Jump to content

Win 8.1 2k17

Mr.T

Recommended Posts

Mr.T zrezygnował już całkowicie z win10 tak samo jak i ja :)

Logiczne że lepszy PP to poprzednia wersja :)

Cieszę się, że mi powiedziałeś, że zrezygnowałeś z Windows 10, choć o to nie pytałem.

I dziękuję za stwierdzenie, że PP lepszy od PS, gdyż to poprzednia wersja.

Kliknąć Ci dziękuję za post :> o które aż krzyczysz capslockiem na czerwono i z wykrzyknikiem? :)

Po 3 reinstalacji i formacie w końcu działa, niestety mój laptop staruszek ASUS X73TK to kapryśna bestia jeśli chodzi o sterowniki i ich wersje do pociętych systemów i się namęczyłem przy okazji instalacji różnych wersji które wykrzaczały system. Uruchamianie niestety bardzo wolne i lepiej nie będzie, ale to kwestia mojego zużytego dysku (bez SSD) i każdy system się tak odpalał, kastrat czy oryginał, chociaż i tak uruchamianie systemów od Mr. T jest szybsze (szybsze niż w poprzedniej wersji), a u mnie to już duży sukces :)  Pozostaje tylko podziękować pięknie autorowi za kolejny świetny system który śmiga jak rakieta przy użytkowaniu, bez porównania do wcześniejszych wersji 7 czy 10 spod ręki tego samego autora z których korzystałem przez ostatnie 2 lata. 8.1 to najlepszy system spod jego ręki!

czy ma ktos z was zainstalowany moze ten sys na tablecie , chodzi mi czy dziala wam autorotacja ?

ps. testuje wlasnie na kiano slimtab pro 8"  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]     tu jest  i dziala opcja autorotacji

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

c0jE8ial.png

Działa autorotacja i ma się dobrze :)

A odpowiada za to Usługa monitorowania czujników :)

P.S Dla zbędnych komentarzy pragnę coś wyjaśnić w czystej wersji wszystko działa bo to czysta wersja, tutaj większość jest wyłączona bo Mr.T robił to po swój PC, czyli w/w autorotacja czy auto łączenie wifi jest mu kompletnie zbędne przez co wyłączone w usługach, dla tego zanim coś napiszecie sprawdźcie usługi :)