Mr.T 9,122 Posted November 9, 2017 Author Report Share Posted November 9, 2017 Ale co ma wyłączenie podpisu cyfrowego sterowników do trybu testu bo nie rozumiem na serio. Jakbyś przeczytał pierwszy post to byś wiedział ze jest podpis cyfrowy wyłączony a jego wylaczenie powoduje pojawienie sie komunikatu o tresci Tryb testu ............... więc jezeli wyłaczysz to komunikat zniknie ewentualnie mozna uzyc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Jakbyś przeczytał pierwszy post to byś wiedział ze jest podpis cyfrowy wyłączony a jego wylaczenie powoduje pojawienie sie komunikatu o tresci Tryb testu ............... więc jezeli wyłaczysz to komunikat zniknie ewentualnie mozna uzyc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki serdeczne za odpowiedź Szanowny Mr.T Serdeczna Prośba o zrobienie nowego Moda na wzór Szanownego Usera razor1995. Szanowny Adminie Stwórz nowy Mod w taki sposób aby zajmował tyle ile zajmuje mod Dziesiątki, Usera razor1995. W Modzie Windowsa 8,1 dodałeś Szanowny Mr.T Piękna kompozycję z Piękną Dziewczyną więc myślę że to nie problem dodać tą Dziewczynę w kompozycji do kolejnego Modu Windowsa. Wrzuć do Modu kompozycje z pięknymi dziewczynami uprzejmie Cie prosimy Szanowny Adminie Pozdrowienia Serdeczne whitewolf1608 Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 uprzejmie Cie prosimy Ja nie proszę, poza tym w8.1 nie da sie tak skompresować jak w10 Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Ja nie proszę, poza tym w8.1 nie da sie tak skompresować jak w10 A Mógłbyś wytłumaczyć dlaczego się nie da, poza tym Szanowny M4T chyba mnie źle zrozumiałeś mi chodziło o dodanie kompozycji w Windowsie 10 a Ty Odpisałeś na post interpretując że mi chodzi o Windows 8,1 ? Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 interpretując że mi chodzi o Windows 8,1 ? Dobra nie było tematu chodziło ci o tapety z 8.1, a ja zrozumiałem że chodzi o moda 8.1 Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Dobra nie było tematu chodziło ci o tapety z 8.1, a ja zrozumiałem że chodzi o moda 8.1 Chodziło mi o Kompozycje w Modzie Windowsa 8,1. Jeśli napisałem nie zrozumiale to bardzo przepraszam, Starałem się napisać zrozumiale. Czekamy na odpowiedź Prezesa Szanowny Prezesie dodaj nam Dziewczynki w kompozycjach do kolejnego Moda Twojego autorstwa. Uprzejmie Cie prosimy Zwłaszcza tą Pannę którą Dodałeś w Modzie Windowsa 8,1 Przychodzi grudzień Szanowny Prezesie zrób nam prezent na mikołaja Quote Link to post Share on other sites
toxyna 0 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Witam. czy jest możliwość włączenia wyszukiwania ? w tym systemie Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Witam na to pytanie i na mój poprzedni post myśle że odpowie Szanowny Mr.T Poczekajmy jeszcze cierpliwie na odpowiedzi dostaniemy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Tupak Amaru 145 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Szanowny Prezesie dodaj nam Dziewczynki w kompozycjach do kolejnego Moda Twojego autorstwa. Nie potrafisz pobrać tapety na pc. Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Nie potrafisz pobrać tapety na pc. Tupak Amaru nie o to chodzi. Chodzi o całą kompozycje a to zupełnie coś innego jak sama tapeta pulpitu. Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted November 10, 2017 Author Report Share Posted November 10, 2017 Szanowny Adminie Stwórz nowy Mod w taki sposób aby zajmował tyle ile zajmuje mod Dziesiątki, Usera razor1995. nie da sie przeciez kazdy mod to indywidualne dzieło W Modzie Windowsa 8,1 dodałeś Szanowny Mr.T Piękna kompozycję z Piękną Dziewczyną więc myślę że to nie problem dodać tą Dziewczynę w kompozycji do kolejnego Modu Windowsa. to było w PW modzie w publicznych nie dodaje tobie sie spodoba innemu nie i bedzie chcial by usunac Witam.czy jest możliwość włączenia wyszukiwania ? w tym systemie Wyszukiwanie jest i dziala tylko usunieta jest Cortana i nie ma okienka fizycznego , jakbys dogral np Start Is Back to bedzie gdzie wpisywac i bedzie dzialo Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Szanowny Mr.T Dlaczego Płeć piękna miała by się nie spodobać innym Userom?Można wiedzieć czy przed Świętami w Grudniu Planujesz jakiś Private Mod Windowsa 8,1 lub Windowsa 10 ? Pozdrowienia serdeczne whitewolf1608 Quote Link to post Share on other sites
malezlo22 2 Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 witam systemik bomba w GPT start w 3 s szybki system mało zaśmiecony polecam Quote Link to post Share on other sites
SZopEN_DDR 0 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Cześć, czy u Was też nie można stworzyć drugiego konta użytkownika? U mnie wyskakuje na moment czarne okienko i znika, nic się nie dzieje więcej Quote Link to post Share on other sites
Tupak Amaru 145 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Cześć, czy u Was też nie można stworzyć drugiego konta użytkownika? Nie można skoro jesteś świeżym użytkownikiem to przeczytałeś i zaakceptowałeś regulamin. Tam natomiast w punkcie 3.j pisze jasno że nie można mieć multikonta. Swoją drogą po co Ci drugie konto gdyby to było zablokowane to jeszcze bym rozumiał. Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Nie można skoro jesteś świeżym użytkownikiem to przeczytałeś i zaakceptowałeś regulamin. Tam natomiast w punkcie 3.j pisze jasno że nie można mieć multikonta. Swoją drogą po co Ci drugie konto gdyby to było zablokowane to jeszcze bym rozumiał. Kochany tupaczku /tu nagana dla moda - nie wypada mu pisać brzydkich słów/ się na minę jak T34 na Panzerfausta --- jemu chodzi o konto użytkownika w Windowsie ..... A teraz wdech - wydech idź na spacer ... P.S. Sam się ocenzurowałem - do czego ten świat dąży... Quote Link to post Share on other sites
Malcolm102 2 Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Win 10 1703 Extreme PC/Tablet (x86-x64) 2k17 czy bedzie wersja 1709 pozdro:) Quote Link to post Share on other sites
adrian54 2 Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 witam,system śmiga,czy można jakoś usunąć ten napis Tryb Testu?? Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 witam,system śmiga,czy można jakoś usunąć ten napis Tryb Testu?? Przeczytaj posty na poprzedniej stronie - jest wyjaśnienie Quote Link to post Share on other sites
danielt83 4 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Win 10 1703 Extreme PC/Tablet (x86-x64) 2k17 czy bedzie wersja 1709 pozdro:) myśle ze w końcu się pojawi z poprawionym bluetooth czekamy Quote Link to post Share on other sites
luxpiotr 3 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Mi się już znudziło czekanie. Instaluję czyściocha i sam użyję skryptów i dism++. Dziwne, że są opóźnienia z kolejną wersją mając gotowy szablon z poprzednich wersji...albo jaki problem w tym, żeby z poprzedniej wersji wyeliminować problem z bluetooth i podmienić obraz na poprawiony? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted November 22, 2017 Author Report Share Posted November 22, 2017 Instaluję czyściocha no problem a co ja nie mam zycia osobistego, nie moze mi cos wypasc czekalem na nowe poprawki żeby był aktualny, niedawno wyszły i teraz testuje powoli Quote Link to post Share on other sites
adrian54 2 Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 dzięki za podpowiedz znak wodny usunąłem ale wynikl kolejny problem nie idzie wyłączyć laptopa.jest napis Trwa zamykanie i tak nawet 10min aż nie wcisnę i nie przytrzymam przycisku power .co może byc powodem takiego zachowania? Quote Link to post Share on other sites
danielt83 4 Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 no problem a co ja nie mam zycia osobistego, nie moze mi cos wypasc czekalem na nowe poprawki żeby był aktualny, niedawno wyszły i teraz testuje powoli Czekamy i się nie zes.. wiadomo ze kolo ma swoje sprawy, ja od czasu do czasu sprawdzam Quote Link to post Share on other sites
ElCidX 2 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Żeby nie wyszedł na nachalnego, ale czy nowej wersji można się spodziewać przed końcem roku? Tak bym wstrzymał się jeszcze z formatem aby nie trzeba było wszystkiego dwa razy potem robić. Mr.T robisz świetną robotę Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted November 28, 2017 Author Report Share Posted November 28, 2017 tak w ciagu tygodnia cos sie pojawi Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 Przedwczoraj pojawiły sie nowe poprawki więc musiałęm przebudować podstawy dlatego nowa wersja koło śody Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Przedwczoraj pojawiły sie nowe poprawki więc musiałęm przebudować podstawy dlatego nowa wersja koło śody Szanowny Adminie czy na tą wersję da się zainstalować Aero Glass tą metodą > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? Quote Link to post Share on other sites
Mayex 2 Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Szanowny Adminie czy na tą wersję da się zainstalować Aero Glass tą metodą > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? wrzuciłem z ciekawości i u mnie działa Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 z nowa wersja czekam na najbliższe poprawki 12 grudnia nowy schemat i poprawki juz czekaja Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts