konuss Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Aktualizacja 1-szy post Zmiany w wersji 4: najnowsza kompilacja systemu + wszystkie mozliwe aktualizacje całkowita zmiana post-setup, setupcomplate, system tweaków oraz same tweaki reg jak pisalem wczesniej w w wersji Home-Pro pojawia się Google Chrome zamiast nowego Edge JanKo6 i Speedo lubią to
janek917 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Pobrany,za chwilkę instalacja.Podziękowania za pracę.
egonlxn Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 21 hours ago, janek917 said: PotPlayer -200204 (17.21126) x64 Portable.W większości używam programów portable. Dzięki za info.Ta wersja też mi nie pomogła.Jako ciekawostkę powiem że w wersji 32 bitowej ten problem zniknął;) janek917 lubi to
szuwarek102 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jeszcze jakbyś dodał explorera 7 to by pasowało bo po dograniu to nie zawsze jest tak jak powinno po restarcie.
konuss Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Godzinę temu, szuwarek102 napisał: Jeszcze jakbyś dodał explorera 7 to by pasowało bo po dograniu to nie zawsze jest tak jak powinno po restarcie. Ok postaram się w nestepnej wersji.
kmgnm Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Witam mam pewien problem, mianowicie w przeglądarce Microsoft Edge nie moge się zalogować do konta ponieważ wyskakuje mi komunikat że uruchomiłem przeglądarke jako administrator i żebym odpalił ją jako zwykłego usera. W jaki sposób mogę ją uruchomić BEZ podniesionych uprawnień? edit: Poradziłem sobie z uruchomieniem jako standardowy user ale wyskakuje komunikat z błedem 0 teraz przy próbie zalogowania :/
szuwarek102 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 11 godzin temu, konuss napisał: Ok postaram się w nestepnej wersji. Kiedy się można spodziewać następnej wersji
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Przecież dopiero wczoraj wyszła nowa - nie przesadzasz ? Uzywasz tego - OldNewExplorer 1.1.9 ? Ja używam od bardzo dawna i nigdy - na żadnych modach nie miałem z nim problemów. Ostatnio używam trochę przerobionych stąd - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na dole masz linki do czterech różnych wersji - na screnach masz - czym sie różnią. I z tego powodu konuss wcale nie musi wydawać nowej wersji. Trochę inicjatywy i google.
mt17 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Z ciekawości zapytam. Skoro usunięto sklep, to czy będą tutaj działać gry z apki Xbox'a ? Bo niezbyt kojarze czy jedno tak na prawdę potrzebuje drugiego
Malpa73 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nie, nie będzie działać. Zainstaluj wersję Compact która ma sklep
graveler Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 hej, co zrobić żeby wyszukiwanie działało - wyświetla się ale nie można nic wpisać na pasku? Zainstalowałem "everything" ale potrzebuje wyszukiwania programów, ustawień itd jak to było do tej pory w opcji wyszukiwania
szuwarek102 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 A czy w każdej 10 po podpięciu pena pokazuje dwa razy urządzenie .
zbychg Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Usuwanie duplikujących się dysków [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Lolu1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Bardziej jest pocięta ta wersja czy compact ?
konuss Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Tak bardziej... jak opis mówi - SLIM !!!
deyath Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 mam problem z ikonami w zasobniku (kolo zegara) a mianowicie mam ikone "Bezpieczne usuwanie sprzetu i wysuwania nosnikow" i tam wisi dysk ssd a 2 ikona to tzw "tarcza z zółtym wykrzyknikiem" gdzie zadne klikniecie na nie nie dziala macie jakies pomysly aby te bledy zkliwidowac? bo irytują mnie
konuss Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Gdybyś pokazał screen było by łatwiej pomóc.
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A jest to po aktualizacji systemu czy na systemie nie aktualizowanym? Ta tarcza to ikona zabezpieczeń i jeśli pokazała się po aktualizacji to znaczy że aktualizacja zbiorcza przywróciła jakąś część defendera czy zabezpieczeń systemu.
deyath Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Tarczaz wykrzyknikiem znikla po zrobieniu prawy klik myszki narzedzie i czyszczenie po aktulizacji ale zostalo bezpieczne usuwaie sprzetu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
m_a_r_c_i_n_007 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Wyskakuje mi takie cos. Brak dostępnych obrazów. Pendrive bootowalny. Zrobione rufusem Edit. Problem rozwiazany [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez m_a_r_c_i_n_007 Problem rozwiazany. dodanie pliku ei.cfg
szuwarek102 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Pomoże mi ktoś z was jak usunąć te 4 foldery w szybki dostęp , robię restart i dalej są . A i jeszcze brakuje orginalnego .[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
SilverShai Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, szuwarek102 napisał: Pomoże mi ktoś z was jak usunąć te 4 foldery w szybki dostęp , robię restart i dalej są . A i jeszcze brakuje orginalnego .[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zwiń bibliotekę? O te chodzi? Jeśli chodzi o te Twoje foldery wystarczy wejść w opcje folderów i odznaczyć pokazywanie ostatnich elementów. To co pokazuje Ci się to historia. szuwarek102 lubi to
konuss Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nowa wersja w tłoku jak coś max jutro będzie dostępna. JanKo6 lubi to
konuss Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Aktualizacja 1-szy post JanKo6 lubi to
szuwarek102 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Sorry że pytam a dodany explorer 7.
szuwarek102 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Pytanie do autora tego moda ,faktycznie jest wyłączona cała telemetria. Jak sprawdzam w usługach to usługa Środowiska i telemetria połączonego użytkownika jest włączona , automatyczny . Tak ma być czy trzeba ją wyłączyć.
konuss Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 W dniu 29.04.2020 o 18:00, szuwarek102 napisał: Pytanie do autora tego moda ,faktycznie jest wyłączona cała telemetria. Jak sprawdzam w usługach to usługa Środowiska i telemetria połączonego użytkownika jest włączona , automatyczny . Tak ma być czy trzeba ją wyłączyć. powiem tak kazdy moze sobie poprawic to co np nie odpowiada mu w mej pracy ja akurat robie to tak a nie inaczej.
wioslo1 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 zauwazylem ze w tej wersji i np tej z officem nie jest dostepna opcja uspij w opcjach zasilania - jest to celowo usuniete czy u mnie cos nie dziala? da rade to jakos przywrocic kombinuje z poleceniem powercfg ale z tego co widze to jest napisane ze ta opcja nie jest dostepna
felcio11a Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Powercfg bardziej przypomina opcję hibernacji.
Rekomendowane odpowiedzi