Jump to content

gorbaczow

Użytkownik
  • Content Count

    21
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gorbaczow

  1. https://www.google.pl/search?q=internet+explorer+portable&oq=internet+explorer+po&aqs=chrome.2.69i57j0l5.8553j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 a portable ?
  2. czym zrobiłeś aktywacje windows 7 ultimate na uefi z gbt ??
  3. O siet Widzior dziękuję !! Masz bronksa od mne Włączyłem tryb Aero Windows 7 i wszystko jak ręką odjął !! Temat załatwiony !
  4. Zrobiłem nic to nie dało usunięcie k lite codec pack nic nie daje
  5. Panowie wszystkie te same sterowniki i k lite codec uzywałem w windows 8.1 i 10 od Mr T. i nic takiego nie było system jest czysty bo zainstalowałem wszystko wczoraj Sterowniki najnowsze jakie były... Kiedyś z inną wersją systemu nie miałem takiego problemu.. Zużycie procesora podczas odtwarzania to kilka procent...
  6. Co ma k lite codec pack jak to jest w chrome zreszta w internet explorer jest też to ścinanie widać to dokładnie na filmiku który dodałem Wydaje mi się że tylko mr t może pomóc bo system jest od niego
  7. sterowniki wszystkie od producenta czyli intel drivers nvidia asus relatek itd w systemie win 8.1 i 10 nie wystepował ten błąd przy tych samych sterownikach
  8. Ścinanie się filmów i wideo w przeglądarce w średnim laptopie Laptop Asus N53SN i7 2630qm 16 GB Ram dysk 1 TB Samsung EVO 850 grafika intel hd3000 invidia gt550m System czysty od mr T Windows 7 ultimate x64 wersja z 26 grudnia 2017 Wszystkie sterowniki wydają się być OK Problem nie występował w Windows 8.1 i Windows 10 ... Kiedyś miałem starszą wersje Windows 7 i te same sterowniki i nie było żadnego problemu używam chrome beta najnowszego i aktulane sterowniki k lite codec pack mega wersja 14 oraz player mpc home cinema ścięcia występują raczej powyżej połowy wysokości ekranu (odtwarzanie wideo w chrome ie oraz zwykłe filmy w mpc ) rzadko niżej Jest to bardzo męczące szukałem już pare razy w google ale nie widziałem konkretnej odpowiedzi Pomoże ktoś ? film w zwolnionym tempie jak to wygląda : https://youtu.be/AOjmSDs_J3o Edit: bez codeków było tak samo Mam wyłaczony plik stronnicowania hibernacje i raportowanie błędów Przy takich samych sterownikach programach w windows 8.1 i 10 problem niewystępuje
  9. Posiadam dysk ssd samsung 850 evo 1 tb nie mogę włączyć trybu rapid mode a wcześniej działało czy jest jakiś Dodatek rejestru SSD który pomoże to aktywować? Już naprawione miałem starą wersje magican samsung
  10. Witam wyłączyłem całkowicie zapore i defendera posiadam windows 8.1 update 1 z 8 kwietnia 2014 najnowszy czysty obraz z strony windows przy wpisaniu slmgr /ato trwa aktywowanie .... Błąd 0xC004F074 jakieś porady już raz aktywowałem win 8.1 za pomocą tego ale ta najnowsza wersja chyba tego nie lubi
  11. wszystko dziala trzeba pamietac o 1.wylaczenie windows defender i zapory 2.uruchomienie cmd jako administrator
×
×
  • Create New...

Important Information