Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, zoxovsky napisał:

Ponawiam pytanie :

w jaki sposób działa tryb dla gier? Klikając w to nic się nie dzieje, explorer na chwile znika i wraca.

Na czas działania tego trybu - czyli, gdy ma być włączona jakaś gra - zmieniana jest wątkowość procesora oraz ustawienia NTFS

Opublikowano
21 minut temu, srom-otnik napisał:

Na czas działania tego trybu - czyli, gdy ma być włączona jakaś gra - zmieniana jest wątkowość procesora oraz ustawienia NTFS

Tryb mam włączyć przed uruchomieniem gry czy to nie ma znaczenia?

Opublikowano
11 godzin temu, jnm napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  - Co tam "słychać" o ' 8.1 x64 Enterprise'  >  czekam od grudnia 2019 (miał być w lutym 2020) :huh:

Tak nudzisz, że w końcu dziś się zabrałem za robotę. W wolnych chwilach będę dłubał

moszter i JanKo6 lubią to
Opublikowano
W dniu 21.04.2020 o 15:12, srom-otnik napisał:

Dziwne, nie występuje u mnie. Polecam zmienić ten badziew (!) na PDF-XChange Editor. Genialny soft z możliwością pełnej edycji dowolnego pdf-a

Od lat nie używam Adobe Readera, wielka krowa, która nic nie potrafi.

Zastosowałem "Foxit Reader Pro", ale sprawdzę również ten który polecasz

Opublikowano
W dniu 22.04.2020 o 13:47, srom-otnik napisał:

Tak nudzisz, że w końcu dziś się zabrałem za robotę. W wolnych chwilach będę dłubał

Nie nudzę, normalnie zapytałem ... Mam dużą "dozę cierpliwości". DZIĘKI  :friends:...

Opublikowano
Godzinę temu, jnm napisał:

Nie nudzę, normalnie zapytałem ... Mam dużą "dozę cierpliwości". DZIĘKI  :friends:...

czym się enter od pro różni? 

Opublikowano
W dniu 21.04.2020 o 15:12, srom-otnik napisał:

Polecam zmienić ten badziew (!) na PDF-XChange Editor. Genialny soft z możliwością pełnej edycji dowolnego pdf-a

Od lat nie używam Adobe Readera, wielka krowa, która nic nie potrafi.

Jak to jest z tym, brać co dają na stronie czyli free czy zapłacić za jakąś płatną?

2 sprawka to wyszukiwarka Ask w niej - kiedyś bardzo przed tym przestrzegali. Może brać z jakiejś innej ale sprawdzonej strony?

3 spr. czy wam pobieranie z dysku google też tak długo kompresuje? Jak tam szybko pobrać?

Opublikowano
14 godzin temu, pirotaro napisał:

Aa faktycznie Chrome otwiera. Tak to jest jak się całe życie na FF siedzi :)

A to ciekawe. Całe late siedzę na Firefoxie i od dawna niczego innego do PDF nie używam. Co więcej FF miał taką możliwość chyba jeszcze zanim Chrome w ogóle się pojawił.

Opublikowano
25 minut temu, rAjsztajm napisał:

Jak zainstalować aktualizacje w wersji lite ? 

Nie raz było pisane- modów "kastratów" nie zaleca się aktualizować - mogą wystąpić błędy podczas tego procesu (np. przy poprawkach do usuniętego składnika systemu), chcesz mieć wszystkie "łatki" w Windowsie - zainstaluj wersję pełną

Poza tym brak jest modułu WU - po co instalowałeś wersję Lite?