ChatStresser Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 11 godzin temu, Omsi napisał: Mam problem podczas instalacji czy to z USB czy z wypalonej płyty cały proces instalacji przebiega pomyślnie lecz przy ponownym uruchomieniu znów przechodzi do instalacji Windows od nowa. Co robię nie tak? Wszystko zrobione wg instrukcji z pierwszego postu. Sprzęt to laptop Samsung r 710. Po zainstalowaniu zmien sobie priorytety botowania, bo pewnie masz ustawione jako 1 nosnik do instalacji. Cytuj
Nessmin556 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 Mam problem z zainstalowaniem Windowsa 7 na Lenovo 320-15isk, otóż robię UEFI na pendrive w Rufusie, odpalam instalkę i nagle na ekranie pojawia się 0x0000c coś tam, jak to naprawić? Cytuj
Widzior Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 Godzinę temu, Nessmin556 napisał: jak to naprawić? Po 1sze instalować w trybie MBR, a po 2gie użyć systemu z zintegrowanymi potrzebnymi sterownikami, jak się samemu tego nie chce zrobić albo nie umie. No ludzie, ile razy dziennie można to pisać, że od Skylake Win7 nie jest oficjalnie wspierany i bez kombinacji nie idzie go zainstalować ??? Tu masz gotowca, którego wiki specjalnie zrobił dla takich jak ty, no ale po co poczytać i poszukać - Cytuj
bractwostali Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 4 godziny temu, Nessmin556 napisał: Mam problem z zainstalowaniem Windowsa 7 na Lenovo 320-15isk, otóż robię UEFI na pendrive w Rufusie, odpalam instalkę i nagle na ekranie pojawia się 0x0000c coś tam, jak to naprawić? musisz przeformatować partycje z mbr na gpt mozna to zrobić programem AOMEI Partition Assistant Cytuj
Never1234 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam Mam pytanie czy ten Bypass jest już zainstalowany w systemie czy trzeba ręcznie go zainstalować z folderu EXTRA ?? Pozdrawiam Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 W dniu 31.07.2020 o 22:03, NiKKA.Labs napisał: - Zintegrowany BypassESU v7 (opcja 1 - Full; ESU+WU+NET) ... a więc nic nie musisz ale żeby wyszukiwał kolejne, dociągnij v9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło 2020 JanKo6 lubi to Cytuj
Never1234 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 17 godzin temu, zdzisiek24 napisał: ... a więc nic nie musisz ale żeby wyszukiwał kolejne, dociągnij v9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No ok a powiedz mi normalnie po instalacji można go usunąć ? Nic się nie powinno wysypać prawda xd?? JanKo6 lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Można ale po co jak za miesiąc będą nowe aktualizacje ? ... tylko "dotNetFx4_ESU_Bypass" po aktualizacji zaleca się wyłączyć i odpalić przy kolejnej "miesiączce" Cytuj
Seawac Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Mógłbym prosić kogoś o wrzucenie tego systemu na jakiś ludzki serwer? Z tego files nie da się pobać. Stanęło na 46% i tyle. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Nie czekaj na łaskę ... torrentem poleci jak ze spłuczki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Seawac Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 9 minut temu, zdzisiek24 napisał: Nie czekaj na łaskę ... torrentem poleci jak ze spłuczki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki, faktycznie w apce torrenta pobiera szybko. Cytuj
Wbrothers Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 On 11/1/2020 at 11:38 PM, zdzisiek24 said: ... a więc nic nie musisz ale żeby wyszukiwał kolejne, dociągnij v9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Panie, panie jakie haslo i czy to na 32 bit, takiego bypasu potrzebuje Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 @Wbrothers hasło 2020 ... a w pliku readme masz wszystko opisane lub jest temat na forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Seawac Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Niestety nie działa ten system. Próbowałem chyba wszystkiego, instalacji gpt, mbr i nic. W opcjach secure bot wyłączony. W normalnym iso po istalacji wali bluescreenami a w tym uefi wywala błąd, że nie można wykonać konfiguracji... Wcześniej instalowałem od sromotnika i było zero problemów. Cytuj
new user Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Niestety, ale mam dokładnie ten sam problem co użytkownik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Próbowałem praktycznie wszystkich kombinacji instalacji na urządzeniu Dell 9010 i każda z nich była zakończona niepowodzeniem. Cytuj
Nessmin556 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Czy mogę odpalić ten obraz ISO na VirtualBoxie? Cytuj
Miastowy Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Z instalacją z tego obrazu nie jedna osoba ma problem, lepiej instalować wcześniejszą (aktualizacje świeżo po skończeniu wsparcia) jak już ktoś się uprze przy obrazie NiKKA. Cytuj
jorgusek Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie wiem gdzie macie problem, ściągnąłem wersję x64 z Torrenta, zainstalowałem próbnie wszystkie wersje, każdą mogę aktywować, zostałem przy wersji proffesional, sprawuje się idealnie. Cytuj
Miastowy Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Ok, lecz to nie znaczy, że każdemu wszystko się wgra jak należy. W Dellu też mam ten sam problem, u mnie rzekomo chodzi tu o RAM (taka info z bluescreenu, chodź memtest pokazał 0 błędów) a nie będę z siebie robić pośmiechowiska pożyczając od kogoś RAM, aby spróbować wgrać Windowsa z tego akurat odrazu. Windowsów masa na forum. Cytuj
jorgusek Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, jorgusek napisał: Nie wiem gdzie macie problem, ściągnąłem wersję x64 z Torrenta, zainstalowałem próbnie wszystkie wersje, każdą mogę aktywować, zostałem przy wersji proffesional, sprawuje się idealnie. Jeżeli są chętni, mogę wstawić System na mega.nz lub gmail.com [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Seawac Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, jorgusek napisał: Nie wiem gdzie macie problem, ściągnąłem wersję x64 z Torrenta, zainstalowałem próbnie wszystkie wersje, każdą mogę aktywować, zostałem przy wersji proffesional, sprawuje się idealnie. W poprzedniej wersji tego problemu nie ma, bo instalowałem i poszło bez problemów więc coś jest tutaj popsute. 14 godzin temu, new user napisał: Niestety, ale mam dokładnie ten sam problem co użytkownik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Próbowałem praktycznie wszystkich kombinacji instalacji na urządzeniu Dell 9010 i każda z nich była zakończona niepowodzeniem. Mam rozwiązanie a raczej kolega wyżej je podał. Zainstaluj starszą wersję z tego wątku: Jeśli chcesz mieć aktualizacje netframeworka to musisz zaktualizować bypass do wersji v9 bo nie przechodzi na starej. Przed instalacją bypass-a musisz zainstalować aktualizacje ręcznie podane w spoilerze o nazwie "Prerequisite Updates" Zresztą tam wszystko pisze, jest też link do poradnika w tym linku tylko konto musisz zrobić. Jeśli będziesz potrzebował pomocy to pisz śmiało [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja sam zainstalowałem ostatecznie wersję od sromotnika, ma kilka fajnych funkcji: Edytowane 4 Listopada 2020 przez Seawac zły link Cytuj
Vexter Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Czy laptop z 2GB ram, HDD i Core 2 Duo T5800 uciągnie ten system? (przeglądanie internetu only, office raz na ruski rok) Cytuj
new user Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 21 minutes ago, Vexter said: Czy laptop z 2GB ram, HDD i Core 2 Duo T5800 uciągnie ten system? (przeglądanie internetu only, office raz na ruski rok) Tak, sam instalowałem na podobnym sprzęcie wersję 32 bitową tego systemu. Spore przyspieszenie w tym przypadku dałaby zamiana HDD na SSD. Cytuj
Vexter Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 1 minutę temu, new user napisał: Tak, sam instalowałem na podobnym sprzęcie wersję 32 bitową tego systemu. Spore przyspieszenie w tym przypadku dałaby zamiana HDD na SSD. czyli mówisz ze 32>64 w tym przypadku? Cytuj
new user Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 1 minute ago, Vexter said: czyli mówisz ze 32>64 w tym przypadku? Zgadza się, w przypadku posiadania <4GB pamięci RAM instalacja systemu 64 bit w większości przypadków mija się z celem. Cytuj
Vexter Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 12 minut temu, new user napisał: Zgadza się, w przypadku posiadania <4GB pamięci RAM instalacja systemu 64 bit w większości przypadków mija się z celem. Super, dziękuję i pozdrawiam Cytuj
krynioski Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 W dniu 31.07.2020 o 22:03, NiKKA.Labs napisał: NiKKA p r e s e n t s : Windows.7.SP1.IE11.PL.x64.2020.07-NiKKA POBIERANIE: XXX Witam Panowie. Jest może jakiś inny link do tego pliku W7PL642007 ? Pobieranie doszło mi do 99% wyskoczył błąd i przycisk Save file nie był aktywny. PS. Jestem ciekawy czy ta wersja systemu windows 7 rozwiąże moje problemy. Mam taki malutki komputer mini PC na celeronie, zawieszany z tyłu monitora za pomocą uchwytu VESA. Mam starego Windowsa 7, którego próbowałem zainstalować z usb pendrive na tym mini komputerze. Instalator normalnie się uruchamia. Dochodzę do momentu że widzę na monitorze wybór Regionu, języka, układu klawiatury, lecz w żaden sposób nie mogę przejść dalej, ponieważ myszka na usb nie jest w tym momencie aktywna. Próbowałem samą klawiaturą, za pomocą Tabulatora i Enter ale też na nic nie reaguje. Tak jakby Te stare obrazy windows nie miały jakiś sterowników. Dla przykładu Windows 10 Pro instaluje się bez żadnego problemu. Myszka i klawiatura działa. Pozdrawiam. Cytuj
Widzior Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Godzinę temu, krynioski napisał: ponieważ myszka na usb nie jest w tym momencie aktywna.....Tak jakby Te stare obrazy windows nie miały jakiś sterowników. Żaden windows 7 nie ma sterowników USB 3.0, nie ważne stary czy nowy, trzeba samemu dodać albo ściągnąć obraz z już dodanymi jak się ma sprzęt gen Skylake lub nowszy. Oczywiście nie raczyłeś podać jakichkolwiek informacji o swoim sprzęcie, więc znów trzeba wróżyć z fusów. Tu masz obraz już gotowy - Cytuj
nje Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Mam problem z aktualizacjami KB4580345 i KB4579977. Obie wyrzucają niepowodzenie podczas instalacji. Cytuj
Widzior Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 7 minut temu, nje napisał: Mam problem z aktualizacjami KB4580345 i KB4579977. Obie wyrzucają niepowodzenie podczas instalacji. Bo masz starego Bypassa, a to aktualizacje z października, ile razy można to pisać??? nje lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi