Hannibal Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 41 minut temu, wiktorynek napisał: Nie ma żadnych przeszkód, aby korzystać z 2007 czy 2010 na Win 10. Nie ma ich nawet w odniesieniu do Office'a 2003. Cytuj
kitaro Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 6 godzin temu, BartAcid napisał: 2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx. Piszesz dla kawału? Nie znam office 2007 bez obsługi/zapisu docx. Tak, mam na trzy stanowiska office 2007 dla studentów. Na starość jak znalazł Bez aktualizacji ani jednej, tylko z dodatkiem zapisywania do PDF. To już 14 rok śmiga mi na paru komputerach i systemy się zmieniały i 14 rok nie uświadczyłem awarii tego programu. Bi123 lubi to Cytuj
ripek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 7 godzin temu, BartAcid napisał: 2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx. Nie wiem co wy chcecie od tych aktualnych. Użytkuje 2013, 2016 i 19 i zapomniałem już o tych antykach co piszecie. tutaj akurat sie nic nie doinstalowywalo tylko 2003 potrzebowal paczki doinstalowac jest jeszcze jakis Free Office [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maly i zreczny Cytuj
kamiloxf Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 20 minut temu, ripek napisał: tutaj akurat sie nic nie doinstalowywalo tylko 2003 potrzebowal paczki doinstalowac jest jeszcze jakis Free Office [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maly i zreczny Pod Windows ja polecam właśnie Free Office jeżeli nie potrzebujesz jakiś zaawansowanych funkcjonalności a przy okazji zależy ci na lekkim sofcie to Free Office jest bardzo dobry Cytuj
Nieobecny Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 9 godzin temu, BartAcid napisał: 2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx. Już koledzy wyżej napisali. 2007 jako pierwszy miał obsługę docx, xlsx, pptx itp. Do starszych czyli 2003 i w dół trzeba było doinstalować pakiet zgodności co nie jest żadnym problemem. 2 godziny temu, kitaro napisał: Bez aktualizacji ani jednej, tylko z dodatkiem zapisywania do PDF. To już 14 rok śmiga mi na paru komputerach i systemy się zmieniały i 14 rok nie uświadczyłem awarii tego programu. Możesz śmiało sobie zainstalować/zintegrować wszystkie aktualizacje i nadal będzie śmigał idealnie. Tu masz listę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na forum była nawet gdzieś gotowa paczka. kitaro lubi to Cytuj
pirotaro Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 A słuchajcie jest trochę 2007 i 2010 na forum. Polecicie jakiś ze zintegrowanym co trzeba? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 lub tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Albo sobie sam zrób. Tu masz zestaw poprawek do 2007: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Znajdziesz też tam skrypt do automatycznej instalacji. Tu masz zestaw do 2010: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Też jest skrypt do automatycznej instalacji. Pobierasz poprawki zgodnie z listą i rozpakowujesz. Potrzebujesz tylko pliki wykonywalne .msp Wrzucasz do katalogu Updates w każdym Office od 2007 wzwyż i instalują się razem z pakietem. W tym sposobie 2010 robi błąd właściwej kolejności w przypadku 2-3 poprawek, więc wyskoczą one ponownie z WU - żaden problem. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 pirotaro ... jeśli 2010 polecam bo sam używam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub tylko x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kitaro lubi to Cytuj
sasik007 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 potrzebuje zainstalowac tylko exela i worda da sie jakos to zrobic zeby nie instalowac calego pakietu? tylko te dwa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi