Slovian Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Proszę Cię prześlij mi link do x86 do Win7 Ultra Lite, Win 8 Core Ultra Lite. Cytuj
Slovian Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Witam Proszę mi pomóc z wykryciem tego Kodu błędu który mi się wyświetla na Virtual Box. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jnm Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 08:32, Slovian napisał: Witam Proszę mi pomóc z wykryciem tego Kodu błędu który mi się wyświetla na Virtual Box. A virual device is configured in the VM settings but the device implementation is missing. A possible reason for this error is a missing extension pack. Note that as of VirtualBox 4.0, certain features (for example USB 2.0 support and remote desktop) are only available from an 'extension pack' which must be downloaded and installed separately (VERR_PDM_DEVICE_NOT_FOUND). W TŁUMACZENIU >>>>>> Urządzenie wirowe jest skonfigurowane w ustawieniach VM, ale brakuje implementacji urządzenia. Możliwym powodem tego błędu jest brakujący dodatek - pakiet. Należy pamiętać, że od VirtualBox 4.0, pewne funkcje (na przykład obsługa USB 2.0 i zdalnego pulpitu) są dostępne tylko w "pakiecie rozszerzającym", które muszą być pobrane i zainstalowane oddzielnie (verr_pdm_device_not_found). SWOJĄ drogą , SKORZYSTAJ z tłumacza "wójka GOOGLE" >>> LENIU... Cytuj
rAjsztajm Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Wiadomo coś na temat najnowszej wersji tzn z aktualizacjami na 2021.12? Czy będzie jeszcze tworzona ? Przesiadłem się na windows 11 i przy 6 gen i5 nie ma to najmniejszego sensu także reflektuje jeśli będzie taka możliwość Cytuj
wbak1102 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witam. wersja Extreme ma Windows Store czy jest wycięta? Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 WyciętaWysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 W dniu 18.12.2021 o 08:52, wbak1102 napisał: Witam. wersja Extreme ma Windows Store czy jest wycięta? Zdziwiłbym się gdyby miała zachowany sklep wersja Extreme. Nawet na logikę sama nazwa oznacza bardzo mocne pocięcie systemu. Cytuj
jacobobbo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Miał ktoś Bluescreen z błędem boot device po przekopiowaniu pierwszych plików instalacyjnych oraz pierwszym restarcie. U mnie wybieram wersje systemu, formatuje C, instaluję, po kopiowaniu plików instalacyjnych komputer uruchamamia się ponownie. Boot logo i bluescreen. Jakieś pomysły ? Cytuj
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 45 minut temu, jacobobbo napisał: Miał ktoś Bluescreen z błędem boot device po przekopiowaniu pierwszych plików instalacyjnych oraz pierwszym restarcie. U mnie wybieram wersje systemu, formatuje C, instaluję, po kopiowaniu plików instalacyjnych komputer uruchamamia się ponownie. Boot logo i bluescreen. Jakieś pomysły ? Takie głupie pytanie zadam - Czy instalujesz system na podłączonym Internecie? Cytuj
jacobobbo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, mbielak012 napisał: Takie głupie pytanie zadam - Czy instalujesz system na podłączonym Internecie? Nie ma głupich pytań. Mam podpięty LANem Cytuj
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, jacobobbo napisał: Nie ma głupich pytań. Mam podpięty LANem No właśnie, a spróbuj puścić instalke z odpiętym LAN Cytuj
jacobobbo Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 W dniu 29.12.2021 o 16:04, mbielak012 napisał: No właśnie, a spróbuj puścić instalke z odpiętym LAN Niestety nic to nie dało. Próbowałem nawet zrobić fixmbr i instalować na tym dysku czysty win 8.1. W tym przypadku nie widział wcale dysku samsung evo 960.Wrzucam win 10 od sromotnika, bo dużo czasu zajeły próby instalacji tego windowsa. Jak ktoś ma ten sam dysk i udało mu się to proszę o kontakt Cytuj
netis7 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zainstalowałem JG 8.1 w pełnej wersji, ściągnąłem aktualizacje, zainstalowałem Firefox i antywirusa Avira. Zrobiłem wszystkie czyszczenia wg. instrukcji. Parę tygodni później odpalam laptopa i po chwili pojawia mi się komunikat Aviry: Cytat 15 privacy settings to fix (głównie telemetria itp.) 77 registry entries No i teraz wiem, że w instrukcji JG 8.1 stoi, żeby nie używać innych narzędzi czyszczących, ale tyle śmieci karze się zastanowić i zadać pytanie na forum. Czy zostawić te śmieci i pozwolić się śledzić, czy jednak można zezwolić Avirze na czyszczenie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2022 5 godzin temu, netis7 napisał: Zainstalowałem JG 8.1 w pełnej wersji, ściągnąłem aktualizacje, zainstalowałem Firefox i antywirusa Avira. Zrobiłem wszystkie czyszczenia wg. instrukcji. Parę tygodni później odpalam laptopa i po chwili pojawia mi się komunikat Aviry: No i teraz wiem, że w instrukcji JG 8.1 stoi, żeby nie używać innych narzędzi czyszczących, ale tyle śmieci karze się zastanowić i zadać pytanie na forum. Czy zostawić te śmieci i pozwolić się śledzić, czy jednak można zezwolić Avirze na czyszczenie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozwalisz system, te "yntelygentne" narzędzia są SZKODLIWE! Zainstaluj Kaspersky Free, a to wywal! daro_84 lubi to Cytuj
netis7 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 14 godzin temu, srom-otnik napisał: ozwalisz system, te "yntelygentne" narzędzia są SZKODLIWE! Zainstaluj Kaspersky Free, a to wywal! Zaskoczyłeś mnie opinią o Avira Free. Od kiedy pamiętam to czołówka antywirósów. Kiedyś miałem go na Win XP - był lekki i skuteczny. Wybrałem go bo o ile pamiętam miał ochronę przed ransomware. Ale skoro TY tak mówisz to co ja będę dyskutował... Tylko zauważyłem, że Kasperski ma teraz 2 antywiry free. O co chodzi? Który wybrać? Cytuj
wbak1102 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam.Bardzo dobrze wykonany mod i temat dobrze opisany jak wszystkie od ciebie. Brawo @srom-otnik srom-otnik lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Będzię 32 bitowa wersja tej modyfikacji? Cytuj
andrzejw Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 Czy ta 8.1 szybciej chodzi niż najnowsza 7 JG ? i mniej obciąża słabszy laptop ? Cytuj
wbak1102 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 @andrzejw jaki komp ? Cytuj
Franc Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 2 godziny temu, andrzejw napisał: Czy ta 8.1 szybciej chodzi niż najnowsza 7 JG ? i mniej obciąża słabszy laptop ? Na moim prawie dziesięcioletnim MSI różnic w codziennej pracy nie było widać, może 8.1 parę sekund szybciej startował i tyle Cytuj
andrzejw Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 7 godzin temu, Franc napisał: Na moim prawie dziesięcioletnim MSI różnic w codziennej pracy nie było widać, może 8.1 parę sekund szybciej startował i tyle Dziękuję wybieram 8.1 bo nowszy mniej ustawiania itp itd Cytuj
rAjsztajm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Wiadomo coś na temat update ? Cytuj
Super3511 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2022 To normalne, że nie mam trybu gier? Został on scalony z Optymalizatorem usług, tak? Cytuj
specuuu Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 czy można zainstalować aplikacje ze sklepu microsoft nawet jesli jest wycięty z tego moda? Cytuj
franekfranek Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Czy ta wersja obsłuży sklep google ? Mireczki to był żart A tak na poważnie Mistrzu, kiedy jakaś aktualizacja i jak zdrówko ? Uwzględnisz coś z moich sugestii ? Zobaczymy, kto pierwszy odpisze Sromotnik czy forumowy Troll Cytuj
nudzija Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, franekfranek napisał: Czy ta wersja obsłuży sklep google ? jak zainstalujesz bluestacks lub inny emulator androida to tak franekfranek lubi to Cytuj
Franc Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 @franekfranek - w temacie dziesiątki Srom-otnik wypowiadał się na temat wolnego czasu i planów wydawniczych - możesz zerknąć (forumowy troll był pierwszy ) wbak1102 i franekfranek lubią to Cytuj
Gelo3D Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2022 Czy to usunięte: - zdalne wsparcie, rejestr zdalny: oznacza brak pulpitu zdalnego? Cytuj
wbak1102 Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2022 W pełnej [Full] wersji nie zostało usunięte na pewno. Cytuj
reotem Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 W dniu 4.01.2022 o 23:02, srom-otnik napisał: Rozwalisz system, te "yntelygentne" narzędzia są SZKODLIWE! Zainstaluj Kaspersky Free, a to wywal! Właśnie postanowiłem nałożyć sankcje, ale czy jest coś tak dobrze działającego jak Kaspersky free?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi