Skocz do zawartości

Nasze wyniki Speedtest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M4T... :D Kumpel ma kablówkę w taryfie 2mbit, więc wychodzi na to, że jego łącze ciągnie max 256kb/s a z moim nie ma co nawet porównywać. A płaci prawie 2x więcej.  :trollface:

biorę przykład z pewnych użytkowników ale cicho :D 

Opublikowano

Red Bull Mobile z włączoną opcją darmowy internet LTE, wszystko na kartę bez umowy.

Nie jest źle powien nawet więcej jest doskonale i to wszystko za 50 złotych na 90 dni.

Oczywiście po południu czy w weekendy jest gorzej ale i tak jestem zadowolony.

Konkurencji nie ma wielkiej ale ma znacznie gorsze warunki 2Mb/s za 30 złotych miesięcznie.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Dla mnie jest to bardzo dobrze.

Polska to nie tylko Warszawa, Śląsk czy 3miasto.

Polska to także małe miejscowości gdzie do dzisiaj nie ma linii telefonicznej i nigdy nie będzie.

I tu ta oferta jest doskonała.

Korzystając z okazji są może jakieś wiarygodne informacje co dalej z darmowym Aero2 teoretycznie po 31-XII powinni wyłączyć ale może jest nadzieja.

Miałem także darmowy testowy pakiet Aero2 pakiety ale działa zdecydowanie gorzej niż oferta Play/Red Bull.

Opublikowano

Korzystając z okazji są może jakieś wiarygodne informacje co dalej z darmowym Aero2 teoretycznie po 31-XII powinni wyłączyć ale może jest nadzieja.

Aero2, operator związany z Cyfrowym Polsatem i Plusem, umożliwia bezpłatny dostęp do internetu od maja 2011 roku. Usługa miała zostać wyłączona 21 grudnia, ale na mocy nowej umowy z UKE, jej działanie zostało przedłużone o kolejne trzy lata.

Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

No cóż kiedyś było po 12-15 ale teraz gdy umowa mi się kończy widzę że Play ma w ch*u to czy działa czy nie :)

Opublikowano

Powiem tak nie każdy mieszka w mieście :) 

Jakie warunki są takie są nie zmienie nic jakoś trzeba wytrwać :D