FILAGOL Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 22000.318 a pobrałem system z w/w strony gdzie jest najnowszy 22000.556 Cytuj
Gość Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 28 minut temu, FILAGOL napisał: 22000.318 a pobrałem system z w/w strony gdzie jest najnowszy 22000.556 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czasem coś odwala, wczoraj był Patch Tuesday, i aktualizację dla Windows 11 na uup dump zostały udostępnione później niż zwykłe, stworzyłem ISO Windows 11 z najnowszymi aktualizacjami ale nie miałem czasu, sprawdzić czy wszystko działa prawidłowo, jeśli możesz to pobierz moje ISO, sprawdz je i daj znać/ Cytuj
FILAGOL Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @hip3r bardzo dziękuję wreszcie mam najnowszą wersje systemu :-) czy mógłbym prosić o samą wersje win 11 pro w najnowszej wersji ? Dziękuję :-) Cytuj
Gość Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 45 minut temu, FILAGOL napisał: @hip3r bardzo dziękuję wreszcie mam najnowszą wersje systemu :-) czy mógłbym prosić o samą wersje win 11 pro w najnowszej wersji ? Dziękuję :-) Mógłbym usunąć resztę edycji z obrazu tylko po co, jeśli chodzi o to żeby obraz zajmował mniej miejsca, to praktycznie nic to nie da, przez zastosowaną kompresję ESD, jeśli chodzi o to żeby wersja Pro, była automatycznie wybierana, to wystarczy utworzyć plik o nazwie ei.cfg z taką zawartością i wrzucić do katalogu sources. [EditionID] Professional [Channel] Retail [VL] 0 Cytuj
FILAGOL Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 Dzień Dobry @hip3r kupiłem laptopa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] problem polega na tym iz laptop ma wgrany fabrycznie Windows 10 Home a ja na wcześniejszym komputerze stacjonarnym miałem Pro i mi odpowiadał :-) gdy staram sie zainstalować Windows 11 Pro to instalator nie pyta mnie oto jaką ja chce wybrać wersje tylko od razu instaluje Home co mnie sakramencko wkurza kupiłem klucz Windows 11 Pro w Komputroniku ale nie bawi mnie instalowanie najpierw wersji Home potem zmieniać klucz na Pro i czekać az system pobierze kolejne pliki do wersji Pro to tak jakbym nakładał system na system wolę zainstalować od razu czystą (aktualną) wersje Pro wpisać klucz i gotowe dlatego poprosiłem Cię czy Wstawiłbyś samą wersję Pro Windows 11 w najnowszej kompilacji gdyz mi znów pobiera wersję 22000.318 a nie 22000.566 :-( Dziękuję za pomoc i zrozumienie :-) Cytuj
Hells Angels Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 @Hells Angels Dziękuję za link do poradnika :-) nadal nie rozumiem dlaczego pobiera mi wersje 22000.318 a nie 22000556 co się stało z UPP dump irytujace :-( Cytuj
Hells Angels Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 Ja pobieram oryginalne obrazy z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 tak tyle ze te obrazy nie są aktualne (po zainstalowaniu pobiera multum aktualizacji) w UPP dump poberaja się aktualne kompilacje tyle ze teraz zbzikował i ma problem z Windows 11 moze ktoś zna alternatywę dla UPP dump ? Cytuj
FILAGOL Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 UPP dump wreszcie działa poprawnie Mistol lubi to Cytuj
Mistol Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 1 godzinę temu, FILAGOL napisał: UPP dump wreszcie działa poprawnie No działa teraz. Zrobiłem sobie wersję tylko PRO i zajmuje tylko 3,69gb (ESD)i zmieścił się na pendrive 4gb Cytuj
Gość Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 Fałszywa witryna Microsoft rozpowszechnia fałszywe pliki do pobrania dla systemu Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] " Wygląda na to, że pojawiła się fałszywa witryna, która wygląda bardzo podobnie do oryginalnej witryny Microsoftu i rozpowszechnia fałszywe obrazy instalacyjne systemu Windows 11, które zawierają złośliwe oprogramowanie. Zazwyczaj te oszustwa są skierowane do użytkowników, którzy próbują uniknąć płacenia za oprogramowanie lub tych, którzy próbują uzyskać wczesny dostęp do najnowszych wersji. Fałszywe witryny zwykle wyglądają prawie identycznie jak oryginalna witryna Microsoft, z wyjątkiem adresu URL. " Cytuj
ZjemCiKolege Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 Wie ktoś jak wyłączyć to info? wyskoczyło po aktualizacji do 558 a tak win11 na ryzenie 1st działa bez żadnego problemu? jednak rozwiązanie ze strony wcześniej nie działa x) okey wystarczyło sv1 dać na 0 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] u mnie nie pomogło napis nadal występuje JanKo6 lubi to Cytuj
MarcinGX Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 Zaledwie wczoraj AMD Link został ulepszony o nowy sterownik graficzny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki AMD Link możliwe jest podłączenie wielu urządzeń i, na przykład, strumieniowe przesyłanie gier lub granie z maksymalnie 4 w lokalnych grach dla wielu graczy na różnych urządzeniach. Aplikacja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] została przeprojektowana w celu obsługi komputerów bez procesora AMD. Jednak warunkiem wstępnym jest AMD Adrenalin 22.3.1 lub nowszy. Wcześniej aplikacja była dostępna tylko na Androida, iOS i Amazon App Store. Teraz dołącza do niego również Microsoft Store. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy o tym programie @frankopan ? Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 Ten opis działa na 100% [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 Macie teraz " zagadkę " studia trzeba skończyć 1 - CMD ( jako admin ) 2 - wkleić to : reg add "HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\UnsupportedHardwareNotificationCache" /v SV1 /t REG_DWORD /d 0 /f 3 - enter 4 - restart systemu 5 - gotowe P.S to co podałem zastosowałem w 22588 więc " SV1 jest dla 22000.x a sv2 dla 22557 i wyżej " ??? Cytuj
FILAGOL Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 @woj_ani217 sprawdzę sposób który Podałeś moze ten zadziała i wkurzający napis wreszcie zniknie Cytuj
ZjemCiKolege Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 SV1 jest dla 22000.x a sv2 dla 22557 i wyżej Cytuj
TediPower Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 22581 nie działa zmiana na SV2 może dlatego że prędzej dałem SV1 Cytuj
frankopan Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 A u mnie programik uwd.exe działa bezbłędnie na wersji 22581.100 Cytuj
Gość Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Spotykacie się z jakimiś błędami podczas codziennego używania Windows 11? (Ja np usuwam ss a ikona dalej zostaje lub internet nagle przestaje działać w losowych momentach i muszę użyć ipconfig /release, a następnie ipconfig /renew, sprawdzanie spójności plików systemowych nie pomaga, a usunięcie icon.db pomaga na chwilę) Cytuj
Gość Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Jak usunąć znak wodny „Nie spełniono wymagań systemowych” z pulpitu w systemie Windows 11 W notatniku wkleić tą zawartość : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zapisać na pulpicie np. znak.reg Wartość DWORD SV1 dotyczy kanałów Insider Beta i Release Preview w wersji 22000.588 i nowszych w systemie Windows 11. Wartość DWORD SV2 dotyczy kanału deweloperskiego systemu Windows 11 w wersji 22557 i nowszej. Kliknij dwukrotnie plik .reg, aby go scalić - zatwierdzić i zrestartować system. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 i jarexpol lubią to Cytuj
pomir Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Czym aktywować czystego windowsa 11? Cytuj
TediPower Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Kluczem z win 7+ jak nie masz klucza idziesz na portal gdzie sprzedają laptopy szukasz uszkodzone i przeglądasz ogłoszenia klucze sam się pojawiają Cytuj
qbonny Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ten system ma niedorozwinięty pasek zadań. Bez rozwiązań firm trzecich ani rusz : / Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź