Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, BartAcid napisał:

2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx.

Piszesz dla kawału? Nie znam office 2007 bez obsługi/zapisu docx.

Tak, mam na trzy stanowiska office 2007 dla studentów. Na starość jak znalazł :L

Bez aktualizacji ani jednej, tylko z dodatkiem zapisywania do PDF. To już 14 rok śmiga mi na paru komputerach i systemy się zmieniały i 14 rok nie uświadczyłem awarii tego programu.

Bi123 likes this
Posted
7 godzin temu, BartAcid napisał:

2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx. Nie wiem co wy chcecie od tych aktualnych. Użytkuje 2013, 2016 i 19 i zapomniałem już o tych antykach co piszecie.

tutaj akurat sie nic nie doinstalowywalo

tylko 2003 potrzebowal paczki doinstalowac

jest jeszcze jakis Free Office

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

maly i zreczny

Posted
20 minut temu, ripek napisał:

tutaj akurat sie nic nie doinstalowywalo

tylko 2003 potrzebowal paczki doinstalowac

jest jeszcze jakis Free Office

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

maly i zreczny

Pod Windows ja polecam właśnie Free Office jeżeli nie potrzebujesz jakiś zaawansowanych funkcjonalności a przy okazji zależy ci na lekkim sofcie to Free Office jest bardzo dobry

Posted
9 godzin temu, BartAcid napisał:

2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx.

Już koledzy wyżej napisali. 2007 jako pierwszy miał obsługę docx, xlsx, pptx itp. Do starszych czyli 2003 i w dół trzeba było doinstalować pakiet zgodności co nie jest żadnym problemem.

2 godziny temu, kitaro napisał:

Bez aktualizacji ani jednej, tylko z dodatkiem zapisywania do PDF. To już 14 rok śmiga mi na paru komputerach i systemy się zmieniały i 14 rok nie uświadczyłem awarii tego programu.

Możesz śmiało sobie zainstalować/zintegrować wszystkie aktualizacje i nadal będzie śmigał idealnie. Tu masz listę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Na forum była nawet gdzieś gotowa paczka.

kitaro likes this
Posted

lub tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Albo sobie sam zrób. Tu masz zestaw poprawek do 2007: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Znajdziesz też tam skrypt do automatycznej instalacji.

Tu masz zestaw do 2010: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Też jest skrypt do automatycznej instalacji.

Pobierasz poprawki zgodnie z listą i rozpakowujesz. Potrzebujesz tylko pliki wykonywalne .msp Wrzucasz do katalogu Updates w każdym Office od 2007 wzwyż i instalują się razem z pakietem. W tym sposobie 2010 robi błąd właściwej kolejności w przypadku 2-3 poprawek, więc wyskoczą one ponownie z WU - żaden problem.