Bartos Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 We wcześniejszych wersjach lupka nie działała. Teraz działa. Chociaż aktualizacje z WU różnie się instalują. Ja do W11 chyba z 5 razy podchodziłem, ze 2 razy pasek start pozostał z win10 i nie działał, 2 razy na tej samej wersji windows defender czy tam zabezpieczenia windows nie działały, apka nie chciała się uruchomić, trzeba było fixa zapodać. Także loteria. Cytuj
Kosiara Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Czyli polecacie instalacje 11? Ja miałem przez chwilę poprzez nakładkę na 10 za pomocą insider beta, ale trochę rzeczy nie działało. Podejrzewam, że to przez brudną instalacje. Bo na laptopie zainstalowałem na czysto i wszystko śmiga. Chyba się zdecyduje na instalację na czysto na głównym PC. Cytuj
egoiszt Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 U mnie podczas zasysania bety też wpierw pojawia się mix 10 i 11 , kafelek windows z 10 , ustawienia z 11 , dopiero jak pobierze dodatkową aktualizacje zbiorczą dla 11 wszystko się zmienia, poza właśnie działającą lupką w tych 2ch miejscach które wskazałem . Nie wiem jak w kanale dev bo siedzę od razu na beta Cytuj
nudzija Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 zainstaluj na czysto i będzie wszystko tak jak ma być, po aktualizacji z 7/8.1 do 10 też potrafią być błędy Cytuj
Bartos Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Ja mam dziwną przypadłość na lapku na najnowszej wersji Beta. Klikam coś w ustawieniach windows i każde okienko czy pozycja jaką kliknę otwiera się z sekundowym opóźnieniem po kliknięciu . Na win10 od razu otwierało kolejne okna czy zakładki ustawień. Cytuj
razor1995 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 Windows 11 Insider Preview 22458.1000 (rs_prerelease): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ingnito lubi to Cytuj
Ingnito Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 2 minuty temu, razor1995 napisał: Windows 11 Insider Preview 22458.1000 (rs_prerelease): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to na wu wyskoczy tez czy jak to jest? Cytuj
razor1995 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 Jesli jesteś w Dev Channel, to tak. Ingnito lubi to Cytuj
krzysztof018 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 Virtualbox 6.1.26 też już nie spełnia wymagań aby zainstalować windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ziloth Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 11 godzin temu, razor1995 napisał: Windows 11 Insider Preview 22458.1000 (rs_prerelease): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ciekawy błąd, po aktualizacji z 454 do 458 gdy klikam prawym przyciskiem myszy plik wideo(obojętne jaki) to zawiesza mi explorera....Trzeba restartować explorer.exe.... Cytuj
stens Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 U mnie tego bug_a nie ma. Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Ciekawe kiedy kolejna nowsza BETA wskoczy i czy będzie to finalna wersja która wskoczy 5-10-2021 , bo nie wiem czy zostawiać te bete czy aktualke zrobić jak wyjdzie oficjalna wersja Cytuj
Gość Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Czy da się dodać jakoś sekundy w zegarze systemowym? Cytuj
frankopan Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 A skąd pobrać Windows 11 22458 Cytuj
Hannibal Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Public Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Nowe Poprawki! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 i egoiszt lubią to Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Już jest. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i JanKo6 lubią to Cytuj
Ingnito Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 ok z wu poszlo aktualizacja wjechała na salony egoiszt lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Ale jesteś 30tam% było tak inadal jest Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 Nadal nie działa mi lupka windows search , i nie wskakuje klawiatura ekranowa po przejściu w tryb tabletu a niby cos tam piszą że naprawili ten bug :/ Cytuj
ampa Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2021 I ten napis podczas aktualizacji "Upewnij się że twój komputer jest włączony"...no nie na pewno nie jest jak się aktualizacja robi egoiszt i Ingnito lubią to Cytuj
Hannibal Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 12 godzin temu, ampa napisał: I ten napis podczas aktualizacji "Upewnij się że twój komputer jest włączony" Mam wrażenie, ze "ten napis" to już kilka Windowsów przetrwał. Bym się go jednak aż tak nie czepiał, a najwyżej przyjmował z lekkim uśmiechem (to tylko nieudolność w zwracaniu uwagi posiadaczom laptopów na konieczność (dla ich własnego dobra) użycia zasilacza, a nie baterii). Gdybyśmy bowiem mieli się tego typu niedoróbek czepiać, to jakie reakcje winny budzić, za swą formę, posty użytkowników, którzy każdego dnia (są na to dowody): "Puszczają balony z druhem Kowalskim na czele"? Cytuj
ampa Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Oj tam ja się nie czepiam tylko mnie śmieszy że podstawowego komunikatu nie potrafią ogarnąć (chyba że tłumacz zawalił), w innych systemach chyba jest to bardziej...nie wyłączaj komputera podczas aktualizacji ale moja pamięć jest krótka (co świadczy o tym że nikt na to nie zwraca uwagi), a co do laptopowców to taki komunikat nic im nie powie o zasilaniu z jakiego mają korzystać podczas aktualizacji. Niedoróbki należy wytykać najlepszemu systemowi na świecie, nie tylko te stylistyczne (bo tu nawet nie o styl chodzi tylko oczywistą oczywistość ) ale i wszystkie inne. Musi być wszystko pisane jak w amerykańskiej instrukcji bo ludkowie nie podołają. Cytuj
egoiszt Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Ma ktoś pomysł na naprawę fixa z niedziałającą lupką i klawiaturą dotykową , sposoby z win 10 nie działają - czysta instalka w11 też nie Jeśli nie bo to beta to spoko obędzie się Cytuj
ampa Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Masz ekran dotykowy, na laptopie działasz czy na czymś innym bo win 11 nie ma dostępnego jako takiego trybu tabletu jak to było w dziesiątce. Cytuj
egoiszt Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Wiem , że tryb tabletu działa inaczej niż w 10 spoko jakoś to przeżyje , to na czym działam to niszowy sprzęt podręczny do neta itp. Arc 11.6 techbite w11pro Cytuj
ampa Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Kombinowałeś z obrotem w ustawieniach? bo coś gdzieś mi przemknęło że z tym coś się działo. Cytuj
egoiszt Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Wszystko jest włączone jak trzeba , po prostu coś im w W11 nie pykło jeśli chodzi o wersja tablet , jesli przechodzę do tego trybu ikony na pasku lekko się oddalają od siebie aby łatwiej było z nich korzystać dotykiem i ok , ale w momencie gdy chce coś wpisać np. tak jak teraz pisze na forum to w10 sam wiedział że będę pisał i klawiatura ekranowa od razu się pojawiała - tu tego nie ma - nie reaguje - nie ma tego efektu - mam przypiętą klawiaturę ekranową do paska i w ten sposób z niej korzystam - ba tak ją " aktywuję" by pisać w trybie tabletu No i nadal nie działa opcja lupki windows search , najeżdżam na lupkę i nie reaguje opcja . Cóż , aż tak to nie potrzebne ale drażni że coś nie działa , reszta śmiga perfekt - system jest szybszy niż w10 Cytuj
ampa Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 To akurat rozumiem, nie działa a powinno i wkurza egoiszt lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź