Skocz do zawartości

Nasze wyniki Speedtest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież nigdy nie kryłem gdzie mieszkam i ten link już podawałem wiele razy. Upload podają 300Mb/s, ale w praktyce jest nielimitowany. Download zaraz po starcie testu też mam dużo wyższy, ale spada z powodu limitowania - wyobraź sobie co by było gdyby wszyscy nagle zaczęli ciągnąć co się da z netu - nawet światłowody by się zatkały.

Opublikowano

Również lte z plusa 

po wifi:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

po kablu: 

Opublikowano

Witam!
Z góry przepraszam za całą tą sprawę w tym temacie, ale kompletnie nie wiem gdzie mogę założyć temat, więc napiszę troszku tutaj, bo teoretycznie temat się wiąże :)
Więc tak, mam Internet LTE z Cyfrowego Polsatu, jeszcze 11 miesięcy zostało umowy. Zwykle po wykorzystywaniu pakietu podstawowego internet tak, zwalniał, ale jako tako wszystko działało (z 11mbps na 1-3mbps). A teraz po prostu masakra, skończył mi się pakiet i od razu, co mogę mówić, załączam speed test (wolny w dzień, "normalny" czy jakiś tam "pakiet nocny" szybki). Pytanie jest takie, czy mogę to reklamować? Teoretycznie wywiązują się z umowy, ale w dzień nie mogę po prostu na żadną stronę wejść z takim downloadem... Tzn załadowuje się jedna strona oczywiście ale po 10-15 minutach, a gdzie jeszcze przejść na podstronę... Tymbardziej, że założono u mnie światłowody i chętnie bym ten internet zmienił jak najszybciej... 
Jeszcze raz przepraszam, jeśli ktoś mógłby mi też wskazać gdzie temat z tym mógłbym założyć byłbym stokrotnie wdzięczny i od razu usunął ten post.
ftzg5h.jpg

Opublikowano

@wiktorynek

Będę do ciebie wpadał po internet z wiaderkiem. Najbardziej irytujące jest to ze mieszkam kawałek dalej i cały czas czekam aż rozwiną obszar działania ale niestety od kilku lat tak się nie dzieje :(

Opublikowano

He he he... Ja kilka lat temu też mieszkałem blisko i miałem co? - internet mobilny w Play(wtedy cały 1 Mb/s czyli 128kB/s :wacko: ), bo na Sołaczu nawet radiówki nie było(nie wiem jak teraz), a nie mieliśmy telefonu stacjonarnego od TPSy.

Gość abcdeffedcba
Opublikowano

Sprawdź mój wynik Ookla Speedtest. Jaka jest Twoja prędkość? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ping na uczelni

Opublikowano

pół roczny światłowód na wiosce za 20zł w pakiecie a poza 50zł

max 600mb/60mb moge miec za 65zł w pakiecie a poza 95zł