Gregory4House 0 Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Mod działa z gierkami jak Wiedźmin 3, współpracuje ze Steamem, działają tam Tokeny VPN jak również programy typu Matlab. Ogólnie bardzo polecam. Uwaga tylko na dodawanie do rejestru kodu do przyspieszania dysku - na SSD nie zauważyłem różnicy. Quote Link to post Share on other sites
Najarany 2 Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 Witam, mógłby ktoś Linka dać bo aktualne już wygasły ? Quote Link to post Share on other sites
XyZmas 0 Posted January 26, 2019 Report Share Posted January 26, 2019 Witam mam problem, otóż nie działa mi funkcja Bluetooth, czy istnieje może jakiś pliczek żeby włączyć tę usługę? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SivajGaming 34 Posted May 12, 2019 Report Share Posted May 12, 2019 W dniu 26.01.2019 o 19:23, XyZmas napisał: Witam mam problem, otóż nie działa mi funkcja Bluetooth, czy istnieje może jakiś pliczek żeby włączyć tę usługę? Pozdrawiam nie wiem czy już sobie poradziłeś albo zmieniłeś os, ale trzeba włączyć usługę bluetooth Quote Link to post Share on other sites
moszter 299 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Win 10 PRO 1703 Extreme PW2 x64 2k17 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
profilm34 19 Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Ms T - systemy Twoje to moc w moim PC który służy mi do składania filów w Adobe Premiere i photoshopie...... mało procesów w tle i zbędnego śmieciu to klucz do sukcesu.... od wielu lat jesteś pionierem wraz ze Sromotnikiem w obalaniu wodotrysków dla dużych 30-50 letnich dzieciaków siedzących przy gierkach , ściągających drivery dziwnymi programikami zamiast od producenta i tylko to co jest minimum ..... Czekam na system o wadze po zainstalowaniu 3gb z 30 procesami ..... bez sklepu i bałaganu tylko konkret..... dla ludzi pracy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts