Jump to content

the_naturat_com

Użytkownik
  • Content Count

    65
  • Posty z Chatbox

    65
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About the_naturat_com

  • Rank
    Zaawansowany użytkownik

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nieustawiona

Recent Profile Visitors

281 profile views
  1. @srom-otnik ale nie chcę korzystać z WMP. Na tamtym systemie włączyłem udostępnianie folderów z filmami i wszystkie były dostępne na TV. Urządzenia podłączone do wspólnej sieci WiFi. Tutaj zrobiłem identycznie i nie widzi mkv. Dlaczego tam TV widział wszystko, a tu nie?
  2. Widzę, że system nie udostępnia klików mkv. Jeśli nie znajdę przyczyny to chyba będę musiał wrócić, chociaż podoba mi się Twój win.. Wcześniej miałem to:
  3. @srom-otnik jednak nie do końca działa wszystko poprawnie. Niby TV widzi udostępnione foldery, ale nie wszystkie pliki. Np w folderze jest 11 plików z filmami, a w TV jest 5. Od czego może to zależeć? Na poprzednim modzie 8.1 wszystko działało poprawnie.
  4. @srom-otnik dzięki. Jesteś wielki. Wystarczyło włączyć Windows Search ( Automatycznie /opóźnione uruchamianie), wtedy poszła usługa udostępniania (dałem też na Automatycznie /opóźnione uruchamianie). Teraz już mogę znów oglądać filmy z lapka na TV.
  5. @mbielak012 ok, nadmiar testosteronu rozładowany. Było minęło. @Franc tak, mam wersję pełną. Antywirus to Avast. Pozostaje pytanie jak to naprawić? Jak próbuję włączyć strumieniowe przesyłanie plików jest błąd. Nie da się uruchomić Usługi udostępniania w sieci programu Windows Media Player. Jest błąd 1068.
  6. @mbielak012 tak. Klikam na tak. Nie działa. Klikam na nie i włączam wszystko. Nie działa. Nawet różne kombinacje nie pomagają. Nie działa udostępnianie plików w sieci domowej.
  7. @P4VL0 dlaczego grzeczniej? Wszyscy po kolei pieprzą farmazony, wymądrzają się jeden przez drugiego zamiast przeczytać o co mi chodzi i spróbować pomóc. Włącznie z Tobą. Od zawsze używam modowanych systemów. Najpierw Malcolm, potem A-Team i SROM-otnik. Zawsze jak coś było wyłączone to dało się włączyć. Tu się nie da i to jest błąd. Czy to takie trudne do ogarnięcia? @mbielak012 żadna konfiguracja optymalizacji nie naprawia tego błędu. PS. Faktycznie mogłeś opacznie to zrozumieć. Zwracam honor.
  8. @mbielak012 dlaczego nie możesz zrozumieć tego co napisałem? Zamiast się wymądrzać przeczytaj uważnie wszystkie moje poprzednie posty. Przerasta Cie czytanie ze zrozumieniem? Próbowałem już wszystkiego co da się zrobić z tą Optymalizacją. Nic to nie daje. Nieważne co zrobię zawsze mam błąd w usługach.
  9. @mbielak012 jesteś jakiś nienormalny? Jak jesteś taki cwaniak to słucham, jak zrobić by to działało. Optymalizacja usług nie działa.
  10. Jakie to chore. Chcemy na tak, ale trzeba wcisnąć na nie? To po co takie pytanie? Nie mniej jednak jak dam na nie to jest jeszcze gorzej, bo Centrum Zabezpieczeń ma jakiś problem. Tak czy siak nie działa udostępnianie. Wie ktoś jak to naprawić, czy muszę sobie radzić sam?
  11. @eidur i @mbielak Macie w ogóle ten system? Zamiast pisać takie głupie komentarze należało by to sprawdzić. Tam nie ma żadnych opcji. Jest tylko to: To nic nie daje.
  12. @mbielak012 a co tam jest do ustawiania?
  13. Hej. Wgrałem ten system i nie działa mi udostępnianie plików w sieci domowej, Jak to naprawić?
  14. @Radzior2010 ok, tylko po co mi to piszesz? Tyle to wiem. Co do dysku, to nie kupowałem słabszych. Win x86, bo 3GB RAM. Miałem dokładać i instalować x64, gdy zmieniłem procek na T8100, ale szkoda kasy.
×
×
  • Create New...

Important Information