krzyhu392 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Game Mode - co ten tryb tak naprawdę zmienia? Jakie procesy wyłącza (jeśli wyłącza)? W jaki sposób działa?
razor1995 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 @up, tego nie wie nikt Wiadomo tyle że nadaje wyższy priorytet procesowi gry. Poczytaj sobie testy na dobreprogramy, wynika z nich że to placebo, nie ma realnego wzrostu wydajności. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzyhu392 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trochę mnie zaskoczyło, że domyślnie ta opcja jest włączona. Jakby 10 była przede wszystkim platformą gamingową. Chyba, że nawet jeśli jest włączona to jej ficzery uaktywniają się dopiero podczas uruchomienia gry, a normalnie, podczas pracy w systemie jest uśpiona.
Uri0550 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trochę mnie zaskoczyło, że domyślnie ta opcja jest włączona. Jakby 10 była przede wszystkim platformą gamingową. Chyba, że nawet jeśli jest włączona to jej ficzery uaktywniają się dopiero podczas uruchomienia gry, a normalnie, podczas pracy w systemie jest uśpiona. Takie było założenie. Przełącznik jest włączony ale w10 zaczyna "coś" robić w momencie odpalenia gry w full screen. Nawet nie wiem czy coś robi gdy gra jest w trybie okienkowym Ale mimo wszystko ten tryb gry to na ten moment złudzenie, placebo.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LOL Microsoft błędnie identyfikuje sprzęt i blokuje aktualizacje
Nieobecny Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 To też raczej niemiłe info: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 To też raczej niemiłe info: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wystarczy otworzyć ten hermetyczny system, dać większe możliwości developerom, udostępnić kod źródłowy systemu i od 3 do 5 lat system zrównał by się z androidem, bo obecnie windows mobilny ma ogromne możliwości ale ograniczony dostęp osób trzecich (czytaj: tylko ms może a inni cierpią)
maciekx Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Witam, jaki windows 10, bedzie najlepszy dla budżetowego pc do gier (Pentium G4560,8GB ram,msi 1050ti Gaming ). Nie lubie kafelków, lubie guzik w prawym dolnym rogu minimalizujący okienka, lubie podglad na zywo pod zminimalizowanej aplikacji po najechaniu na nia kursorem, nie lubie być śledzony i zeby cos lokalizowalo moje polozenie, personalizowało reklamy czy tez je wyświetlało. Oczywiscie zawsze wyłączam aktualizacje systemu. If you know what I mean. Co polecacie ? xD
VACek Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Witam, jaki windows 10, bedzie najlepszy dla budżetowego pc do gier (Pentium G4560,8GB ram,msi 1050ti Gaming ). Nie lubie kafelków, lubie guzik w prawym dolnym rogu minimalizujący okienka, lubie podglad na zywo pod zminimalizowanej aplikacji po najechaniu na nia kursorem, nie lubie być śledzony i zeby cos lokalizowalo moje polozenie, personalizowało reklamy czy tez je wyświetlało. Oczywiscie zawsze wyłączam aktualizacje systemu. If you know what I mean. Co polecacie ? xD Napisać temat w odpowiednim dziale to po pierwsze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
piosylant Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Drugi eksplorator plików w postaci apki "dostępny" w Windows 10 Creators Update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
renatan Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 a mnie to leci[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Gość Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Skazany na Windows 10 Chciałem zainstalować na lapku Windows 7 i brak sterowników nawet do karty sieciowej i portów USB
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Microsoft naprawił poważny bug w Windows Defenderze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
vdsl Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Dziś się pobiera z 1607 do Windows Update 1703 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Rekomendowane odpowiedzi