VACek Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Ja to tu tylko zostawię: Regulamin forum 5. Tematy i posty 5.1. Zabronione jest: - umieszczanie reklam lub treści w celach zarobkowych (nie dotyczy podforum "Giełda"); QAUZ lubi to Cytuj
killer85-85 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 38 minut temu, pahonia napisał: Weźcie wszyscy na wstrzymanie i odczepcie się od Konusa. Ja nie mam dostępu do najnowszego moda dla wybranych i trochę mi smutno, ale Konus robi mody i udostępnia gdzie i jak chce. Czy nam się to podoba czy nie to nie nasz interes. Jak się nam nie podoba to wcale nie musimy korzystać z modów Konusa. Możemy się pogniewać i iść do innego wątku na forum, ale żeby Konusowi wrzucać, że nie robi tego, co chcemy ze swoją praca to już przesada. Ja tam go wspomogłem bez oczekiwania na cokolwiek Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Wymiękacie jak g... na dnie rynsztoka zamiast dbać o własny "kręgosłup" i nazywać tego rodzaju zachowanie ku....stwem. Nawet nie chce mi się wracać do reszty wypocin tego gościa ale Wy poczytajcie ... żenada. Bawicie się dalej w semantykę i owijajcie to "coś" w sreberko ale i tak smrodu się nie pozbędziecie. Cytuj
SilverShai Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Gość włożył masę swojego czasu, aby dopracować system do takiego stopnia jak powinien wychodzić od dewelopera czy też mikroshitu, a tu hejt, bo VIP, bo prosił o wsparcie. Zapraszam w takim razie do zrobienia czegoś od siebie i wtedy oceniania ile to kosztuje. Skoro nikt nie każe wam tego robić a może to uczynić dobrowolnie to co ta bezproduktywna gadka. Moim zdaniem postępowanie autora jest ok - ktoś włożył cegiełkę to ma wersję bez reklam (że tak to ujmę). Na innych zagranicznych forach albo się wspiera kogoś dobrowolnie albo po prostu nie komentuje działania, szczególnie, że nie powiedział chcę kompa za 10 000 zł i macie mi dać na to pieniądze. Ma problem, zwraca się o pomoc i tyle a czy ktoś przejdzie obok czy wyjmie z kieszeni 5 zł to indywidualna sprawa. Zauważcie, że system pomijając błędy jakie wychodziły a na ile udane są najnowsze buildy - zobaczcie ile czasu samemu na instalacji oszczędzacie dzięki temu, że spora liczba rzeczy jest zoptymalizowana. Może nie jest to wszystko, ale jak pamiętam nie lubiłem robić reinstalacji szczególnie za czasów Windows 7, bo masa czasu schodziła od instalacji po ogarnięcie wszystkiego (sterowniki, optymalizacja, usługi, wpisy rejestru). Obecnie dzięki takim modom w mniej niż godzinkę można ze wszystkim się praktycznie uwinąć i oddać/mieć gotowy sprzęt do działania. Z czystą 10 niby nie jest źle, ale odkąd siedzę na modowanych systemach (a wręcz od czasów jeszcze XP i systemy MalcolmX) to bardziej mi one pasują (kwestia dobrej kompilacji) Ze swojej strony - jak coś to zrób sobie listę takich osób może jest ich kilka, może jednak spora rzesza. Sam zamierzam wesprzeć w inicjatywie (tylko ze swojego dołka się wykaraskam i mam nadzieję na jak to się mówi flaszkę rzucić w następnym miesiącu - pracę doceniam i sam skorzystałem na tym - 20H1 jest cholernie dobrze udany) - jak napisałem wyżej - instalacja teraz nie jest katorgą a całkiem przyjemnym procesem z dozą emocji i ekscytacji. as1as lubi to Cytuj
BGT Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 3 godziny temu, M4T napisał: Ja to tu tylko zostawię: Regulamin forum 5. Tematy i posty 5.1. Zabronione jest: - umieszczanie reklam lub treści w celach zarobkowych (nie dotyczy podforum "Giełda"); to by sie tyczylo jakby sprzedawal swojego moda a tu niestety jest inaczej oddaje coś za pomoc w jego trudnej sytuacji Cytuj
darekka Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Tym co Tobie pomogli masz prawo dać indywidualnego i TYLKO dla Nich moda, bo nie wymagasz od innych kasy za resztę Twojej pracy rozdawanej na tym forum za "dziękuję". Aby inni nie robili rabanu moim skromnym zdaniem roześlij linki do zaszyfrowanego moda z hasłem do rozpakowania na PW tym, którzy pomogli, a w temacie dodaj tylko informację , ze specjalna wersja jest do pobrania z linków przesłanych tym, którzy Cię wsparli. Reszta niech się pruje,pluje i szydzi bo im się należy zupełnie jak madki bombelków "mnie dej, bo mnie się należy". Ja za Twoje mody serdecznie dziekuję i życzę szybkiego ogarnięcia mam nadzieję chwilowych problemów. Cytuj
Gość Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Tu macie przykład forum - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wejdżcie do działu vip i pobierajcie do woli za darmo. I jakoś nikt tam nie robi g.....no burzy że nie może pobrać za darmo. A takich forum jest wiele. Cytuj
konuss Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Gość włożył masę swojego czasu, aby dopracować system do takiego stopnia jak powinien wychodzić od dewelopera czy też mikroshitu, a tu hejt, bo VIP, bo prosił o wsparcie. Zapraszam w takim razie do zrobienia czegoś od siebie i wtedy oceniania ile to kosztuje. Skoro nikt nie każe wam tego robić a może to uczynić dobrowolnie to co ta bezproduktywna gadka. Moim zdaniem postępowanie autora jest ok - ktoś włożył cegiełkę to ma wersję bez reklam (że tak to ujmę). Na innych zagranicznych forach albo się wspiera kogoś dobrowolnie albo po prostu nie komentuje działania, szczególnie, że nie powiedział chcę kompa za 10 000 zł i macie mi dać na to pieniądze. Ma problem, zwraca się o pomoc i tyle a czy ktoś przejdzie obok czy wyjmie z kieszeni 5 zł to indywidualna sprawa. Zauważcie, że system pomijając błędy jakie wychodziły a na ile udane są najnowsze buildy - zobaczcie ile czasu samemu na instalacji oszczędzacie dzięki temu, że spora liczba rzeczy jest zoptymalizowana. Może nie jest to wszystko, ale jak pamiętam nie lubiłem robić reinstalacji szczególnie za czasów Windows 7, bo masa czasu schodziła od instalacji po ogarnięcie wszystkiego (sterowniki, optymalizacja, usługi, wpisy rejestru). Obecnie dzięki takim modom w mniej niż godzinkę można ze wszystkim się praktycznie uwinąć i oddać/mieć gotowy sprzęt do działania. Z czystą 10 niby nie jest źle, ale odkąd siedzę na modowanych systemach (a wręcz od czasów jeszcze XP i systemy MalcolmX) to bardziej mi one pasują (kwestia dobrej kompilacji) Ze swojej strony - jak coś to zrób sobie listę takich osób [emoji6] może jest ich kilka, może jednak spora rzesza. Sam zamierzam wesprzeć w inicjatywie (tylko ze swojego dołka się wykaraskam i mam nadzieję na jak to się mówi flaszkę rzucić w następnym miesiącu - pracę doceniam i sam skorzystałem na tym - 20H1 jest cholernie dobrze udany) - jak napisałem wyżej - instalacja teraz nie jest katorgą a całkiem przyjemnym procesem z dozą emocji i ekscytacji.Mam zrobioną nową wersję 20H1 bajka powaga problem nie mam jak wrzucić. Jadę na free necie Aero2 - 56kbsWysłane z mojego Wave 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
niedbalski Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Czytając te komentarze stwierdzam oficjalnie przestancie co niektorzy biadolić i płakać ze nie macie chlopak robi sam z własnej woli system ktory daje wam za darmo wymalujcie sobie na czole za darmooo prosi was o kilka zlotych a wy jak janusze biznesu nie mozecie go wesprzec korzystam sam z jego softu i chetnie podesle ci pare zloty zostaw nr konta na pv naprawde przestanmy sie zachowywac jak durnie bez szkoly wqrto wspierac takich ludzi dal wam swoja prace za darmooo wiec chyba mozna go wspomoc chociazby kilkoma zlotymi powtarzam zostaw nr konta na pv i zycze wszystkim tym płaczącym o reguleminie itp zapominających o tym ze jestesmy tylko ludzmi aby autor zaczął blokować wam obrazy moze wtedy sie nauczycie ze za fajki wodke chleb sie placi tak za mody gry itp tez sie placi pozdrawiam normalnych zdrowych uzytkownikow ktorzy maja w sobie odrobine empatiii SilverShai, Snafriozo i Snap lubią to Cytuj
my_g0t Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Jak ktoś chce to płaci, a jak nie, to nie używa - Jessssus, co za dziwny tok myślenia. Konuss życzę jak najszybszego wyjścia z dołka i pozdrawiam. rafko81 lubi to Cytuj
jacobobbo Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 Ja jestem zdania, że każda praca kosztuję, a w tej sytuacji to nie problem, żeby zapłacić. Kwestia tylko, zeby Konuss nie zamykał się na tych co nie wpłacili tylko żeby każdy miał szanse jeszcze pomóc i mieć dostęp do modów. Wtedy wilk syty i owca cała. Przemyśl to proszę, bo wtedy będziesz miał więcej fanów i $ przy okazji a i więcej osób skorzysta. Cytuj
Gość Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 O CO SIĘ TAK PIEKLICIE ! To tylko jeden mod - dla tych co mu pomogli ! - obiecał to ! . Inne dalej są dostępne - I NOWE CHYBA TEZ BĘDĄ DOSTĘPNE - JAK GO NIE WK.....CIE TYMI GŁUPIMI PRETENSJAMI - dla tych co najwięcej się rzucają - NIECH KAŻDY Z WAS - KTÓRZY NAJBARDZIEJ KRYTYKUJĄ - NIECH WSTAWIĄ LINKA DO WŁASNEGO WKŁADU DO TEGO FORUM ! I zamknijcie się w końcu - TO JEGO PRACA I MOŻE ROBIĆ Z NIĄ TO CO CHCE ! Przepraszam za duże litery. @jacobobbo - skoro to nie problem - pomogłeś ? Pytanie retoryczne. Jeśli nie - to po co się tu plujesz ? Chcesz się załapać przypadkiem ? Przecież nie napisał jak dużo kasy - tyle ile kogos stać ! A każdego z tego forum na COŚ stać. Na innych forach chcą konkretnych sum na konkretny czas. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Cytuj
Gość Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 CHOLERA MNIE BIERZE JAK CZYTAM TE POSTY - W TEMACIE - VIP. I TO PODEJŚCIE ROSZCZENIOWE ! Jeszcze raz przepraszam za duże litery. Cytuj
jacobobbo Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 47 minut temu, zbigniew59 napisał: @jacobobbo - skoro to nie problem - pomogłeś ? Pytanie retoryczne. Jeśli nie - to po co się tu plujesz ? Chcesz się załapać przypadkiem ? Kozak jesteś ! Nie miałem akurat jak pomóc, bo zwolnili mnie z pracy i też nie było za ciekawie. Napisałem grzecznie co myślę, i tyle. Teraz mogę pomóc i co ? Pluję się do kogoś ? Roszczeniowa postawa ? Akurat będę stawiał nowy system pewnie za pare miesięcy , a piszę teraz. Opanuj nerwy i wyłącz CAPSLOCK a świat będzie lepszy, bo przywalanie się do kogoś z byle powodu nie jest oznaką żadnej mądrości czy pouczania. kac222, adnage i daro_84 lubią to Cytuj
killer85-85 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 To kiedy "Vip"-y dostaną system ? Cytuj
adnage Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Nie za bardzo rozumiem - czy poza tą wersją VIP, kolejne wersje będą ogólnodostępne? Cytuj
darekka Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, adnage napisał: Nie za bardzo rozumiem - czy poza tą wersją VIP, kolejne wersje będą ogólnodostępne? a tu to co jak nie nowego o i ogólnodostępnego moda autor wstawił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 2 godziny temu, adnage napisał: Nie za bardzo rozumiem - czy poza tą wersją VIP, kolejne wersje będą ogólnodostępne? Nie oficjalnie wersja 1909 zostaje tylko ta. Dlatego zmieniłem temat a nie dodałem nowy. Cytuj
konuss Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Aktualizacja 1-szy post. Wersja VIP oficjalnie dostępna. Cytuj
mt17 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Czekaj, to jaka jest zmiana poza nazwą ? Bo changelogu nie ma już. ___ EDIT: No ogólnie już wiem o co chodzi. Nie mniej myślę że ten post mógłbyś dla reszty niedoinformowanych jak ja z początku wrzucić do głównego posta. Dodatkowe pytanie. Czy będzie mozliwosc wsparcia i otrzymania vipa ? Czy jedynie dotyczyło to tych przed jego wydaniem? xd Cytuj
konuss Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Wszystko idzie zrobić zapraszam na PW Tak Changelog znikł ponieważ ogólnie ISO nigdy się nie zmieni. Jedynie będę wydawać poprawki w formie instalek dla tego moda. Wiadomo aktualizacje będą szły oficjalnie przez Windows Update Cytuj
zbychg Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 W wersji VIP Prawoklik Brak funkcji - Przypnij do ekranu startowego W nowej jak i poprzedniej nie działają funkcje: - Kopiuj/wklej - Hash sum Zauważyłem również brak Gpedit.msc - wersja 13.02.2020 Cytuj
konuss Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Sprawdzę później. Bo teraz walczę z LTSC Cytuj
lucjush Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Mam problem z tym systemem, po zainstalowaniu co jakiś czas wyskakuje niebieski ekran. Ostatni kod błędu to DPC Watchdog Violation ale inne też wyskakują. Ktoś pomoże bo sam nie ogarnę. Nie znam się za bardzo Cytuj
Eleonor Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Jaki sprzęt ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Godzinę temu, lucjush napisał: Mam problem z tym systemem, po zainstalowaniu co jakiś czas wyskakuje niebieski ekran. Ostatni kod błędu to DPC Watchdog Violation ale inne też wyskakują. Ktoś pomoże bo sam nie ogarnę. Nie znam się za bardzo Kolego a skąd masz ten system ??? Cytuj
Gość Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 U mnie na tej wersji wszystko działa - gpedit także - tylko w prawokliku to - nie działa - na żadnym twoim modzie - ja tego nie używam, ale skoro jest, dobrze by działało. - Kopiuj/wklej - Hash sum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi