MiłoszPL Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy ten laptop będzie dobry? Potrzebuje najtańszego laptopa do gier przeglądarkowych. Musze mieć funkcje wgrania rozszerzenia do gry przeglądarkowej przez wypakowanie archiwum zip, instalowanie dowolnego systemu operacyjnego bez utraty gwarancji i siec wi-fi.. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 1 minutę temu, MiłoszPL napisał: instalowanie dowolnego systemu operacyjnego W przypadku tego laptopa możesz sobie zainstalować okrojonego Linuksa. Słaby Atom, 32GB dysk i 1GB RAM nawet XP by kulał. Skąd bierzecie pomysły na takie laptopy? W tej cenie można kupić nawet używanego laptopa 4 gen pokroju Lenovo G510. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Chce nowy a potrzebuje do jednej gry ,żeby chodził 24h/7 dni w tygodniu. Stąd tez sieć wifi jest wazna. Cytuj
Gość Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Ja pie....le i co jeszcze chcesz żeby robił ? może loda ? ,czy ty w ogóle patrzyłeś na parametry !? , tego to i za darmo szkoda brać bo zdrowie i nerwy Twoje są więcej warte. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Chodzi mi o gre przeglądarkowa a to jest najtańszy nowy laptop. Cytuj
Widzior Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Człowieku, zrozum, pomijając beznadziejne parametry, to to jest Kiano, to nie będzie działać I nie nazywaj tego padła laptopem, bo tym nie jest. Co najwyżej słabym kalkulatorem. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 W tej cenie to nic lepszego nie kupie? Cytuj
jarexpol Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moszter lubi to Cytuj
moszter Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 W tej cenie tylko używane / poleasingowe, np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] itd. Cytuj
jou300 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Do twoich potrzeb najtańszy będzie za 1199zł Lenovo Tutaj masz Linka do więcej informacji : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten co pokazałeś to do niczego się nie nadaje, szkoda kasy, nie warto 499zł na tego śmiesznego laptopa. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 46 minut temu, jou300 napisał: Tutaj masz Linka do więcej informacji : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przestańcie z tego typu laptopami. Pentium 5405u jest słabszy od 6-letniego i5 4210m: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten laptop to totalna popierdółka. Nie do sprzedania w przyszłości, ani teraźniejszości. Konfigurowalne TDP czyli na 99% fabrycznie obniżone. Kość RAM 4GB - single channel - tylko jeden slot (dobrze że w ogóle jest wymienna). Bateria żenująca. Układ chłodzenia żenujący. Brak portu LAN - totalna żenada - tylko wifi. Jedyny możliwy system to Win 10. Cytuj
jou300 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 13 minut temu, wiktorynek napisał: Przestańcie z tego typu laptopami. Pentium 5405u jest słabszy od 6-letniego i5 4210m: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten laptop to totalna popierdółka. Nie do sprzedania w przyszłości, ani teraźniejszości. Konfigurowalne TDP czyli na 99% fabrycznie obniżone. Kość RAM 4GB - single channel - tylko jeden slot (dobrze że w ogóle jest wymienna). Bateria żenująca. Układ chłodzenia żenujący. Brak portu LAN - totalna żenada - tylko wifi. Jedyny możliwy system to Win 10. Jestem świadomy, że nie jest najlepszy ale autor chyba chce mieć naj tańszy, więc podałem naj tańszy co jest coś wart. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Dlatego zdecydowanie lepiej kupić za połowę ceny dobrą używkę - lepszą, w pełni funkcjonalną, możliwą do rozbudowy, naprawy, czegokolwiek. O tym Kiano, nawet nie wspominam, bo to zabawka. Dzisiejsze tanie laptopy, to jakiś żart z klienta. G77 lubi to Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Kupiłem Laptop KIANO Intelect X3 x5-Z8350. Niestety aktualizacja instaluje się już z 2h i mam 23%. Jak mam to naprawić? Nie mogę wyłaczyć laptopa. Cytuj
Widzior Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 27 minut temu, MiłoszPL napisał: Niestety aktualizacja instaluje się już z 2h i mam 23%. Jak mam to naprawić? Nie mogę wyłaczyć laptopa. Wyebać przez okno A tak serio zostawić na 2 doby, może w tym czasie się wyrobi Albo lepiej nie, bo i tak zabraknie mu miejsca na tym super dysku "SSD" i wywali na końcu errora, szkoda prądu Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Jak to może być ssd skoro aktualizuje się kilka razy dłuzej niż na pc hdd? Cytuj
Gość Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 To eMMC, HDD jest szybsze od tej pamięci flash zapewne Cytuj
Widzior Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Taaa jasne, SSD w tym Kiano nigdy nie było, ty nawet nie wiesz co kupujesz. Trujesz na forum, zakładasz tematy, ludzie ci doradzają, a ty i tak masz to w głębokim poważaniu i robisz po swojemu, a potem od nowa trujesz, bo kupiłeś guano, i tak w kółko. Weź ty się ogarnij. Ten pseudo-kalkulator, który kupiłeś, to możesz jako podstawkę pod herbatkę używać. nudzija lubi to Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Pytam czy da się jakos to ominac np: zainstalowac Windows 7. Niestety w tej cenie to tylko używane kupisz lepsze, które mogą się zepsuć w każdej chwili. Cytuj
Widzior Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Używany ThinkPad albo Dell Latitude przeżyłby tego śmiecia 1000000x. A o innym systemie niż Win10 na tym wynalazku zapomnij. Cytuj
GT500s Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Jak chcesz mam na sprzedaż HP 2570p bez dysku, i7-3520m + 8GB RAM. Jedną wadą jest 1 ukręcona śrubka od ramki 2,5" dysku. Jak byś go chciał to wykonam testy i propozycja ceny na PW. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 25 minut temu, MiłoszPL napisał: czy da się jakos to ominac np: zainstalowac Windows 7 Nie. 25 minut temu, MiłoszPL napisał: które mogą się zepsuć w każdej chwili Obyś z tym Kiano nie biegał kilka razy do serwisu na gwarancji, a po gwarancji... przez okno. P.S. Za chwilę będziesz na nim instalował Linuks żeby przeglądarkę odpalić, bo do niczego innego się nie nadaje. Filmy na YT będą miały problemy. Cytuj
marcelgg Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Jeśli kupujesz przez Internet, masz możliwość zwrotu produktu w ciągu 14 dni bez podania przyczyny. Oczywiście, że używane starsze laptopy są lepsze. Mają jeszcze normalne systemy operacyjne, Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Wiem o tym. To jest jakas blokada na instalacje innego systemu operacyjnego? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Teraz, MiłoszPL napisał: To jest jakas blokada na instalacje innego systemu operacyjnego? Brak sterowników do tego wynalazku. A bios ma chociaż opcję Legacy lub UEFI-CSM? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 To nie da sie sformatowac dysku twardego? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Da się, dlaczego ma się nie dać? Inna kwestia, to sterowniki - jest partycja recovery, jakaś płyta, strona firmowa, WU znajduje? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Nie znam się na laptopach. To mój pierwszy w zyciu laptop. Cytuj
GT500s Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 20 minut temu, wiktorynek napisał: Da się, dlaczego ma się nie dać? Inna kwestia, to sterowniki - jest partycja recovery, jakaś płyta, strona firmowa, WU znajduje? a powiem Ci na kwarantannie bym się pobawił tym sprzętem Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Jak coś sie instaluje to obraz się odwraca bokiem. Nie wiem czy to błąd laptopa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi