Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie ma czym się szczycić, no ale aktualizacja na bieżąco. :D

Sami swoi

6168595625.png

Kajś przy granicy

6168605278.png

Będzin :D Ja mam do tego serwera około 6 ping a mieszkam może 1,5km od nich :E

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Posted

Źle czy ujdzie?

6253294761.png

Download jak download, ale upload tragedia.

taki net 25/10 to moim zdaniem powinien być standard w dzisiejszych czasach 

Posted

Niestety. To Orange. Do pełnych 20 nie dojdzie, ale i tak wolałem podpisać umowę na 11-20 niż 1-10. A uploady w ADSL/ADSL2/ADSL2+ takie są.

Ciekawe jak pani z biura chciała mnie naciągnąć na 20-80? Centralę specjalnie dla mnie by wybudowali, czy może światłowody podciągneli? :D

Posted

Nie przesadzaj na takie coś podpisałeś abonament.

Na Kartę jest darmowy internet LTE w Red bull mobile.

Darmowy to on całkiem nie jest ale wystarczy raz na 100 dni kupic kartę za 50 złotych a cała kasa i tak wraca na konto bo internet nie pobiera nic.

Musisz być z zasięgu LTE sieci Play i mam lepsze wyniki jak Ty.

Posted

Musisz być z zasięgu LTE sieci Play i mam lepsze wyniki jak Ty.

Z tym zasięgiem LTE w małych miastach wioskach to jest jak z yeti niby ktoś słyszał ale nikt nie widział :E

Posted

Trochę mylisz pojęcia bo zasięg jest prawie wszędzie tu chodzi raczej o obciążenie nadajnika :) 

Posted

Trochę mylisz pojęcia bo zasięg jest prawie wszędzie tu chodzi raczej o obciążenie nadajnika :)

dokładnie prawie wszędzie moge ci pokazać wioski gdzie nie raz 2G to szczyt możliwości :)

Posted

No to ładnie tam macie u mnie jest totalne za"Jestem Idiotą" a zasięg jest a co do prędkości to jest to wina nadajnika bo jak wytłumaczyć że do 10 rano prędkość to 12MB a od 10 do 23 ledwo 3 łapie :) 

Posted

Z tym zasięgiem LTE w małych miastach wioskach to jest jak z yeti niby ktoś słyszał ale nikt nie widział :E

Mocno przesadzasz i to mocno, mieszkam w malutkiej miejscowości ~`200 osób na wschodzie Polski  a zasięg LTE jest nonstop na 3 krechy i to stabilny jak skała.

Ruter ustawiony na sztywno tylko LTE, ale Darmowy Internet LTE w Redbull wymaga zasięgu tylko LTE.

Oczywiście jak jest ulewa czy gęsty śnieg to jest gorzej ale i tak jestem naprawdę zadowolony.

Żeby nie było nie w okolicy dużego miasta jak Lublin czy Rzeszów tylko małe miasto powiatowe.

Posted

Tak trzyma cały czas a od końca października były 2 awarie jedna kilka godzin poważna awaria nadajnika druga godzinę czy dwie.

Poza tym działa bez żadnych uwag, ale fakt nie pobieram dużo plików sporadycznie jakiś obraz systemu nawet z WinClub

czy ze strony Microsoft.

Oprócz tego poprawki programem WSUS.

Od 1 kwietnia mam pobrane 68 GB danych czyli niewiele.

Raz czy dwa pobrałem jednego dnia ponad 20-25GB danych to obcięli transfer że ledwo strony się ładowały.

Ale następnego dnia od rana działało poprawnie.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Na moje współdzielone 100Mbs, to na parę jednostek podpiętych do routera (ośmioletniego) - na pc z XP tak to leciało przed chwilą:

Posted

Od wczoraj pojawił mi się znaczek LTE+ i od razu poszybowało  :P

W praktyce przy ściąganiu wychodzi ok 100Mb