VACek Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 12 Ramu wirtualnej 1Gb ustawiłem Zmieniłem rozmiar pamięci wirtualnej na 5GB i komunikat zniknął Ja mam przy 16gb ramu ustawione niecałe 3gb i nie mam takich komunikatów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest xwing Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Niestety mam problem jak w PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 mrt czy zostala wycieta funkcja autorotacji dla tablet? bo nie ma jej w opcjach tam gdzie powinna byc ps. a tak pozatym smiga na kiano slimtab pro 8 elegancko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Niestety mam problem jak w PP. Co to za program i po co ci on ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danterape Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Co muszę zrobić, żeby nasz prezes przerobił nam 10 w taki sposób ? System perfect. Chyba jeszcze lepszy niż PP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Co muszę zrobić, żeby nasz prezes przerobił nam 10 w taki sposób ? Mr.T zrezygnował już całkowicie z win10 tak samo jak i ja System perfect. Chyba jeszcze lepszy niż PP... Logiczne że lepszy PP to poprzednia wersja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziubek Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Wracając do niezapisującego się hasła wifi, w usługach trzeba uruchomić usługę auto konfiguracja sieci wan i dać na automatyczny. A dałoby się to uruchomić a pośrednictwem skryptu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danterape Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Mr.T zrezygnował już całkowicie z win10 tak samo jak i ja Logiczne że lepszy PP to poprzednia wersja Cieszę się, że mi powiedziałeś, że zrezygnowałeś z Windows 10, choć o to nie pytałem. I dziękuję za stwierdzenie, że PP lepszy od PS, gdyż to poprzednia wersja. Kliknąć Ci dziękuję za post :> o które aż krzyczysz capslockiem na czerwono i z wykrzyknikiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Kliknąć Ci dziękuję za post :> o które aż krzyczysz capslockiem na czerwono i z wykrzyknikiem? Coś cie boli ? Wyjdź na świeże powietrze, ochłoń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dervin Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Też macie taki problem np w VirtualBoxie że pisze brak dostępu do internetu,a mimo wszystko internet jest i przeglądarki wszystko normalnie otwierają? Właśnie dziś chciałbym go zainstalowac na nowym dysku SSD i nie chciałbym żeby ten problem u mnie występował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazelina Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Jak można naprawić to , że cały czas przy uruchamianiu komputera trzeba się połączyć na nowo z siecią wifi? System jakoś tego nie zapamiętuje :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted December 31, 2017 Author Report Share Posted December 31, 2017 Jak można naprawić to , że cały czas przy uruchamianiu komputera trzeba się połączyć na nowo z siecią wifi? System jakoś tego nie zapamiętuje :/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichstSucher Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Po 3 reinstalacji i formacie w końcu działa, niestety mój laptop staruszek ASUS X73TK to kapryśna bestia jeśli chodzi o sterowniki i ich wersje do pociętych systemów i się namęczyłem przy okazji instalacji różnych wersji które wykrzaczały system. Uruchamianie niestety bardzo wolne i lepiej nie będzie, ale to kwestia mojego zużytego dysku (bez SSD) i każdy system się tak odpalał, kastrat czy oryginał, chociaż i tak uruchamianie systemów od Mr. T jest szybsze (szybsze niż w poprzedniej wersji), a u mnie to już duży sukces Pozostaje tylko podziękować pięknie autorowi za kolejny świetny system który śmiga jak rakieta przy użytkowaniu, bez porównania do wcześniejszych wersji 7 czy 10 spod ręki tego samego autora z których korzystałem przez ostatnie 2 lata. 8.1 to najlepszy system spod jego ręki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundi Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 System bootuje się w 15s. Wszystko cacy oprócz 'Superfetch' Masz może pojęcie jak je odpalić? próbowałem grzebaćw services.msc? oraz w regedit zmieniłem 2 klucze z wartości 0 na 3 mimo to nie chce ruszyć.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 czy ma ktos z was zainstalowany moze ten sys na tablecie , chodzi mi czy dziala wam autorotacja ? ps. testuje wlasnie na kiano slimtab pro 8" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tu jest i dziala opcja autorotacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Działa autorotacja i ma się dobrze A odpowiada za to Usługa monitorowania czujników P.S Dla zbędnych komentarzy pragnę coś wyjaśnić w czystej wersji wszystko działa bo to czysta wersja, tutaj większość jest wyłączona bo Mr.T robił to po swój PC, czyli w/w autorotacja czy auto łączenie wifi jest mu kompletnie zbędne przez co wyłączone w usługach, dla tego zanim coś napiszecie sprawdźcie usługi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 m4t dzieki za info o autorotacji mrt kawal dobrej roboty , wszystko juz mi dziala b.dobrze , polecam na tableta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrunia Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 m4t dzieki za info o autorotacji mrt kawal dobrej roboty , wszystko juz mi dziala b.dobrze , polecam na tableta Cześć. A jaką wersję instalowałeś na tablet pro czy core? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Cześć. A jaką wersję instalowałeś na tablet pro czy core? Ja jak i g77 wersje core Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Cześć. A jaką wersję instalowałeś na tablet pro czy core? ja jak i m4t core ps.jak by ktos potrzebowal mam wszystkie sterowniki do kiano slimtab pro 8" , i wiem jak trzeba zrobic aby dzialal dotyk jak nalezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrunia Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Dziękuję M4T za szybką odpowiedź. Zainstaluję wersję pro i zobaczę jak ten system będzie działał. Mój tablet to Dell Latitude ST2 z Windows 8.1 Update With x 86 pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 system szybki i stabilny. Wgrałem u brata. Pytanie mam jak zintegrowałeś Start IS back? bo nie mogę sobie z tym poradzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 system szybki i stabilny. Wgrałem u brata. Pytanie mam jak zintegrowałeś Start IS back? bo nie mogę sobie z tym poradzić. Ale przeca ten system ma już zintegrowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omron Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Witam takie małe zapytanie,czy ktoś miał przy instalacji sterowników IRST monit o brak NET Framework 4.5 ? (chodzi o to, czy ta wersja moda go posiada) wersja pro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moore Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Ale przeca ten system ma już zintegrowany Pewnie chce w swoim modzie zaimplementować :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazelina Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nic to nie daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Pytam o start is back bo chce w swoich zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Pytam o start is back bo chce w swoich zrobić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] #polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Nic to nie daje Potwierdzam u mnie to samo z wifi i ta metoda też nie działa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Sprawdźcie usługi kurde wszystkiego wam na tacy nie podam, nie tylko jedna usługa jest od wi-fi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts