Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya,

dzięki za Twoją pracę, mam taki problem:

Lapek Dell z taką dziwną wersją 10 pro education - przy próbie zmiany klucza a dokładniej przy procesie aktywacji nowego wywala błąd że nie może się połączyć i aby sprawdzić połączenie sieciowe.

Na Innej instalce 1909 poszło bez problemu.

Pozdro 

Opublikowano
10 godzin temu, zwierzaczek666 napisał:

ciekawe bo libre wchodzi bez problemu a cuda z czyszczeniem

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

I taka pi****la. Nie moge dodac awataru do konta :)

Błąd czyszczenie nie pochodzi ode mnie, widać DISM++ nie lubi się z 2004...

Moje skryptowe Czyszczenie z menu podręcznego wykonuje ten sam schemat oczyszczania WinSxS, więc można sobie tego buga odpuścić. 

Avatara dodasz, jak włączysz jego wyświetlanie na ekranie logowania. W Tuning jest tweak

Opublikowano
36 minut temu, srom-otnik napisał:

Avatara dodasz, jak włączysz jego wyświetlanie na ekranie logowania. W Tuning jest tweak

Dzieki. Dziala niedoczytalem. A jak sie ma sprawa z podlazeniem glosnika blu ?? jakis myk czy mnie przymulilo. Pozatym system ok

Opublikowano
2 godziny temu, srom-otnik napisał:

Lite na finiszu, tymczasem podeślę Wam dziś/jutro wersję Full z poprawkami. W niej MUSI WSZYSTKO działać bez zająknienia. 

Poprawiłem, co na tą chwilę mi się udało. Drążymy głębiej w poszukiwaniu bugów.

PZDR!

Jesteś królem modyfikacji win 

Opublikowano

Gotowe, wersja TEST 2 do Waszej dyspozycji. 

Poprawiłem:

- kopia zapasowa oraz punkty przywracania;

- logowanie biometryczne przy dowolnej konfiguracji usług;

- instalację .msi

Ponadto zintegrowałem wszystko, co można pobrać z WU na dzień dzisiejszy oraz zmniejszyłem rozmiar iso (dokładniejsze oczyszczenie obrazu)

Lejos, JanKo6, robin i 1 inny lubią to
Opublikowano

Jak to jest obecnie z mega ? Da się jakoś przez soft pobrać ? Bo na tą chwilę megadownloader nie łyka linków z twoim obrazem. A pobierać przez przeglądarkę nie da się...

Opublikowano

Pobierz wersje MegaDownloader 1.8, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo stara 1,7 to dawno już zbikowała. Na nowej śmiga wszystko.

Ewentualnie polecam MegaBasterdWindowsPortable_7.26 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] które również śmiga.

JanKo6 lubi to
Opublikowano
14 godzin temu, darekka napisał:

Pobierz wersje MegaDownloader 1.8, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo stara 1,7 to dawno już zbikowała. Na nowej śmiga wszystko.

Ewentualnie polecam MegaBasterdWindowsPortable_7.26 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] które również śmiga.

Dzięki,śmiga z tego drugiego linka soft. Polecam

Opublikowano
17 hours ago, srom-otnik said:

Gotowe, wersja TEST 2 do Waszej dyspozycji. 

Poprawiłem:

- kopia zapasowa oraz punkty przywracania;

- logowanie biometryczne przy dowolnej konfiguracji usług;

- instalację .msi

Ponadto zintegrowałem wszystko, co można pobrać z WU na dzień dzisiejszy oraz zmniejszyłem rozmiar iso (dokładniejsze oczyszczenie obrazu)

Będziesz miał mnie dosyć z tym logowaniem twarzą, ale ono nadal działa tylko na usługach domyślnych. O ile ekran "opcje logowania" daje się tym razem wyklikać po optymalizacji, o tyle system nie pamięta danych twarzy i za każdym razem pyta o PIN, a jak się wejdzie w opcje logowania, to jest przycisk "Konfiguruj" zamiast "Zwiększ dokładność rozpoznawania"

przemo i srom-otnik lubią to
Opublikowano
6 minut temu, robin napisał:

z tym logowaniem twarzą, ale ono nadal działa tylko na usługach domyślnych. O ile ekran "opcje logowania" daje się tym razem wyklikać po optymalizacji, o tyle system nie pamięta danych twarzy i za każdym razem pyta o PIN, a jak się wejdzie w opcje logowania, to jest przycisk "Konfiguruj" zamiast "Zwiększ dokładność rozpoznawania"

Będziemy badać temat dalej, do skutku! Ważne, że idziemy w dobrym kierunku 

Opublikowano

Obecnie montuję w adobe premiere na 10 LTSC 2020 Twoim Sromotniku i jest lux........fajnie działem na 1909 i było wydajnie jak na 10 tkę........ która 10-tka jest do takich zastosowań nr.1 Twoim zawodowym okiem jako wykonawcy sprawnych stabilności i palenia iskier....... zbuduj nam taki system a cię ozłocimy Sromotniku....

Od 8 lat wierny Twoim modom.......

Opublikowano
13 godzin temu, zwierzaczek666 napisał:

Wszystko działa ale nie moge podlaczyc(nie znajduje) glosnika bluetoth

To dziwne bo u mnie działa normalnie , mam na płycie głównej BT i bez problemu wszystko łączy , pad od PS4 czy słuchawki