Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cyfrowy Polsat LTE. Powrót do miasta. Tym razem bez anteny zewnętrznej z uwagi na estetykę. Router przymocowany na zewnątrz nad drzwiami balkonowymi.

DSC_0022.jpg

Screenshot_20170811-000924.png

Posted

Dla Mnie i tak najważniejsze jak łącze się sprawuje w grach online a z powodu braku stałego IP SUPERNOVA trochę traci.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Aktualnie wystarcza  :D

Praca u własnego dostawcy  B)

Internet na światłowodzie, ile poproszę tyle jest. Aktualnie do dyspozycji mamy łącze 10G/10G

Posted

Szczerze to przepustowość takich łącz typu 10G możemy mieć szybciej niż sądzimy a za sprawą dostępności kart sieciowych 10G od jednej z firm w płytach głównych tylko gorzej z ceną "RUTERÓW".

Biorąc pod uwagę ,że gry będą co raz ładniej wyglądać do tego potrzeba będzie tekstur o wysokiej jakości więc nie zdziwi Mnie jak gry zaczną przełamywać barierę 300GB wymaganego miejsca na dysku a do tego przydadzą się szybkie łącza.

Guest gpupdate
Posted

21472118355507498215.png

Test w nocy Wrocaw Dostawca Moico 155zł

Kamil, mogę Cię prosić o ponowne wstawienie wyniku?

Dobrze jest czasami pomarzyć ;)

Guest gpupdate
Posted

Daj mi go ;)

PS. Jeśli mnie pamięć nie myli Kamil chyba Cię trochę przebił, ale niech się przypomni:)

PS2. To jest mój. W lux jest bardzo drogi internet dlatego wybrałem tylko taką opcję. Max mógłbym mieć 1000/500. Światłowód jest podciągnięty po prawie każdy dom. Ale niestety to wydatek 124 eur / miesiąc :(