mariusz_k90 Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 Panowie, znalazłem rozwiązanie na klawiaturę dotykową. Wyłączona jest usługa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak na załączonym obrazku, zmieńcie na automatycznie, wszystko śmiga jak należy. Pozdrawiam. Quote
mucha6630 Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 Witam jest szansa że pojawi się po nowa wersja tego wydania? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote
Mr.T Posted October 18, 2017 Author Report Posted October 18, 2017 no raczej tak czekam czy wyjasnia co z błędami z wczorajszej nowej wersji 1709 bo szkoda sie wysilać na próżno Quote
Ataman Posted October 24, 2017 Report Posted October 24, 2017 Witam i dzieki za systemik.. a teraz pytanie, czy ja mogę zastosowac tuning ssd na Pipo X9S ? Specyfikacje: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki pozdro............ Quote
Mr.T Posted October 25, 2017 Author Report Posted October 25, 2017 czekam czy wyjasnia co z błędami z wczorajszej nowej wersji 1709 bo szkoda sie wysilać na próżno żeby ukrócić pytania czekam na jakąś większa poprawkę, która cos wniesie i wtedy wydam nową wersję obecnie jak widze co się pisze o 1709 to sie boję dotykać Quote
danielt83 Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Witam wszystko fajnie smiga po zainstalowaniu na moim tabletpc Chuwi hi13/ klawiatury dotykowe są/ tylko nie mogę dojść do ładu z obracaniem ekranu ? nie działa i nie widzę opcji wlączenia autorotacji ? Czy da sie to naprawić czy została wyciąta? Rozwiazanie wchodzimy w Usługi -> usługa monitorowania czujników -> zmieniamy na automatyczny:) Problem nastepny to połączenie myszy na bluetooth :/ nie moge sparować. Quote
arrtee Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Witam. Właśnie zainstalowałem system - czuję różnicę w porównaniu do czystego Ale mam jeden problem, z którym nie mogę sobie poradzić: Przez powyższy błąd nie mogę używać bluetooth, pomimo, że ikona w zasobniku jest, w ustawieniach niby działa, ale nie wykrywa urządzeń, a "Usługa obsługi Bluetooth" jest wyłączona i przy próbie włączenia wyskakuje powyższy błąd. Macie na to jakąś radę? Wujek Google niestety nie pomaga. Pozdrawiam Quote
Mr.T Posted October 26, 2017 Author Report Posted October 26, 2017 bylo w postach ze tu jest blad w nowej wersji bedzie poprawione tu sie nic nie da zrobic Quote
danielt83 Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeszce czesto pojawia sie mi komunikat o braku pamieci wczesniej 3 miechy uzywałem zwykłego Home i nie miałem takich komunikatów nawet gdy było uruchomione kilka apk , da sie to jakos wyłaczyć/zapobiec / 4gb ram ddr3 Quote
Tupak Amaru Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 Zwiększ wielkość pamięci wirtualnej. Quote
Mr.T Posted October 28, 2017 Author Report Posted October 28, 2017 Przeczyściłem Macie problemy zapraszam na solo na PW Skończyłem Quote
dj1 Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Witam, Kupiłem: Gigabyte GB-BSCEH-3955 Celeron 3955U 2GHz +Crucial 4GB DDR3L 1600MHz CL11 SODIMM 1.35V (CT51264BF160BJ) +Dysk SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA3 (MZ-75E250B/EU) Pytanie jaki system na takim barbeone zastosować? Miał ktoś styczność z takimi słabymi układami? Jest to coś powyżej Atoma... Quote
Tupak Amaru Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Gorszego SSD to już naprawdę trzeba się natrudzić żeby kupić. Za 385 jest Goodram Iridium pro i taki dysk się kupuje a nie badziewie na TLC. Quote
dj1 Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Kolego chyba pomyliłeś modele. Co z pomysłem dla systemu? Celeron 2 Core 3955u. Może iść w Windows 7? Tylko jak ze sterownikami Quote
Mr.T Posted November 3, 2017 Author Report Posted November 3, 2017 po pierwsze to nie jest temat do tego dyskusji po drugie Dyski V-Nand 3D to ulepszona konstrukcja dysków TLC zbliżona wytrzymałością do MLC ale ciągle nadal to TLC [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dj1 Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Dziekuje. Dziś będzie więcej czasu wgram twojego Windowsa 10 okrojonego Quote
Tupak Amaru Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Kolego chyba pomyliłeś modele. Padłeś ofiarą marketingu Samsunga, świadomie czy nie to inna sprawa. Ten dysk to wciąż ułomny dysk na TLC może tylko ciut ulepszony albo jak mawiają fachowcy zamaskowane błędy. Quote
Kolomanolo Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Mam 2 pytania : 1.Czy można na tym systemie dodać parę kont użytkowników? 2. Czy można dodać język alternatywny np. niemiecki ? Quote
Mr.T Posted November 4, 2017 Author Report Posted November 4, 2017 tego akurat nie testowałem niech sie wypowiedzą użytkownicy Quote
Kolomanolo Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Niestety się nie da dodać uzytkowników ... Quote
Nieobecny Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Ten dysk to wciąż ułomny dysk na TLC może tylko ciut ulepszony albo jak mawiają fachowcy zamaskowane błędy. Może błędy w stosunku do 840 EVO naprawione, a przynajmniej wydłużona żywotność przez zastosowanie technologii 3D-NAND, ale kości nadal TLC, a co za tym idzie zamaskowana wydajność - do zakończenia pojemności bufora czyli kilka GB: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Veridical Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Nie wiem czy to tylko u mnie, ale jak minimalizuję chrome i słucham muzyki z youtube to się wyłącza muzyke Quote
miriam103 Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Czy ktoś z użytkowników może mi powiedzieć czy w tej wersji (home/pro) jest funkcja z wersji pro umożliwiająca " zmianę wyglądu Explorera z 10 na ten z Sevena i odwrotnie" ?? Jeśli nie to co trzeba doinstalować żeby zmienić w tej wersji wygląd Explorera na ten z siódemki ?? Quote
danielt83 Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 System jest naprawdę dobry , jedynym minusem jest bluetooth a raczej brak możliwosci sparowania urzadzeń . Dzieki za prace i czekamy na następny:) Quote
ferdeq Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Witam. Jest możliwość doinstalować przeglądarkę EDGE ? Ogólnie system śmiga, ale potrzebna mi też ta przeglądarka. Quote
whitewolf1608 Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Siema Mr.TPo zainstalowaniu oraz po dodaniu dowyjądków w Defender witaminki KMS nadalpisze tryb testu. Jeszcze przeduruchomieniem RemoveSpy 18.Szanowny Mr.T czy Możesz wyleczyć tą przy-padłość w tym modzie ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Mr.T Posted November 8, 2017 Author Report Posted November 8, 2017 Możesz wyleczyć tą przy-padłość w tym modzie ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
whitewolf1608 Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale co ma wyłączenie podpisu cyfrowego sterowników do trybu testu bo nie rozumiem na serio. Jeśli Możesz to wyjaśnij. Myślę że wielu osobom się przyda takie wyjaśnienie. Quote
VACek Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Witam. Jest możliwość doinstalować przeglądarkę EDGE ? Ogólnie system śmiga, ale potrzebna mi też ta przeglądarka. Nie ma Quote
whitewolf1608 Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Szanowny Prezesie. Zwracam się do Ciebie z bardzo uprzejmą prośbą o wydanie Świeżego moda. Zdaje sobie sprawę że zrobienie nowego moda schodzi. Więc jeśli Możesz to w wolnej chwili czasu sprawdź obraz ISO tego moda. Występuje kłopotliwy komunikat ,,tryb testu". Komunikat ten pojawia mi się pomimo dodania do wyjątków w defenderze aplikacji exe aktywatora KMS SPICO. W defenderze dodałem do wyjątków zarówno sam plik exe aktywatora kms spico jak i cały folder. Jednak te zabiegi nie przyniosły oczekiwanego rezult atu. Szanowny Adminie uprzejmie Proszę aby Szanowny Admin dodał do kolejnego modu kompozycje z pieknymi Dziewczynami. Szanowny Adminie życzyłbym sobie aby Piękna Dziewczyna z modu Windowsa 8,1 wróciła do modów Windowsa 10 autorstwa Szanownego Admina. Szanowny Adminie jedno mamy na tym Świecie życie więc dlaczego nie można by odmłodzić się Pięknym Widokiem tej pięknej nieznajomej która zagościła w modzie Windowsa 8,1. Szanowny Adminie zwracam się z bardzo uprzejmą prośbą o dodanie do przyszłych modów kilku kompozycji z Pięknymi Dziewczynami. Tak jak wspomniałem że życie mamy jedno więc dlaczego nie mieć możliwości ustawić sobie na pulpit kompozycji z Piękną nieznajomą i móc sięn odmładzać każdą sekundą patrzenia na pulpit Windowsa To taka propozycja z mojej strony. Szanowny Adminie daję pod każdym postem W tym temacie Like pod postem Szanownego Admina celem motywacji i zachęty do pracy. Nie wiem czy forum nie ma ustawionych limi tów przydzielania podziękowań. Ja ze swojej strony zapewniam danie tyle Like ile puści forum:) Pozdrowienia serdeczne whitewolf1608 Najmocniej przepraszam za styl w jakim mi napisalo post ale ten typ tak ma - mam na myśli telefon. Może Ktoś poradzi jak pisać posty aby treść była tak napisana jak na komputerze. Tzn... Linia po linii. Quote
Recommended Posts