pirotaro Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Witam użytkuję ofisa 2016 proponowanego przez adamkona ale on ma aktualizacje sprzed 3 lat. Teraz wrzucam dziesiątkę i chciałbym też pakiet biurowy z aktualnymi aktualizacjami. Który obraz (~2016) polecacie na teraz? Wiadomo zaktualizowany bo W10-modowany nie lubi aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Niema czegoś takiego jak ofiss, kolega adamkon też widać czytać nie potrafi bo podaje koledze link do Office w bardzo starej nieaktualnej wersji. Kolega chce jakiś nieistniejący twór ofiss od jakiegoś adamkosa, którego nikt nie zna. Poza tym co ma piernik do wiatraka? modowany system niema nic wspólnego z aktualizacjami Office Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Tutaj masz do maja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 @Bladius oj tam, czepiasz się kolega MS Office w miarę aktualny poproszę. Edytka, @adamkon dla mie obojętność 2016 vs 2019? Jakieś sugestie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Jak zwykle wielka debata ! Używasz office "profesjonalnie " ? , robisz w nim skomplikowane makra ? , codzienni piszesz " stertę " dokumentów , robisz arkusze kalkulacyjne itd.. ? bo jak nie to WPS Office Portable , albo jakiś inny darmowy i po bólu. Po co pchać się w MS i jeszcze tą kobyłę instalować ?. A jeżeli naprawdę potrzebujesz ten pro od MS to ściągnij najnowszy najlepszy , skrakuj i OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 W domu i nie codziennie Do MS jestem przyzwyczajony. Może jakaś wersja lajtowa albo rzeczywiście iść w alternatywę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Masz 2016 i zostałbym na tym ,tylko najświeższym. Poza tym niczym się specjalnie toto nie różni. OpenOffice by nawet starczył. Granice zlikwidowane jesteśmy w UNI,zrobisz jak sam zechcesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 26 minut temu, pirotaro napisał: W domu i nie codziennie Do MS jestem przyzwyczajony. Może jakaś wersja lajtowa albo rzeczywiście iść w alternatywę. To tylko WPS Office Portable ,wrzucasz na dysk D: , przypisujesz dokumenty office do niego żeby raz na miesiąc coś otworzyły i po problemie , po co to instalować do takiego użytkowania to z palcem w czterech literach starczy. PS. wypróbuj ,sprawdź ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 A można o źródełko takowego poprosić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Chyba tu z forum pobierałem ? jak nie znajdziesz to na PW to Ci w rzucę na google i sobie pobierzesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj z forum coś niecoś, może być? Jak z wersjami? 37 minut temu, LAGUNA napisał: Masz 2016 i zostałbym na tym ,tylko najświeższym. Poza tym niczym się specjalnie toto nie różni. Mam instalkę na PC cały czas a więc... i sum kontrolnych do niej już nie mam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatan Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 autor popraw tytuł bo żenada straszna nie mówiąc że po tytule to pies z kulawą nogą tu nie trafi.. madwa1 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 Proszę bardzo. Up szukajka google faktycznie się pogubi Edytka, ok. zassałem wps i ms. Będę próbował w10 pro oraz ltbs to i ofisy sprawdzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted November 24, 2019 Author Report Share Posted November 24, 2019 Ups, znowu potrzebuję darmowy pakiet biurowy tym razem do laptopa z W10. Czy ta wersja jest dalej aktualna do domowego użytku czy może jest nowsza portable?: W dniu 29.06.2019 o 15:34, LAGUNA napisał: 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Ja osobiście używam SoftMaker FreeOffice ale to tylko dla tego że nie lubię chińskiego oprogramowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudzija Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 ja używam open office portable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1O Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 OpenOffice znaczy dziś tyle co Nokia. Kontynuację prawdziwego, dawnego OpenOffice można dziś znaleźć pod nazwą LibreOffice. Tu kontynuowany jest projekt znany niegdyś jako OpenOffice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moszter Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 lub lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted November 25, 2019 Author Report Share Posted November 25, 2019 Oj te mochochy brać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moszter Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 Godzinę temu, pirotaro napisał: Oj te mochochy brać? Jakie molochy? to z Google.drive jest Office 2019 w najnowszej wersji, tylko że obie razem czyli 32-bit i 64-bit w jednym z plików jest wersja polska, a w drugim wersja angielska. A ten 2-gi link prowadzi do programu Office Tool Plus, który umożliwia samemu pobrać jakiego chce się wersję Office od Micro$oft'u. Ten 3-ci link prowadzi do programu Microsoft Windows and Office ISO Download Tool, który tak sam jak Office Tool Plus umożliwia samemu pobrać jakiego chce się wersję Office od Micro$oft'u. 12 godzin temu, P1O napisał: OpenOffice znaczy dziś tyle co Nokia. Kontynuację prawdziwego, dawnego OpenOffice można dziś znaleźć pod nazwą LibreOffice. Tu kontynuowany jest projekt znany niegdyś jako OpenOffice. Niedawno była (wrześniu) aktualizacja OpenOffice -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A tutaj link do najnowszej wersji LibreOffice -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jou300 Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Polecam FreeOffice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted May 11, 2020 Author Report Share Posted May 11, 2020 Mam dalej problem. Na PC używam MS Office 2019 j.w. ale na laptopie muszę zainstalować coś free Który z tych office ma jeszcze jakieś wsparcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudzija Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 @pirotaro napewno do libreoffice wychodzą aktualizacje a jak jest z resztą to niestety niewiem ja używam libreoffice portable więc aktualizuje raz na x czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Libre Office jest na bieżąco aktualizowany, do tego WPS Office (klon M$ Office). Apache OpenOffice - nieaktualizowany od zeszłego roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted May 14, 2020 Author Report Share Posted May 14, 2020 OK, pojechałem Libre Office. Krzyknęło że brak kb2999226 ale program zainstalował się. Zobaczymy co to warte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotaro Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 Słuchajcie z powodu że wracam do W8.1 to podpowiedzcie czy najfajniejszy był 2007 od MS? Gdzieś czytałem dyskusje o ostatnim przyjaznym ale nie pamiętam gdzie i który to ostatni, może 2010?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieobecny Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Ostatnie "przyjazne" to tak jak napisałeś 2007 i 2010. Nie ma żadnych przeszkód, aby korzystać z 2007 czy 2010 na Win 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAcid Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 2007 to strzałów kolano. Trzeba doinstalować paczkę dla docx. Nie wiem co wy chcecie od tych aktualnych. Użytkuje 2013, 2016 i 19 i zapomniałem już o tych antykach co piszecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts