Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64}

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opis:

Kompilacja jest oparta na oryginalnych obrazach Microsoft v20H2 zbudowanych z  19042.538. System w pełni funkcjonalny - idealny do gier oraz rozrywki domowej.

Download:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
24 minuty temu, profilm34 napisał:

Witaj, hasło do pobrania ? Czekam 2 godz. i cisza..... 

wyszynski.profilm@gmail.com

Godzinę temu, profilm34 napisał:

Witaj, hasło do pobrania ? wyszynski.profilm@gmail.com

Nie wiem czy kolega potrafi czytac przecież napisał ze pw a nie emaila mu wysylasz.

Opublikowano
3 godziny temu, profilm34 napisał:

Witaj, hasło do pobrania ? Czekam 2 godz. i cisza..... 

wyszynski.profilm@gmail.com

@profilm34 musisz zapłacić za tą wersje haha ale autor w pw wyśle Tobie nr rachunku w banku wiec musisz czekać aż odpowie :P

Opublikowano
29 minut temu, profilm34 napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TO TEN WINDOWS SPOLSZCZONY

Dać mu bana za stawianie linków z innego forum.

Opublikowano
4 godziny temu, profilm34 napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TO TEN WINDOWS SPOLSZCZONY

Pogieło do reszty ???

BGT lubi to
Opublikowano
2 minuty temu, profilm34 napisał:

System żyleta, bardzo wydajny..... nie działa drukarka ...odmowa instalacji epson l850 ....skaner zainstalowało..... nitatnik nie działa

A włączyłeś usługę buforowania druku?!

AccessX lubi to
Opublikowano

nie, dograłem do czystego systemu sterowniki oryginalne i gtx do karty.... przy instalacji drukarki nie przechodzi proces....... jak i gdzie to buforowanie włączyć? bo szkoda ze drukarka nie działa a jest to b. ważne

Opublikowano

Jutro powinna być nowa wersja - dziś wleciała nowa wersja Home - Pro 2004

Ogólnie tak jak kolega wczesniej pisałem usuli drukowania sa wyłączone - mozna je normalnie spokojnie włączyc i bedzie wszystko działąc.

Opublikowano

Czekam na nową wersję....ta jest szypsza od sromotnika który ma mocne mody...... popraw notatnik i standardowo drukowanie na on.... polecam ten system wszystkim chcąc pracować wydajnie i bez błędów .....klasa nr 1

Opublikowano
W dniu 5.03.2020 o 19:16, konuss napisał:

Jutro powinna być nowa wersja - dziś wleciała nowa wersja Home - Pro 2004

Ogólnie tak jak kolega wczesniej pisałem usuli drukowania sa wyłączone - mozna je normalnie spokojnie włączyc i bedzie wszystko działąc.

Jest niedziela..... kiedy V II ? wersja nowa ?

Opublikowano

Tak dokładnie ogólnie wstrzymajuje się na chwilę bo czekam na kompilacje bo coś jest namieszane w. 113 w kwestii ogólnie graficznej i nie tylko. Nie wiem jak to ugryźć. I ogólnie bardzo poruszany na wielu forach. 

Opublikowano

Witam to jest najnowsza kompilacja systemu po wszystkich update ? :)
Ogólnie to jest najbardziej okrojona wersja systemu ? :) Będziesz ją wspierał cały czas ? :)
Myśle jak już robisz tyle tych wersji systemu wypadałoby właśnie zrobić takiego typowego kastrata który byłby nastawiony tylko i wyłącznie na największą wydajność.
Ogólnie lepiej jak zostaniesz przy domyślnym wyglądzie i ikonach. Bo naprawdę jak wprowadziłeś wcześniej te ikony typu samolocik zamiast domyślnej ikony uruchom jako admin to aż mi się słabo zrobiło :)
Ogólnie szanuje i polecam :)

Snafii lubi to
Opublikowano

Nie ogólnie jak wszystko trzeba się na czymś uczuć. Może zauważyłes ale we wszystkich modach wracam do originalnych wygladow. Tak będę rozwijał wersję bardziej okrojona. 

Opublikowano

Masz rację poczekaj na następny update bo tą wersję 113 microsoft spindolił - ja też jestem na tym slimie bo tu nie mam problemów.

Opublikowano

Okej ogólnie po wielu debatach i rozwiązaniach pomysłach itd w końcu jest rozwiązanie kilku problemów. Teraz kroje nową wersję Home Pro 2004 następnie nowe Pro Slim 2004 

_Mroczny lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie