Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 hours ago, srom-otnik said:

Witajcie!

Pracuję nad H2. Wersja testowa PEŁNA - jak coś nie przeszkodzi, będzie w ciągu ok. tygodnia, tak to jakoś widzę.

PZDR!

No i  to jest dobra wiadomość w dzisiejszym dniu :)

Opublikowano
Będzie można przejść z 2004 na 20H2 bez reinstalacji na czysto? Czy trzeba reinstalować?
W dziełach mistrza zawsze trzeba instalować od zera. Ale to chyba nie jest problemem? Bynajmniej dla mnie

Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
19 minut temu, jakkto napisał:

jest jakikolwiek działający link do pobrania od srom-otnik ? szukam systemu na tablet dość okrojonego chciałem sprawdzić ale wszystkie linki sa padnięte

Przecież ten z MEGA działa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

Opublikowano

Witam o co może chodzić 2 raz w ciągu 3 miesięcy po włączeniu pc muszę na nowo system instalować bo komputer się włącza ale pulpitu nie mam jest tylko czarny ekran mogę używać menadżer zadań ale ponowne uruchomienie explorera nic nie daje ?

Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością na nowy Win 10 .

W dniu 13.02.2021 o 08:51, roman59 napisał:

Przecież ten z MEGA działa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

Opublikowano

Czy znalazła by sie osoba która wykona reup z mega na inny hosting np google  ? Nie pobiera mi sie w ogóle. Reset rutka oraz przeglądarki nie odpowiada. Pobiera do 17 i twierdzi że jest problem z połączeniem. Tylko na mega mam problem z pobieraniem ^^

Opublikowano

W10 Lite, domyślne ustawienia usług, próbuje zainstalować aplikacje do zarządzania laptopem od Asusa Armoury Crate i niestety w połowie wywala błąd sprawdź połączenie z internetem (chociaż internet jest dostępny). Miał ktoś podobny problem, może trzeba włączyć jakąś usługę żeby to poszło?

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

25 minut temu, dimson napisał:

W10 Lite, domyślne ustawienia usług, próbuje zainstalować aplikacje do zarządzania laptopem od Asusa Armoury Crate i niestety w połowie wywala błąd sprawdź połączenie z internetem (chociaż internet jest dostępny). Miał ktoś podobny problem, może trzeba włączyć jakąś usługę żeby to poszło?

W10 Lite to system dla KASKADERÓW...

Jak nie chcesz mieć problemów, to instaluj pełną wersję WJG10, tam WSZYSTKO DZIAŁA!

Opublikowano

Czy jest już dostęna wersja 20H2 od sromotnika?

Którą wersje polecacie do gry Destiny 2 oraz do komunikatora Discord?

Czy na tych wersjach można instalować Privazer czy lepiej sobie odpuścić?

Pozdrawiam

Opublikowano

@srom-otnik prawilnie pocisnąłeś tego złodziejaszka modyfikacji, wyszlo wkońcu że jedynie co umie stworzyć to... obraz iso, a reszta kopiuj wklej :D 

czekamy na nową wersje w10, choć żal będzie robić formata działającemu perfekcyjnie systemowi na korzyść nowej wersji. może zrobisz jakąś wersję nie wymagającą formata? wersja 2004 śmiga elegancko ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, blazenxd1 napisał:

@srom-otnik prawilnie pocisnąłeś tego złodziejaszka modyfikacji, wyszlo wkońcu że jedynie co umie stworzyć to... obraz iso, a reszta kopiuj wklej :D 

czekamy na nową wersje w10, choć żal będzie robić formata działającemu perfekcyjnie systemowi na korzyść nowej wersji. może zrobisz jakąś wersję nie wymagającą formata? wersja 2004 śmiga elegancko ;) 

Sprawdziłem v20H1 może być zaktualizowana z piziomu Windows Update do H2 bez utraty mojej funkcjonalności. :P

Dziś postaram się skończyć wersję Full H2 (Home & Pro). Może jutro ją upchnę na serwer. 

PZDR! 

JanKo6, Gryzlacz i pawlinho lubią to
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, guliveros napisał:

1909 też już nie ma. Można prosić jeszcze  o linka?

Zaraz linka podesle bo mam wszystkie JGki

EDIT: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Edytowane przez John Marston