Marcel1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Masz maca i chcesz na nim zainstalować Windows? Poczytaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
soulfire Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Marcel1, tak mam maca i chcę windowsa. to co podesłałeś jest okej tylko, że ten sposób nie działa na systemy przerabiane przez Mr T. dlatego też potrzebuję sposobu, żeby to ominąć i móc taki system zainstalować Cytuj
Marcel1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Zostaje Ci sposób z mojego pierwszego postu czyli maszyna wirtualna, na niej zainstalujesz to co tylko będziesz chciała Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Witam serdecznie wszystkich na forum Zwracam się z bardzo serdeczną prośbą o wsparcie. Jak w tym Windows mogę uruchomić obsługę zmiany kompozycji ? Gdy klikam w menu kompozycje to okno tak szybko mi się pojawia i gaśnie że nawet screenu nie zrobię aby Wam pokazać. W Remove Spy v 17 raz tryb pro, usunąłem OneDrive oraz Defendera. Z głębi pola serca dla wszystkich czytających mój post energia harmonii i dobrostanu whitewolf1608 Cytuj
szabelftn Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Witam. Mam taki o to problem. Podczas instalacji tego systemu na Lenovo ideapad 100 (zarówno z USB i DVD) wyskakują mi takie kwiatki. Ratujcie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 a sumy kontrolne sprawdziłęs? Cytuj
szabelftn Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Nie sprawdzałem. Bo robiłem instalkę na 2 łapkach i na pierwszym było wszystko ok. Ale sprawdzę... Cytuj
Mr.T Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 ewentualnie moze masz klucz Home w bios a to jest Pro Cytuj
szabelftn Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 ewentualnie moze masz klucz Home w bios a to jest Pro Na to bym nie wpadł. Da się to jakoś obejść ?? Laptop jest na gwarancji więc nie mam możliwości wyciągnięcia dysku aby zainstalować z innego kompa. Cytuj
Mr.T Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 pobierz załącznik rozpakuj zawartość plik ei.cfg wrzuć do folderu SOURCES [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 pobierz załącznik rozpakuj zawartość plik ei.cfg wrzuć do folderu SOURCES Witaj Mr.T zwracam się do Ciebie z bardzo serdeczną prośbą o wsparcie. Link https://files.fm/f/2s8eswxa dostał zadyszki i prosi o reuplound W wolnej chwili czasu proszę Cię o Reuplound lub o odświeżenie samego linku. Szanowny Adminie zwracam się do Ciebie również z bardzo uprzejmą prośbą o przeanalizowanie co do przyszłych wydań modyfikowanego Windowsa 10, czy Mógłbyś już na stałe, nie usuwając oczywiście przy tym kafelków, mamy oczywiście na uwadze osoby które lubią używać kafelki. Najlepiej jak byłby to tego jeden klik myszy aby można było włączać pełne Aero Glass i Klasyczny Menu Start ten z Siódemki oraz w drugą stronę aby można było wyłączać jednym klikiem myszy. Wierzę głęboko że Jesteś w stanie dla Nas którzy tęsknią za klasycznym menu start oraz za Aero Glass znakomicie znanym z systemu Windowsa 7 dodać taką modyfikacje w jednym pliku. Mając na uwadze ochronę wzroku w imieniu wszystkich na forum zwracam się o dodanie na stałe aplikacji f.lux z ustawionym trybem nocnym już po zainstalowaniu systemu. dodać klasyczne menu start z pełną obsługą Aero Glass ? Myślę że większość użytkowników z forum jest za klasycznym menu start oraz za pełnym Aero Glass w Windows 10. Jak działa plik do tuningu dysku, który ma na celu poprawić szybkość działania dysków, który znajduje się w folderze pierwsze kroki. Dla Ciebie z głębi pola serca mego pozdrowienia serdeczne oraz energia harmonii i dobrostanu whitewolf1608 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 przecież działa i nieźle zapyla Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 przecież działa i nieźle zapyla Ok a czy w wolnej chwili Możesz odpowiedzieć czy możemy mieć nadzieję na klasyczne pełne Aero Glass oraz klasyczne menu start, znane z Windowsa 7, miło by było aby od razu bo zainstalowaniu systemu takie menu było z klasyczną ikonką menu jaka jest w Windowsie 7. glass już było, jeśli Masz możliwość to dodaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do szybkich screenów. Tu Masz link do aplikacji która daje nam wszystkim ochronę dla oczu > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Crillas Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Ok a czy w wolnej chwili Możesz odpowiedzieć czy możemy mieć nadzieję na klasyczne pełne Aero Glass oraz klasyczne menu start, znane z Windowsa 7, miło by było aby od razu bo zainstalowaniu systemu takie menu było z klasyczną ikonką menu jaka jest w Windowsie 7. glass już było, jeśli Masz możliwość to dodaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do szybkich screenów. Tu Masz link do aplikacji która daje nam wszystkim ochronę dla oczu > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Menu start jest przecież zainstalowane wystarczy zmienić 2 ustawienia i masz wygląd z win7 Aero to już kwestia poszukania odpowiedniego stylu, patch systemu do korzystania z 3rd party themes i gotowe tylko czy ma to sens? Dodawanie LightShota imo nie ma sensu, każdy korzysta z aplikacji które lubi a osobiście ShareX bardziej przypadł mi do gustu. To samo tyczy się fluxa, instalowanie zajmie Ci mniej więcej 2 min i nie każdy w tym momencie musi chcieć z niego korzystać Jeżeli mimo wszystko nadal chcesz te dodatki to zawsze możesz przecież samemu złożyć .iso na forum są dwa myślę najlepsze do tego programy wraz z opisami. Cytuj
Gość rav3 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Jakieś pomysły dlaczego telefon z windows phone nie jest wykrywalny? Nawet w menadżerze urządzeń go nie widać. Jaki sterownik odpowiedzialny za to został wyłączony? Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Ok zrozumiałem z aplikacjami, co z Aero Glass oraz klasycznym Menu Startem? Cytuj
Mr.T Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 No przeciez jest dodane aero i startisback a wyglad zal;ezy od skorki jaka zastosujesz sporo ich w necie Cytuj
Crillas Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Ok zrozumiałem z aplikacjami, co z Aero Glass oraz klasycznym Menu Startem? Przecież dałem Ci ss z ustawieniami do startisback żeby wyglądał bliżej tego z win7 a dostosować na idealnie pod gust już sam musisz taka mała instrukcja otwierasz sobie menu start ppm na jakimś pustym miejscu, właściwości, wybierasz wygląd i dalej już tak jak na screenie. i tak samo napisałem że aero to już styl, co Mr.T jeszcze potwierdził Jeżeli to za mało napisz na pw wyjaśnię co musisz zainstalować i jak zacząć zabawę ze skórkami do windowsa Cytuj
depeche77 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Witam panowie mam problem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] blokuje mi zapora nie łączy się FTP Connected Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Witam czy da się jakoś usunąć problem przeniesienia ikony kosz w lwy dolny róg ekranu pulpitu ? W Windows 8,1 nie miałem takich kłopotów. Zarówno w Windows 10 Org jak i w Windows 10 Mod występuje taki problem, że nie można przenieść ikonki kosza e lewy dolny róg ekranu, powyżej mam słupek z pozostałymi ikonkami oraz folderami. Jak próbuję przenieść to odrzuca mi na sąsiednie pole, oraz jak przeciągnę ikonkę minimalnie poza obszar pulpitu to również wrzuca mi samo ikonkę kosza na sąsiednie pole, również w lewym rogu ekranu. Cytuj
balusiek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Odznaczone masz ptaszki pod PPM na pulpicie - Widok - Wyrównaj ikony wg siatki - Autorozmieszczenie ikon? Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Odznaczone masz ptaszki pod PPM na pulpicie - Widok - Wyrównaj ikony wg siatki - Autorozmieszczenie ikon? No przeciez jest dodane aero i startisback a wyglad zal;ezy od skorki jaka zastosujesz sporo ich w necie Szanowny prezesie dziękuję za odpowiedź. Myślałem że Szanowny prezes mógłby dodać na stałe do obrazu ISO, aby od razu po zainstalowaniu było klasyczne menu start aktywne z ikonką klasyczną Windowsa siódemki jako domyślne, oraz aby był domyślnie ustawiony motyw pełnego aero glass. Proszę nie odebrać tego źle, to nie jest tak że ja nie potrafię sobie włączyć aero flass oraz klasycznego menu start, chodzi mi po prostu o to aby to już było po zainstalowaniu systemu domyślnie włączone. Czy szanowny prezes zechciał by dodać programik do skrótów lighshot oraz f.lux i ustawić f.lux domyślnie jako włączony z aktywną opcją reduce eyeatrain ? Szanowny prezesie dla Ciebie to tak nie wiele a dla mnie i myślę że i dla innych ogromne wsparcie, przede wszystkim zaraz po załadowaniu pulpitu aktywna ochrona dla oczu w działającym f.lux. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 nie bo ten projekt jest już nie aktywny nie będzie kontynuowany Koniec Kropka Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Dz nie bo ten projekt jest już nie aktywny nie będzie kontynuowany Koniec Kropka Dzięki serdeczne Szanowny Adminie za wiadomość. a Czy możesz w innym projekcie w Windows 10 skompilować te powyższe aplikacje na stałe domyślnie oraz skompilowanie klasycznej wersji zegara wraz z kalendarzem z Windowsa 7? Mam rozumieć że planujesz innego Moda na podstawce z dziesiątki o innej kompilacji ? Cytuj
Mr.T Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Czy możesz w innym projekcie w Windows 10 skompilować te powyższe aplikacje na stałe domyślni nie bo jak pisałem juz oficjalnie w kazdej modyfikacji oprócz PP zrezygnowałem na stałe z integrowania dodatków więcej było płaczków jak to odinstalowac niż zadowolenia Cytuj
MrCongus Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Witam wszystkich! potzrbuje waszej pomocy ponieważ mi juz ręce opadaja juz trzy dni walcze z moim problemem. Przejdzmy do rzeczy: Pobieram System z tego posta zresztą juz nie pierwszy raz. na moim laptopie zawsze miałęm zainstalowane dwa EXtreamy na róznych partycjach dysku SSD. postanowiłem jedną partycje usunąc i zainstalowac swiezutki lekki system poprzez pendrive i rufus. i UWAGA gdy załaduję się okno z yborem języka czasu i klawiatury klikam DALEJ i w nastepnym oknie widze komunikat "BRAK DOSTĘPNYCH OBRAZÓW" gdby podpinam ten sam pendrive do innego komputera instalacja przebiega idealnie. wczesniej nie miałem takich problemów na tym samym laptopie. Proszę o POMOC ??? DZIĘKUJE Cytuj
Cloud14 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Mam pytanko czy po 30 dniach system prosi o klucz czy nie ?? Cytuj
Mr.T Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 tak prosi, aktywacja we wlasnym zakresie Cytuj
gorbaczow Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Posiadam dysk ssd samsung 850 evo 1 tb nie mogę włączyć trybu rapid mode a wcześniej działało czy jest jakiś Dodatek rejestru SSD który pomoże to aktywować? Już naprawione miałem starą wersje magican samsung Cytuj
kajitsu. Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Zapewne głupie pytanie z mojej strony no ale nie mam wyboru. Ściągnąłem ten obraz bo chciałem wgrać na Chuwi Hibox Z8350. Instalator nie widzi żadnego obrazu do instalacji. W sumie to samo co post #237 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi