Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 1-szy post

Zmiany w wersji 4:

• najnowsza kompilacja systemu + wszystkie mozliwe aktualizacje
  • całkowita zmiana post-setup, setupcomplate, system tweaków oraz same tweaki reg
  • jak pisalem wczesniej w w wersji Home-Pro pojawia się Google Chrome zamiast nowego Edge
JanKo6 i Speedo lubią to
Opublikowano
21 hours ago, janek917 said:

PotPlayer -200204 (17.21126) x64 Portable.W większości używam programów portable.

Dzięki za info.Ta wersja też mi nie pomogła.Jako ciekawostkę powiem że w wersji 32 bitowej ten problem zniknął;)

janek917 lubi to
Opublikowano
Godzinę temu, szuwarek102 napisał:

Jeszcze jakbyś dodał explorera 7 to by pasowało bo po dograniu to nie zawsze jest tak jak powinno po restarcie.

Ok postaram się w nestepnej wersji. 

Opublikowano

Witam mam pewien problem, mianowicie w przeglądarce Microsoft Edge nie moge się zalogować do konta ponieważ wyskakuje mi komunikat że uruchomiłem przeglądarke jako administrator i żebym odpalił ją jako zwykłego usera. W jaki sposób mogę ją uruchomić BEZ podniesionych uprawnień?

edit: Poradziłem sobie z uruchomieniem jako standardowy user ale wyskakuje komunikat z błedem 0 teraz przy próbie zalogowania :/ 

Opublikowano

Przecież dopiero wczoraj wyszła nowa - nie przesadzasz ? 

Uzywasz tego - OldNewExplorer 1.1.9 ?  Ja używam od bardzo dawna i nigdy - na żadnych modach nie miałem z nim problemów.

Ostatnio używam trochę przerobionych stąd - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Na dole masz linki do czterech różnych wersji - na screnach masz - czym sie różnią.

I z tego powodu konuss wcale nie musi wydawać nowej wersji.

Trochę inicjatywy i google.

Opublikowano

Z ciekawości zapytam. Skoro usunięto sklep, to czy będą tutaj działać gry z apki Xbox'a ? Bo niezbyt kojarze czy jedno tak na prawdę potrzebuje drugiego

Opublikowano

hej, co zrobić żeby wyszukiwanie działało - wyświetla się ale nie można nic wpisać na pasku? Zainstalowałem "everything" ale potrzebuje wyszukiwania programów, ustawień itd jak to było do tej pory w opcji wyszukiwania

Opublikowano

mam problem z ikonami  w zasobniku (kolo zegara) a mianowicie mam ikone "Bezpieczne usuwanie sprzetu i wysuwania nosnikow" i tam wisi dysk ssd a 2 ikona to tzw "tarcza z zółtym wykrzyknikiem" gdzie zadne klikniecie na nie nie dziala macie jakies pomysly aby te bledy zkliwidowac? bo irytują mnie 

Opublikowano

A jest to po aktualizacji systemu czy na systemie nie aktualizowanym?

Ta tarcza to ikona zabezpieczeń i jeśli pokazała się po aktualizacji to znaczy że aktualizacja zbiorcza przywróciła jakąś część defendera czy zabezpieczeń systemu.

Opublikowano

Tarczaz wykrzyknikiem znikla po zrobieniu prawy klik myszki narzedzie i czyszczenie po aktulizacji ale zostalo bezpieczne usuwaie sprzetu

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano (edytowane)

Wyskakuje mi takie cos. Brak dostępnych obrazów. Pendrive bootowalny. Zrobione rufusem
Edit. Problem rozwiazany

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Edytowane przez m_a_r_c_i_n_007
Problem rozwiazany. dodanie pliku ei.cfg
Opublikowano

Pomoże mi ktoś z was jak usunąć te 4 foldery w szybki dostęp , robię restart i dalej są . A i jeszcze brakuje orginalnego .[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
1 godzinę temu, szuwarek102 napisał:

Pomoże mi ktoś z was jak usunąć te 4 foldery w szybki dostęp , robię restart i dalej są . A i jeszcze brakuje orginalnego .[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zwiń bibliotekę? O te chodzi?
Jeśli chodzi o te Twoje foldery wystarczy wejść w opcje folderów i odznaczyć pokazywanie ostatnich elementów. To co pokazuje Ci się to historia.

szuwarek102 lubi to
Opublikowano

Pytanie do autora tego moda ,faktycznie jest wyłączona cała telemetria. Jak sprawdzam w usługach to usługa Środowiska i telemetria połączonego użytkownika jest włączona , automatyczny . Tak ma być czy trzeba ją wyłączyć.

Opublikowano
W dniu 29.04.2020 o 18:00, szuwarek102 napisał:

Pytanie do autora tego moda ,faktycznie jest wyłączona cała telemetria. Jak sprawdzam w usługach to usługa Środowiska i telemetria połączonego użytkownika jest włączona , automatyczny . Tak ma być czy trzeba ją wyłączyć.

powiem tak kazdy moze sobie poprawic to co np nie odpowiada mu w mej pracy ja akurat robie to tak a nie inaczej.

Opublikowano

zauwazylem ze w tej wersji i np tej z officem nie jest dostepna opcja uspij w opcjach zasilania - jest to celowo usuniete czy u mnie cos nie dziala? da rade to jakos przywrocic kombinuje z poleceniem powercfg ale z tego co widze to jest napisane ze ta opcja nie jest dostepna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie