Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, srom-otnik napisał(a):

Da się, zrobimy do porawionej wersji, a ta za dzień, dwa...

To dorzucę coś od siebie. Ikony od 10-tki? Może przyzwyczajenie, ale póki co chyba wyglądają najlepiej...
A tak dla rozwiania wątpliwości, czy ew. poprawki i korekty byłyby do zrobienia w formie patcha? Pzdr,

Opublikowano
15 godzin temu, dudus2072 napisał(a):

to samo pytanie zadaj w google i znajdzie odpowiedź "inteligencie"

Niestety ale szukałem i ja tych saveów nie mam u siebie, nie zawracał bym głowy gdybym umiał znaleźć ale w Google jest różnych odpowiedzi na temat gdzie znajdują się save od tej gry i sprawdziłem wszystko i nic, niby są jakieś pliki ale nie ma w nazwie np save czy coś, może byś pomógł jakoś znaleźć? Przez to nie chcę zainstalować moda sromotnika bo musiałbym grać od nowa, na laptopie zainstalowałem i chodzi jak bajka więc na kompie jeszcze lepiej by było. 

Opublikowano
29 minut temu, pawelek1980 napisał(a):

Niestety ale szukałem i ja tych saveów nie mam u siebie, nie zawracał bym głowy gdybym umiał znaleźć ale w Google jest różnych odpowiedzi na temat gdzie znajdują się save od tej gry i sprawdziłem wszystko i nic, niby są jakieś pliki ale nie ma w nazwie np save czy coś, może byś pomógł jakoś znaleźć? Przez to nie chcę zainstalować moda sromotnika bo musiałbym grać od nowa, na laptopie zainstalowałem i chodzi jak bajka więc na kompie jeszcze lepiej by było. 

wpisz nazwę gry + save location reddit i raczej znajdzie, do inne gry napisali coś takiego;

Try something like this -

%appdata% --> \AppData\Roaming\

Look for goldberg emu saves or similar.

edit; takie coś znalazłem

Opublikowano
W dniu 15.06.2024 o 11:57, pawelek1980 napisał(a):

Witam, niech ktoś mi podpowie gdzie są zapisane save do gry assassins creed vanhalla, chciałbym zainstalować ten mod ale boję się że stracę postępy w grze

a to sobie przestudiowałeś?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Teraz dopiero zauważyłem specjalnie na to nie zwracałem uwagi ,ale po instalacji (jakiegoś tam programu) na moment robią się białe ikony na pulpicie. Być może to tylko u mnie,ale takie małe info.

zdzisiek24 lubi to
Opublikowano
W dniu 15.06.2024 o 14:10, C9S napisał(a):

jak chcesz więcej przezroczystości to sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

tu masz jak to wygląda 

Sprawdzam i oceniam: Tragedia i dziecinada :) 

Opublikowano
6 minut temu, Niewolnica napisał(a):

Sprawdzam i oceniam: Tragedia i dziecinada :) 

możesz na deviant art szukać ale zbytnio nie ma nic ciekawego  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 16.06.2024 o 09:28, zdzisiek24 napisał(a):

▲  Jesteś w mylnym błędzie i wiele nauki przed Tobą. Styl partycji a system plików to dwie różne rzeczy.

Ja się nie obrażam, że @zdzisiek24, facio oblatany pisze o czekającej mnie nauce, która jest prze de mną. 

Kumam, że mam dysk  MBR a partycje  są w NTFS i dodam tylko, o tak "doceniając" twoją mózgownicę, że jak ja formatowałam dyski (lata 90-te - Amiga i Mac) to @zdzisiek24 chyba jeszcze nosiłeś pieluchy i ssał cycek matki o ile już był na świecie :)

Co do drugiej wypowiedzi odnośnie tej co napisał @C9S, to powiem, że na tamto patrzyłam tylko z ciekawości, bo na codzień używam Zrobiony przez siebie Aero (niby Glass), które można wyjąć z pewnej modyfikacji i przerobić

Jako tła używam swojęj grafiki.

Opublikowano
2 godziny temu, pawelek1980 napisał(a):

A ubisoft connect nie robi save w chmurze i po formacie będziesz normalnie miał swój zapis? 

Opublikowano
49 minut temu, Niewolnica napisał(a):

Ja się nie obrażam, że @zdzisiek24, facio oblatany pisze o czekającej mnie nauce, która jest prze de mną. 

Kumam, że mam dysk  MBR a partycje  są w NTFS i dodam tylko, o tak "doceniając" twoją mózgownicę, że jak ja formatowałam dyski (lata 90-te - Amiga i Mac) to @zdzisiek24 chyba jeszcze nosiłeś pieluchy i ssał cycek matki o ile już był na świecie :)

Co do drugiej wypowiedzi odnośnie tej co napisał @C9S, to powiem, że na tamto patrzyłam tylko z ciekawości, bo na codzień używam Zrobiony przez siebie Aero (niby Glass), które można wyjąć z pewnej modyfikacji i przerobić

Jako tła używam swojęj grafiki.

boże święty, większość nowych laptopów używa partycjonowania pod UEFI, więc partycja w MBR po prostu nie jest obsługiwana, tyle i aż tyle, robisz se partycje pod UEFI i się zainstaluje, a jak nie musisz i masz MBR to robisz pen drive'a pod MBR i to dosłownie wszystko

Opublikowano
54 minuty temu, Kosiara napisał(a):

A ubisoft connect nie robi save w chmurze i po formacie będziesz normalnie miał swój zapis? 

Tego nie wiem, boję się ryzykować. No trudno, przejdę grę po łebkach i potem instaluje system. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. 

Opublikowano
Godzinę temu, balusiek napisał(a):

Oj, i tu się chyba bardzo pomyliłaś🤣

Być może, ale ten jego nick to :) (nie będę już obrażać więc nie napiszę co) mnie wprowadził w taki stan umysłu, że piszę co myślę. Jak obraziłem, przepraszam.

Co do partycji @jag pisze, że:

Cytat

boże święty, większość nowych laptopów używa partycjonowania pod UEFI, więc partycja w MBR po prostu nie jest obsługiwana, tyle i aż tyle, robisz se partycje pod UEFI i się zainstaluje, a jak nie musisz i masz MBR to robisz pen drive'a pod MBR i to dosłownie wszystko

więc dodam screen i zapytam go (@jag) czy on po za laptopem nic nie widział, bo u mnie jest dysk SanDisk  SSD PLUS i jakoś na tym się instalują wszystkie systemy i pracują OK.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]